Здравейте! От дълго време мисля да пусна тази тема но все се колебаех….мисля че сега е най-подходящия момент защото много се нуждая от някой друг съвет. Ето я и моята история: (Малко прилича на сапунен сериал…даже много…)
Две седмици преди краят на учебната година се запознах с едно момче от моето училище две години по-голям от мен, няма много приятели в училището понеже всички го смятат за смахнат (сега и аз разбрах защо), няколко познати ми бяха казали даже да не се занимавам с него защото мн лъже и си измисля но аз не ги послушах… и така преди да завършим даскало излязохме няколко пъти уж да се опознаем… и на 29ти излязохме също тогава се беше случило нещо с един мой приятел и аз му казах…след като се разделихме ми прати смс с текст “беше ме мн срам но би ли искала да ходим” и аз не отг понеже аз исках да сме само фр защото нямах чувства и никога не съм имала… но вечерта той ми писа “мн съм зле майка ми почина” ала бала викаше че щял да се самоубива и тквиз разни… и аз ко да прая ся ко да прая… и мина малко вр и тои писа “ти ми остана единственото хубаво нещо искаш ли да ходим?” и аз тогаз мн паникиосана понеже той вика ша се самоубива а моя фр беше в болница с опасност за живота и аз без мн да мисля казах да уж да му помогна да превъзмогне по лесно загубата …ходихме 1 месец като сме се виждали около 4-5 пъти понеже аз нямах желание да излизам с него… и след тоя месец някаде към 6-7 юни той ми писа “Майка ми е жива всичко е била една голяма лъжа за да ме спрът да отида в Англия” аз и всичките ми фрс дето им казах ме гледаха странно както и аз гледах смс-а му… и аз ест го зарязах се пак тва да утрепеш майка си за да тръгне някой с теб хич не е малко… и така но след тоя ден започнаха проблемите… преди той ми беше казал че баща му хич не се интересува от него но няколко дни след раздялата баща му ми писа в скайп да не пита каде е той… а в същото вр аз пиша с това момче… той започна да ме товари още повече със своите проблеми че не бил в тях че не можел да ме забрави че още ме обичал един ден реши даже да ме псува и после се извинява като каза че приятелите му го накарали… малко преди това пък почна да ми пише и спр мн да ми бучи и после излезе и след 15 мин писа смс “ама аз до ся бях на село туко що се прибирам една фр беше у нас и ти е писала… хахаха колко яко едната ме мрази другата ме ревнува” … но това е нищо предложих мир за всичко защото има още 2-3 момчета у моето даскало с които съм ходила и ся сме в много лоши отношения може даже да се каже че се мразим… и аз не исках да става и с тоя така и аде мир… само че в момента той ми праща спр гадни смс-и от вчера вечерта е почнал да праща обичам те и аз го одрязах тази сутрин и той почна да ми дрънка че някакви мои приятели нещо го хранели и мусе правели на отворени когато ритали днес… и сега ми пише че утре щяло да има разплата щял да ги бие...и в момента даже ме кара да търся в един сайт регистрацията на някф мой познат за да го предупредя защото иначе утре отидел ли на някф стадион щели да го пребият от бой да сам била отишла и аз да ги спра защото нямало да остане жив но аз не знам кой той казва "има профил намери го познаваш го не казвам дали е момиче или момче" Много ме е страх за това какво може да направи защото мисля че не е с всичкия си след всичко това което се случи до сега…и сме в едно училище и става още по лошо моля ви даже ви умолявам ако някой си направи труда да прочете тази тема да напише някакъв коментар понеже ме е страх спр много и нз как да се отърва от него повтарям му че искам да стои далеч от мен а той само казва "с това само ме амбицираш повече!"