- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм !
Приключих с ремонта на стаята. Сега е пребоядисана. Обаче за да седя на компа требе да се облъчвам с испарения и затфа съм леко друсан![]()
Добре.Край.Писна ми вече. Тая фанта....ТАЯ ФАНТА. Нейната мамица!
В клуба където работя вече съм отворил поне 40-50 от промоционалните фанти и съм проверил поне 20-30 капачки. НИЩО не съм спечелил.
От сайта все излиза "Ти никога не печелиш. Но продължавай да се набутваш и да пиеш фанта. Ти играеш да Не спечелиш: Хек, Фанта геройче или голямата награда - PSP.
Бтв - ако "момичето мечта" на рекламата отстрани не беше с два аборта, щях да си я фана за гадже - хубавичка е![]()
И трите момичета са много хубави. Ама не мислиш ли,че и тя трябва да знае, че ще си има гадже?Първоначално написано от Mitizaro
Предлагам ти да спреш фантите, защото нещо ти се е повредило сивото вещество напоследък.
![]()
Бръмбарчо, а вчера (снощи) къде беше? С бате Данчо пак ли пиянствахте някъде,а?![]()
Tи сиии батко Чаби, нали?... :P Или не??!Първоначално написано от w0sh
ХилоуПървоначално написано от AFT
![]()
Хайде, семейство, строявай се...![]()
Първоначално написано от mid_get
Той е, той е. А къде е бате Данчо?![]()
Аз пия само по 1 на ден! Другите ги отварям на клиентите.
Искам човечееее!![]()
Играе игрични на ПиСи-тоПървоначално написано от AFT
Напомям 2 дена си ремонтирах стаята. Друсах се с латексова боя. Затфа ме нямаше. Сигурно и неска няма да има освен ако ен ми се умира от натравяне с латекс...
Mitizaro, пак ти е много.![]()
Ъм, како Инна, теб също не те видях снощи. А бате Заро какви романи пишеше! Тоя човек е егати енциклопедията!![]()
Първоначално написано от w0sh
А снимки няма ли на стаята?
![]()
Нали!Първоначално написано от AFT
![]()
Light The Universe
Не. Цвета е сивкаво-синьо-зелен изглежада яко.Първоначално написано от AFT
Ами...беше ме хванала липсата последните 2-3 денаПървоначално написано от AFT
![]()
А за какви романи говорим?
Пък и да, жива енциклопедия си е!Ама то всички в семейството сме такива
![]()
![]()
Ак вий сте инцоклопеди аз съм Британика.
Като малък исках да стана Учен![]()
Бе и мойта мечта беше неква подобна само че не ми се отдаде..Неможах да стана учен...Така един приятел преди време си пусна брада...Горкия, искаше да стане поп..Оказа се че и затва требвало акъл..Мамка му..разбиха ми мечтите:P
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
И поради что не стана!?Първоначално написано от w0sh
![]()
Light The Universe
Уху. Ми, виж му последните постове и ще разбереш за какво говоря.Ахам, ние освен, че сме много умни, сме и много идеини, забавни, красиви и добри хора. И най-вече - алкохолици. Само кака Светла е изключение (демек не пие), но тя май е от друг баща.
![]()
Бръмбарчо, искам да я видя! А и аз мнооого харесвам синьото, зеленото и сивото! [-o<
А какъв стана като порасна? :PПървоначално написано от w0sh
Пропаднал наркоман с висока обща култураПървоначално написано от mid_get
![]()
Не пораснал още![]()
И колко е висока?Първоначално написано от w0sh
![]()
Light The Universe
Ми достатъчно голям съм си. Дори вече плащам данъци....Първоначално написано от Th3MaN