Доста се плашех да ви пиша, аз съм от враца, момчето което харесвам също, всичко при нас започна преди около 5 месеца, първоначално бяха писаници по скайпа, после започнахме и двамата да изпитваме нещо по сериозно, НО и до днес никой не си признава нищо, просто погледи и намеци, за първа крачка дума не може и да става, тъй като той винаги е с компания и шанса някога да сме само двамата е минимален, много го харесвам, наистина.Знаете сега е лятната ваканция, и всичко е наопаки, той не ме търси, не ми пише, не се вълнува, и тук идва и моята надежда-даскалото, в различни сме но когато учим той се прибира по рано и има повече време за мен, та въпроса ми е заслужава ли си да го чакам и да се боря за него предвид сегашните обстоятелства?Или да го зарежа и да търся нещо по добро, забравих да спомена че през учебно време в скайп се държим все едно сме заедно, НО на живо е съвсвем различно, само погледи.Благодаря ако някой го прочете, от 5 месеца не съм същата той промени сичко в мен, просто искам да чуя мнения, моля ви не ме нападайте заради дългия пост, никой не задължавам да го чете, един вид исках да споделя, мерси ако все пак някой изяви желание...хубава вечер на всички.

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка