- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава един човек да се превърне в мания за вас?
Здравейте на всички.
Искам да ви попитам какво точно означава един човек от срещуположния пол да се превърне в мания за вас? Това добре ли е или лошо?!
И как може да не харесвате някого, но да не спирате да мислите за него!?
Считам го за лошо. В моя случай - обожествявам приятеля ми. Когато сме заедно най-голямо щастие ми носи да го правя щастлив - подреждам стаята му, готвя му, масажирам го, правя му свирки, танцувам му гола, като цяло - изпълнявам всичко, което той ми заповяда (по принцип сме привърженици на един алтернативен начин на живот и отношения между мъжа и жената, който едва ли сте чували повечето). Той за мен е бог.
Хубавото на цялата тази работа е, че и аз съм се превърнала в негова мания. В началото той беше много притеснен - цял живот е бил курвар и ебач, и сега изведнъж се влюбва..![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Хах аз така се бях побъркала по едно мом4е и постоянно го преследвах и когато ве4е бях спряла да го харесвам и да изпитвам кфито и да било 4увства към него аз пак ходех да го преследвам просто 6тото имах някфа мания и фикс идея към него
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Това беше най-безмисления и емоционален мой пост!
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Абе, питам в какво точно се изразява тази мания и кво означава и за двамата души, а не ти какво си имала.Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Извинявай ако мислиш, че се заяждам, ама или съм написала нещо грешно или не си ме разбрала.............
А и аз говоря да си заедно с някой и той да е мания за теб, а не да припкаш по някой, който дори не познаваш същността му и прочие.
Ми явно се съм те разбрала както тряя и не е нужно да ми КРЯСКА6Първоначално написано от cherinka
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Спокойно, пиле.Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Не ти КРЯСКАМ.
Какво означава един човек да се превърне в мания за вас?-че е крайно време чичковците от лудницата да ви приберат![]()
chеrinka, по-добре напиши истинския си проблем. Не мисля, че така формулирана, темата ще ти помогне практически![]()
Ебала съм му майката.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Да става квото ще.
Какото повели съдбата - тва е.
Не може винаги едно и също.
Поне сега е нещо различно. Макар, че не мога да си го обесня.
То не, че някой може, де, ама както и да е.
Живи здрави, тва е най-важното.
Абе, живи си е най-важно - колко здрави са умрели.. Пфу..Първоначално написано от cherinka
е не косматите чичаци настрани !Първоначално написано от Бай Гроздан
ми просто го обичаш човека
любов=мания
според мен ето на
аа немога без него каде е аа
ше напрая всичко....... манияци
да любовта ще спаси света
да гад обаче не и към чашката
Настана зима и дойде време за бял прах и за сняг и за дядо мраз и и ииии ииииииииииииииииии .. . ... . .....................Първоначално написано от blqblqqq
ем, виж сега, аз съм имала случаи въобще да не харесвам някой, но да го обичам от цялото си сърце...не знам как става тоя номер, но е много натоварващо.Първоначално написано от cherinka
иначе - мания, не знам, не ми се еслучвало. научила съм се да се контролирам. но предполагам, че не е хубаво нещо. предполага безразличие към себе си в известна степен.
mi nz no spored men ne e maniq towa zna4i 4e ti prosto si privarzana kam nqkoi za6oto vijda6 ne6ta koito sa shodni s twoite manieri.A po povod haresvaneto ot vseki si zavisi no opredeleno za da si misli6 neprekasnata za nego ne e da ne go haresva6 prosto ti o6te ne si go osaznala.
Tu es un r
Явно щом мислиш за някой, има някакъв интерес от твоя страна.Не може просто така.Еми, да се вманиатчиш означава да го преследваш, да искаш на всяка цена да си с него, да направиш всичко възможно да си с него, да направиш нещо лошо дори и ей такива глупости.
Лошо е много е лошо.Настроението ти непрестанно да зависи оттова дали другия ще ти се усмихне,дали ще те отреже,ще иска ли с тебе,страх да не се влюби в друг.Не е хубаво,макар,че съм имал такъв човек,накрая се получава много кофти.По-добре е да се внимава и да можеш да се контролираш.
нямам повод да сънувам....