- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ МИ ИМА?!?!?!
Toку що говорих с бившето ми гадже. Не знам защо обаче изведнъж ми изтърси, че като сме се целували съм била сотворени очи и това значело, че не ми е яко.Аз пък съм чувала, че значи че не си искрен..аз по това време харесвах един друг..Не знам точно какъв ми е въпроса..може би дали ми има нещо?! Аз си мислех преди дали съм била със затворени очи и стигнах до отг.-да, но явно не. Пък и си спомням пейзажите и местата по времето когато с целуваме и няма как да ги знам и няма как да знам кой е минал покрай ас докато се целуваме ако не съм била с отворени очи. Явно го прая несъзнателно..една фр каза че е пробвала така с отворени очи и е било супер гадно..нз..какво ми има![]()
![]()
Ще се побъркам...
Освен това съм забелязала че когато започна да харесвам едно момче и след като разбера че и той ме харесва и интереса ми става нулев..как не мога да обичааам ;( наистина ще се побъркам нещо не съм в ред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За ся от 1 год харесвам 1 момче (за коет споменах и горе) ама той ту ме отблъсква ту ме сваля и ми държи интереса..може би ако почне прекалено да ме сваля пак ще загубя интерес........
Ми според мен е въпрос на лични предпочитания аз винаги си затварям очите и ми е добре![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
МОЖЕ ДА ВОНИШ![]()
Тва с очите е тъпо. Няма връзка. Аз се целувам с отворени очи винаги, защото обичам да съм нащрек! Обичам винаги да съм в течение с всичко, което се случва около мен! Пък и обичам да наблюдавам реакциите на този, който целувам.. Или просто да му се любувам на лицетоПървоначално написано от f*ck boys..
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Абе това са глупости.Няма эначение дали си с отворени или със эатворени очи..!Въпрос на предпочитание.Това ,че си се целувала с отворени очи не эначи нищо повече,освен че просто така ти е било приятно.
А това,че когато момчето эапочне да те харесва ,ти губиш интерес е нормално.Доста хора са така.Включително и аэ преди бях така.И то не само отностно момчетата.Попринцип така сме си устроени.Искаш нещо много,бориш се эа него,страдаш и когато го имаш осъэнаваш ,че не е това което си очаквал...нормално.Нищо ти няма.Може би просто трябва малко да пораснешНа колко си?
[size=7][b][u]fosse cos
Пий 1 студена вода кат мен и си бий 2-3-4-5-6-7-8-9 шамара. Мое и да ти мине...
Ми просто не си дорасла...нямам предвид нещо обино, има хора които до определено време не могат да изпитват по-илни чувства, поне аз познавм достаЗа всичко има време. А за интереса...не си намерила точния човек
Нормално е да губиш интерес, когато видиш, че получаваш това което искаш, ако не си го искала достатъчно силно
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Точно така.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
И аз обичам винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ДА ЗНАМ КАКВО СТАВА ОКОЛО МЕН и затова съм с отворени кат конжули очички.![]()
Даже, авторке на темата, и аз веднъж си затворих очите да видя кво е как е що е и не ми допадна особено много, колкото с отворени.
Смисъл, не мога да почувствам нищо със затворени очи.
Както каза памучно коте - Винаги нащрек!
или да можеш да побегнеш навреме ако те подгони кучеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Да бе, и аз съм пробвала със затворени - плашещо си е. Постоянно се чудя какво става наоколо.. И дали това дето човърка в косата ми е ръката на любимия ми човек или някое гадно малко гнусно хапещо жилещо насекомо не е решило да си свие гнездо в гривата ми...Първоначално написано от cherinka
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Впрочем, това наистина е една от многобройните причини. Сериозно.Първоначално написано от Бай Гроздан
![]()
Хах аз пък си се целувам със затворени и поприцип съм 4увала 4е с отворени не било искренно оба4е според мен тфа са пълни глупости 6тото кои как се целува си е въпрос на ли4но предпо4итание а не 4е не си искрен и про4ие....
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
xaxaxaxaxaxa spored men gadjetata vi ne se interesuvat ot vas zatova vi osstavqm da si otvarqte ochite (Rofl) tfa e gadno ve basi celuvash se s nqkoi otvarqsh ochi i vijdash drugi ochi da sa se ukokorili u tebe basi i shitnqta( az bih se spukal ot smqh de edin pat taka stana i sam se smql kat lud)
Абеква е тая тема бееее за ко си я пуснала
казах ти да званнеш един телефон на оня идиот да го питаш той от де знай че си била с отворени очи.... да видим тогаз кой бил с отворени кой сас затворени!!! Амахаааа не са занимавай с глупости! Нито с бившия нито с тоя дето го харесваш от една година и двата за нищо не стават и ти мн добре го знаиш!!!! И нямаш никф бъг оспокои са! В повечето случаи като си с отворени очи не се кефиш толкоз на човека срещу теб ами просто ей таи.... както ти казваш ти не си го обичала истински ето ти причина за това че си била с отворени очи..... стига с тез глупости абсолютно нормална си си и ти го знаиш!!!!
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
ni6to ti nqma,seki se celuva kakto iska,nqkoi s otvoreni,drug s zatvoreni,tfa ne e problemama za nego qvno e,prosto si gi zatvarqi sledva6tiq put,tfa 4e si s otvoreni ni6to ne zna4i
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
az bqh taka kato po-malka uj mnogo haresvam nqkoi a kato razbera 4e i toi me haresva se ujasqvam samo kato si pomislq 4e moga da bada s negoПървоначално написано от Анонимко
Това са глупости, и аз съм била много пъти с отнорени очи.Но някак си, като си със затворени си по-състредоточен в целувката и на мен ми е по-яко.
споделямПървоначално написано от koalka
![]()
оффф който както иска си се целува...а той кфо е прайл с отфорени очи
OnLy God CaN Judge Me !
ба и той как е разбрал, че си с отворени очи...по тая логика и той е трябвало да е бил...