- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм !
проехтя като " глас без помощ, глас във пустиня: ...как сте бе майни![]()
съжалявам, но днес нещо мн на поезия ме "удря"
![]()
![]()
по темата- ок![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Дае и аз снощи докато се опитвах да заспа измислих 2 стихотворения. мога да ги побликувам ако сиакте.Първоначално написано от beyond_transience
NFW :
То темата леко липсва. Но нищо.
Муахаха, пък аз ся си прая профил в аха.бг.
Тузаро, ще стана по-фешън от тееб! >![]()
хмм, ще е интересно![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
и аз неска си направих профил тамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да ама ме е срам. преди акто бях заблуден тийн имах цяла тетрадка. После я запалих неща да се излагам пред сички сега...Първоначално написано от beyond_transience
И азПървоначално написано от tuzaro
Bodyrokz.aha.bg
Демн, пак изоставам. :/Първоначално написано от tuzaro
beyond_transience, надали, аз не съм толкова интересен.
Но поне се опитвам! ^_^
Аз имах пред 1 година шетах из него близо 3 месеца и ми омръзнаПървоначално написано от tuzaro
Другаде нямам а него сигурно вече са го изтрили![]()
Light The Universe
ти? срам? стига де... карай по-смело (аз не пиша - последните ми опити бяха преди години - незнайно къде потулени листчета хартия) ... пък можем и да харесаме нещо (и кой знае- дори да конкурираш нашия училищен славей)
![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Никога няма да ги побликувам тука дет секи задръстен тийн ще ги чете.Първоначално написано от beyond_transience
хмм, relax, just a suggestionНикога няма да ги побликувам тука дет секи задръстен тийн ще ги чете.![]()
предполагам не се отнасяше за мен репликата за тийновете, но аз взех в предвид, че тази тема скоро няма да я има и така....
но ти си знаеш (просто се заинтригувах)![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Не се отнася за тебе. Ами за повечето други. За кво ми е да ги измислям за да се хваля с тях после. Ако исках щях да си ги записвам. Сега само смътно ги помяня утре съвсем ще ги забравя.Първоначално написано от beyond_transience
NFW :
Утре ще измислиш други.
Билките спомагат за развитието на въображението и артистичното мислене бтв. Факт.
You know what I'm talking about. -.-
Амиииии .. например. .. точка 11 ? :>
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 11 ! §§
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·