- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм !
Пак са се напили без да ме извикат! Не ги е срам! Можеше да споделят със семейството!![]()
кой се е напилПървоначално написано от AFT
![]()
ПС:не ми се чете темата
Бръмбарчо и бате Данчо!Първоначално написано от Бай Гроздан
Съвестно ли ти еПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
Light The Universe
Мяу.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Бау!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Light The Universe
ЗдравейПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
Драсте, драсте! *масово гушкане за добър вечер*Първоначално написано от кашкавала
Как сме днес?
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Скучно ми е! От 1 час цикля на една и съща песен. Ходи ми се до WC, но ме мързи да стана.![]()
ъъъъъъъъ пусни си азис и бързо ще избягаш от стаятаПървоначално написано от AFT
![]()
Егати, не се мразя чак толкова много!Първоначално написано от Бай Гроздан
![]()
Уау, преди 5 мин и аз имах същата дилема. Постоях 1 мин на вратата мислейки и стигнах до извода, че и мен ме мързи.. Ще стискаме, пъх.Първоначално написано от AFT
![]()
vav avatara na aleandra
Бива ли такъв мързел да не можеш да отидеш до кенефа!![]()
Light The Universe
Хъх, аз вече не издържам ... отивам до WC, после да си оправя леглото и да си сложа пижамата, че като ми се приспи, направо да се мушна под завивките и да заспя.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
мани мене ме мързи да дишамПървоначално написано от Valar
![]()
Ама не те мързи да пишеш тука..Първоначално написано от Бай Гроздан
![]()
честно ли....ама много ме мързи...ама дишам и пишаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ОМГ ОМГ ОМГО МГ МО М ОГМ ОМГО МГО МГО МГО МГ ОГМ ОГМ ОГМ ГО МГО ГМ ОГМ ОМОММГМГМО МОГ МГОГМО ГМО МО ГМО Г МОГМ ОМОМО Г Г МОО М МО МОМ ОМО МОГ МОГМО ГМО МО ГМО ГМОГМО МОМО ГМО МОмоГ гмо ГМО МОГ МО ГМО ГМО ГМО МО ГМО МО МО ГМО ГМО ГМО гмо ГМО МОГМОмоГГМОГОГМОГМ МОГМОГ МОГМО ГМО МОГ МОГМО ГМОМ ОГМО МОГМОГМОГ МОГМО МОГМО ГМОМОГ МОГМОМОГ МОГМОМО МОГМОГМОГМОГМО ГМОГМОГМО моГ ГМО гмо гМО ГМО МОГМО мо гмо МО МОМОГМОгмо МОГ гмо гмоГМОГМОГМОГМОМОГМОмоГмо гмог МОГ МОГ МОГ МОг МОгмо гмопмоггмомогмогмо гмо мо гмо гмо гмо г могмо гмо мог мог МОГМОМОМОМО О МГМО Г МОГМО ГМОГ МОГМО ГМО Г МОГМОП ГМО ГМО МОГ ГМО ГМО ГМОМО ГГМО ГМО ГМО МОГ МОГ МОГ МО ГМО ГМОГ МОГ МО ГГМО ГМОГ МОГ МОг МО МОг МОг мог МОгмо мо могмо мог мо гмог МОгмог омгмог мог мог МОГ МОг МОгмо гмо гмко мо мог мог МО ГМОгмогМИО МОмо Гмомо мо МОМО МОМО МОМО МОМО МОМОМООММО МОГ МОГ МОГМО ГМОМО МО огм мо мо гмомог мо моОМГМОГМОгмогмоМОМО гмогмо момомо огм гмо мо фмо гфмоГМОмоГ ГМО могмог могмог мо гмо гмогмо гмо моГмог мог гмо гмо гмо г мо \гмо гмо гмогмо
Заболяха ме прастите да спамя :Ь
Върнах се. Пфу, трябва да се отърва от този страх от тъмното, защото някой ден ще си умра от него.
това не е спам това е флуудПървоначално написано от BaiboCo
![]()