разбирам \Първоначално написано от Анонимко
/ ама къде пише
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
предавам се ! твоя е !Първоначално написано от Бай Гроздан
много лесно но...тя ше ми става рода...не е хубаво така айде зимай девойчетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
ах ????? ти ми я подъряваш ???? или нещо съм прекалил с бирите и не загрявам ??Първоначално написано от Бай Гроздан
Не ми се точи, никой не може да открадне душевната ми девственост.Първоначално написано от Анонимко
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Само аз ! Господаря на вселената. Убиецът на вички богове !Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Аз АЗ СЪМ ЦАРЯ НА твоета душа !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Той е на оня готиния дъртак дето живее в оная готината къща, дето е измазана цялата някво цветно.Първоначално написано от AFT
Пиша работил в панаира и има кинти и ни подари федербал ахахаха
Даже Мистичния храбрец, Ездача в сянка, Повелителя на минетките, Човеколюбивия гръмовержец, Аления отмъстител и Всемогъщия радетел за сексуална свобода заедно не биха могли да убият детската свенливост и наивност в мен!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
СТРАШНО МНОГО МЕ КЕФИШ МАЦКО !!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Мяу![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Лека нощ, анонимко![]()
Лека нощ, тайна любов моя.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
:
![]()