- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми утре заминава...
Утре момиченцето ми заминава на 200 километра от мен за 2-3 седмици а аз плача като малко дете..... ТОВА ЛИ Е ЛЮБОВТА ????????
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Не, това е да си прост.....
не....тва е да си малко дете но да не го знаеш![]()
.!.
Е,айде сега ще издържиш.Не е толкова много 2-3 седмици.Поплачи си,ще ти мине. :P Понякога това е любовта.Да страдаш за някого,който не е до теб.Но важното е ,че тя ще се върне.Успокой се!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
режи си вените![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нали УЖ всеки разбирал САМ ЗА СЕБЕ СИ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН ЛЮБОВТА.
КФО СТАНА УЕ ИДИОТИ?
НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА СИ ТЕГЛИШ КУРШУМА, ИЛИ ЧАКАШ МЕН, ЗА ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯМ КАТО РАЗГОНЕНО МРЪСНО И ГНУСНО ПСЕ?Първоначално написано от woshia_style
![]()
Първоначално написано от cherinka
Подкрепям.
П.П. Към автора: Имаш нужда малко да си възвърнеш от независимостта може бииии. Ако ти се занимава - регни се и ми пиши на лична, много ме заинтригува едно нещо в пост-а ти![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
tuzaro Тъп си като бамбукова пръчка!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
А след 3 дни приятелят ми заминава за 35 дена (5 седмици) в Япония (далеч над 200 километра са) и аз ще трябва да се справя с това и да не умра от мъка.След 2-3 седмици приятелката ти ще се върне.Тя между другото не е ли на училище?Къде е тръгнала да заминава на 9-10 септември за 2-3 седмици?Първоначално написано от Анонимко
Не е любовта, но е част от нея, за съжаление. Повярвай ми знам какво е. Приятелят ми сега ще е студент втори курс. Представи си как съм издържала да го виждам само 2 пъти в седмицата...цяла година. И от утре започва същия ад... Но това е животът и това е твоят начин да й покажеш, че държиш на нея, че я чакаш и я обичаш....Ако издържиш-значи имате истинска и силна връзка. Успех!!!
Не е задължително да си влюбен, за да плачеш за момиче, но наистина с това нещата няма да се оправят.200 км. не са чак толкова много, но не са и малко.Ще имате ли възможност да се виждате и на колко време?
Незнам дали е любов но щом плачеш значи си страшно привързан към момиченцето си!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Там е работата, че няма просто да дойде след 2-3 седмици.... Ще дойде за 2 дена и пак ще се върне в града и и така ще се виждаме на 2-3 седмици по 1-2 пъти докато не дойде някоя по-голяма ваканция..... Направо днеска ми е супер тъпо. Снощи се напих нарочно и въобще не ми олекна...Първоначално написано от koalka
моя пък замина за 4 месеца за Амстердам и ревах, ма то нещата определено са по - различни. А иначе ся за няколко километра....
Aз пък с моя се виждаме 1 път на 2 седмици вече половин година и още 8 месеца ще е така. Пъх, да ви имам кахърите. Това да не си всеки ден с половинката си не е болка за умиранеПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
g/d,ako naistina pla4e6 za neqtova e samo edno ot ka4estvata na lqbovta,ama spx nali 6e se vurne,6e se 4uvate,6te go prejivee6
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.