.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Голям фен
    Град
    на луната
    Като цяло не сме хубав клас, не сме задружни, не можем на един празник да се съберем целия клас! Иначе има хора , които са супер печени, но за съжаление са малко
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Aз са ще съм 10ти клас в 39то София, от класа си харесвам само малка част, другите пълни идиоти кой от кой по голям, в часовете пречат, крещят като животни и всеки ден се прибирах с ужасно главоболие, а момчетата-пълни деца. Стария клас рулз
    Some things are better left unsaid!

Много си обичам стария клас. А новият... абе това не е клас! Имам да уча още 4 години с тия хора, но едва ли ще се сближа с тях, а и нямам голямо желание да го правя. Повечето са ми толкова чужди, има доста хора, с които се сприятелих, но и тях не ги чувствам много близки.
    Е, кво пък, поне не ме нервят много.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

За новия клас..нямам си и най-малака представа.Не познавам нито един от тях, все още.Утре ще мога да споделя впечатления...
    Стария -ами беше си сдухана работа. Деляхме се много,а когат се опитвах да контактувам с другите групички, нямах големи постижения...
    Те още отначалото ме помислиха за надувка,пък аз просто съм си срамежлива...
    Общо взето, не успях да опозная всички....
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    Бургас
    Нехаресфам некой хора от класа мн са надути
    OnLy God CaN Judge Me !

Ами сега ще съм 9 клас и гори-долу класът ми бива. Готините хора се броят на пръстите на едната ръка. Има няколко индивида,които са мн дразнещи ,имаме си само 6 момчета ,които се държат като 5 клас.Е естествено си има мн "любознателни" и с тях, освен за нещо свързано с ученето,не мога да разговарям. Но като цяло не сме мн задружни и естествено си ги има и групичките.

Град
    София
    да мрът без 5-6 човека няма да ми мигне окото говедата с говеда, тъпи и нахлни ,глезени богаташчета

Тази година съм заек в Испанската, така че нищо не мога да кажа за класа си ( така де, новият ) ....

В стария клас имаше няколко индивида, които хем бяха тъпи, хем и надути...
    Имахме няколко зубрачи, които кат разказват урока по история все едно го четат на глас....
    Понеже бяхме голям клас и ни разделяха на 2 групи по няколко предмета и естествено винаги едната група се опитваше да натупи другата...
    Имаше няколко момчета, които се правеха на "Вижте кой съм аз"!
    Яките приятели се броят на прастите на 1 ми ръка

za 7 klas sam i stariq mi klas be6e idealen no se mestq

Супер фен
    Мда много си обичам стария клас.Колкото и да сме се карали и т.н. бих казала,че ще ми липсват ужасно много.Не исках да се разделям с нито един от тях.Сега се надявам новия да е също така готин,но едва ли ще е по - хубаво от стария .... с тях бях 8 - 9 години.Когато се разделих с тях - все едно се разделях с част от себе си.Имам толкова невероятни спомени с тях .... офф обичам гииии
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    за 7 клас съм и ми се реве като си помисля, че ще се разделяме...Едва сега оцених класа си и разбрах колко много го обичам с всичките идиоти и курви...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    изроди,мразя ги,предате,егоисти,гадняри са 6е съм 8ми клас
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на Ice
    Най-якия клас!
    Уча в СОУ "Христо Смирненски" - Плевен в 11 клас (:
    Everything happens for a reason..

Град
    Пловдив
    Уча в Гхп (Пловдив) и сега ще съм 9 клас...И НЕ ! Не си харесвам класа..има хора,с които излизам особено сега през ваканцията,но събрани на едно място ставаме отвратителни..27 тъпи надувки ,клюкари,всеки говори зад гърба на другия,все ще се намери някой ,който да се прави на божа кравичка и т.н Знам ,че навсякъде го има тва..ама в моя клас е просто непоносимо..не сме задружни,не можем да решим и едно просто нещо заедно като например кой да събира пари за подарък на класната и ей такива нелепи простотии ,които ме карат да се дразня >_<
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Град
    Филипиновци
    И няма 6-5,и грижи няма \/ Некви безотговорни боклуци сме,начело с мен Мене ми е кеф и ме боли уя за другите
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

класа ми е ужасен но бившия ми беше супер

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

da

haresvam klasa si.ponqkoga im se qdosvam no ima mnogo hubavi hora ima i takiva koito me draznqt no kato cqlo sa super klas

Guest
    сега ще уча в трета гимназия във Варна, а преди бях в Климент-7в--имаме невероятен клас-въпреки че имаше групички всички сме си помагали аве обичкам ги тея хора..много ше ми липсват..

хах сякаш по каталог са ни правили.. аз мн си се кефя на класа мн е яяк 9 клас ще съм и уча в АГ - Русе

Град
    В страната на чудесата
    Последния клас в който бях ОООООООООООООООпределено не беше нормален....Един с един не беше приятел....Всеки сечеше пътя на другия и бяхме като преставитерна извадка за най-лошия съществуващ клас....Момчетата бяхме ужасни....Да не си кажеш една дума буквално с другите...Ама то и няма за какво да говориш....Момичета....имахме си всичко....от кучки през превземки и зубърки....УУУуууууу много зле беше....В този клас си доказах теорията на Др.Хаус че ВСИЧКИ ЛЪЖАТ.....

За щастие свърши и сега съм студент...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Моя клас хъ-хъ
    Изгонихме общо 4 човека, за 2 години. Оцелява само един все пак . Е, разбира се, че сме на групи, но особено в някои часове е много забавно. Повечето момчета са егати сдуханите, има само 2 пекани. От класа ми е и най-добрата приятелка. Имах и една друга, ама това лято се скарахме. Иначе се доста сборна формация. Най-любима ми е групата от Лясковец . Има големи интриги, големи заговори...
    Ама ако трябва нещо пред учител да се защитаваме ставама много задружни.
    Ама така или иначе, рядко се събираме в пълен състав. Все някой ще го няма, дори и на 15 септември и на завършването.
    Абе и с другите класове се имаме.

Като цяло е много забавно.
    Все пак Телфера .
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аве моя клас е добре.. няа такива деления.. сички са супер точни е тук таме има някое курва ама няа как и без тях.. и благодаря на бога че няаме метали в класа шото не ги понасям..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

mi to ot taq godina ve4e 6e mi e star klas.oba4e mn si gi haresvam,kato cqlo si4kite sa golemi pi4ove ni6to 4e mn puti sa me nervirali.ma be6e golqm kupon s tqh.nadqvam se i noviq mi klas da e gotin [-o<
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Бившият ми клас/завърших вече 8 клас и сега почвам 9/ беше адски отвратителен. Класът ми се състоеше от много изроди, ненормални хора, които знаят само да мачкат и обиждат другите. Радвам се, вече завърших 8 клас и се отървях от тях!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    11 klas sym si4ki sme megaaaaa ludite hora si4ki sme iztre6teli totalno nogo seki lyd s nomerata golqm maitap sme
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си