Първо за това с боя и приятелите...доколкото знам говори за приятелите, които имаш в сайта Русенци. Разгледай списъка добре и помисли кой може да е бил на стадиона и да го е псувал. Щом имаш дори и малко съмнение, че някой е намесен веднага му пиши и го предупреди. А за тези, за които си сигурна дори им се обади или им пиши смс-тоест направи нещо с което да си сигурна, че са предупредени. Защото наистина този е много откачен. Относно непрекъснатото тормозене-блокирай номера му в телефона си, но според мен остави му някаква вратичка за контакт. За момента-скайп. Така ще разбираш, кога как и кого заплашва. И въпреки това няма да му отговаряш. Или има друг вариянт-излез с него, ако искаш дори мога да дойда с теб, ако те е страх сама и говори с него-кажи му, че те е страх от действията му, че те наранява. Ако започне да лъже и да иска да го съжаляваш ставаш цинична, прекъсваш ВСЯКАКВА връзка с него и предупреждаваш приятелите си дори и да не помислят да влизат в някакъв контакт с него!
ПП. Знаеш, че каквото и да решиш ще ти помогна. Дано се оправиш с този, мила, писна ми да те виждам ядосана постоянно заради някакъв нещастник!