.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    Панацея
    axhuahx mojeli da ima t0lkova mn sueverni h0ra i det0 vqrvat na prostotiite, k0ito kajat drugite?!?! k0o znachenie ima dlai si s otvoreni ochi ili ne axhuahx bahti pr0stata slucha seriozno !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Може пък да си падаш по момичета ?!
    А сега сериозно това няма никфо значение и не е вярно все едно да кажеш че като хвърляш сол през рамото си 100% ще ти върви...

а той за да те е видял,значи и той си ги е отворил

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Момиче к`ви са тия глупости Всеки изпада в такива детинштини поне веднъж в живота си,но не се вдълбавайте в тях И на мен ми се е случвало този и онзи да ме сваля па аз тва,онова....ама па чак толкова
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Може пък да си падаш по момичета ?!
    А сега сериозно това няма никфо значение и не е вярно все едно да кажеш че като хвърляш сол през рамото си 100% ще ти върви...
    Прав е. Сменяй жанра. Другата няма да й пука за очите ти а за друго.
    Айде успех.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    оффф тва са пълни тъпотии всеки може да се целува както си поиска!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Освен това съм забелязала че когато започна да харесвам едно момче и след като разбера че и той ме харесва и интереса ми става нулев..как не мога да обичааам ;( наистина ще се побъркам нещо не съм в ред За ся от 1 год харесвам 1 момче (за коет споменах и горе) ама той ту ме отблъсква ту ме сваля и ми държи интереса..може би ако почне прекалено да ме сваля пак ще загубя интерес........
    i az sum taka daje i po zle spoks ... dobre do6la v kluba nastani se spokoino
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Guest
    Попринцип когато се целуваш тогава в теб би трябвало да стане нещо като "взрив" от чувства и хормони и не може да си отвориш очите когато се целуваш заради това. А когато си с отворение или си претръпнал към чувства или не са толкова силни и затова си ги държиш отворени. Когато се влюбиш в някого и е споделено всичко, като го целунете се пробвайте с отворени очи и със затворени. Със затворени е много по готино, но аз лично обичам да гледам лицето й и изражението й..много невинна изглежда тогава и е адски готино

Mi az se celuvam sus zatvoreni ochi i ne mislq che oznachava neshto no sum imala gadjeta deto go pravqt s otvoreni i nqkoi put sluchaino ako si otvorq ochite i go vidq kak mi se bleshti nasreshta i se strqskam i spiram. Nqkak plasheshto mi deistva.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си