.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Приятелката ми утре заминава...

Утре момиченцето ми заминава на 200 километра от мен за 2-3 седмици а аз плача като малко дете..... ТОВА ЛИ Е ЛЮБОВТА ????????

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Не, това е да си прост.....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не
    ♥ ♥ ♥

Град
    Непостоянно
    не....тва е да си малко дете но да не го знаеш
    .!.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Е,айде сега ще издържиш.Не е толкова много 2-3 седмици.Поплачи си,ще ти мине. :P Понякога това е любовта.Да страдаш за някого,който не е до теб.Но важното е ,че тя ще се върне.Успокой се!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    режи си вените
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нали УЖ всеки разбирал САМ ЗА СЕБЕ СИ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН ЛЮБОВТА.
    КФО СТАНА УЕ ИДИОТИ?

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    не....тва е да си малко дете но да не го знаеш
    НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА СИ ТЕГЛИШ КУРШУМА, ИЛИ ЧАКАШ МЕН, ЗА ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯМ КАТО РАЗГОНЕНО МРЪСНО И ГНУСНО ПСЕ?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Нали УЖ всеки разбирал САМ ЗА СЕБЕ СИ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН ЛЮБОВТА.
    КФО СТАНА УЕ ИДИОТИ?
    Подкрепям.

П.П. Към автора: Имаш нужда малко да си възвърнеш от независимостта може бииии. Ако ти се занимава - регни се и ми пиши на лична, много ме заинтригува едно нещо в пост-а ти

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    режи си вените
    tuzaro Тъп си като бамбукова пръчка!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Може пък и да е любов никои не знае .. само ти си знаеш
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на maybelline

Re: .......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Утре момиченцето ми заминава на 200 километра от мен за 2-3 седмици а аз плача като малко дете..... ТОВА ЛИ Е ЛЮБОВТА ????????
    А след 3 дни приятелят ми заминава за 35 дена (5 седмици) в Япония (далеч над 200 километра са) и аз ще трябва да се справя с това и да не умра от мъка.След 2-3 седмици приятелката ти ще се върне.Тя между другото не е ли на училище?Къде е тръгнала да заминава на 9-10 септември за 2-3 седмици?

Не е любовта, но е част от нея, за съжаление. Повярвай ми знам какво е. Приятелят ми сега ще е студент втори курс. Представи си как съм издържала да го виждам само 2 пъти в седмицата...цяла година. И от утре започва същия ад... Но това е животът и това е твоят начин да й покажеш, че държиш на нея, че я чакаш и я обичаш....Ако издържиш-значи имате истинска и силна връзка. Успех!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително да си влюбен, за да плачеш за момиче, но наистина с това нещата няма да се оправят.200 км. не са чак толкова много, но не са и малко.Ще имате ли възможност да се виждате и на колко време?

Град
    О-в Тамбокту

Re: Приятелката ми утре заминава...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Незнам дали е любов но щом плачеш значи си страшно привързан към момиченцето си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е задължително да си влюбен, за да плачеш за момиче, но наистина с това нещата няма да се оправят.200 км. не са чак толкова много, но не са и малко.Ще имате ли възможност да се виждате и на колко време?
    Там е работата, че няма просто да дойде след 2-3 седмици.... Ще дойде за 2 дена и пак ще се върне в града и и така ще се виждаме на 2-3 седмици по 1-2 пъти докато не дойде някоя по-голяма ваканция..... Направо днеска ми е супер тъпо. Снощи се напих нарочно и въобще не ми олекна...

моя пък замина за 4 месеца за Амстердам и ревах, ма то нещата определено са по - различни. А иначе ся за няколко километра....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Не е любовта, но е част от нея, за съжаление. Повярвай ми знам какво е. Приятелят ми сега ще е студент втори курс. Представи си как съм издържала да го виждам само 2 пъти в седмицата...цяла година.
    Aз пък с моя се виждаме 1 път на 2 седмици вече половин година и още 8 месеца ще е така. Пъх, да ви имам кахърите. Това да не си всеки ден с половинката си не е болка за умиране

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    g/d,ako naistina pla4e6 za neq tova e samo edno ot ka4estvata na lqbovta,ama spx nali 6e se vurne,6e se 4uvate,6te go prejivee6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си