- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ранно ставане
Винаги си ставам към 8-8;30 (най - късно). Нямам проблем с това. За мене ранно ставане е към 4-5 сутринта.
И аз последната седмица започнах да ставам в 7:00.. не пожелание де, ходя на анг. сега и съм от 8 пфф.. след тва цял ден неможех да гледам първите дни.. Обаче вече свикнах и Събота и Неделя си ставам рано.. спя максимум до 8..9
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
аз пък си лягам 1-2 и ставам 11-12 да не съм луд да ставам в 6![]()
![]()
![]()
![]()
с мен пък и обратното , аз до 5-6 не мога да заспя
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Преди седмица се събуждах в 5 часа и ставах..не можех да заспя..ама сега отново си ставам към 9-10...есенната умора яко ме тресеСпя страшно много
нямам проблеми със спането нито с ранното ставане
ставам като някой или нещо ме събуди
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Лятната ваканция като ставам въобще не гледам часовника,такаче май не съм сигурна кога ставам![]()
Аз сама се събуждам в 7.00,но иначе си навивам GSMа за 6.30.
<3 ^^
И на мен нещо ми става, ставам 6:30-7, нещо съм се смахнала.![]()
Everything happens for a reason..
Aз пък неска станах в 10 и 15![]()
You are broken, I can fix you...
Понякога се събуждам в 7-8 часа, но ако няма какво да правя обикновено заспивам отново...![]()
Аз не съм от ранобудните и точно затова ми е толкова трудно ставане в 6 за училище
Почти невъзможно е за мен да ставам рано. Даже не знам как успявам да се държа що- годе адекватно в училище при положение, че лягам към 1-2, а ставам в 7...
Аааа значи не съм само аз от седмица насам се събуждам по неколко пъти ма неискам да ставам толкова рано и пак легам само днес дет станах по-късно иначе се опитвам да заспя,но след 9 от около седмица нестава просто!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ам аз ставам във 10 обаче ще почвам ся в 9 поне малко от малко да свикна,че ще се мре...като почнем тъпото даскало!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
абе има и по-приятни неща от това да ставам в 6 часа и да бързам да не си изпусна рейса.
иначе си лягам сравнително рано...към 12 някъде и ставам обикновено около 10.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Еммии то и аз не ставам тей като предиТъпа работа! Смотано даскало
Мразя го
![]()
![]()
Аз ставам в 6:30, щото ходя на даскало.
Понякога, когато няма какво да правя, се излежавам.
бааа убии ма няма д амога да стана в 6 ставам към 1-2
хахахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
А аз напоследък не мога да заспя...лягам и след двучасово въртене в леглото и чудене каква поза да заема...заспивам по някаква нелепа случайност сега като почна работа незнам какво ще правя ,че и е доста отговорна тази работа![]()
и на мен нещо ми ставa. спя най късно до 9 или 9:30 повече не мога. незнам кво ми става.
![]()
оф...трябва и аз да почна да ставам по-рано ама...цък
цяла година съм първа смяна и трябва да ставам 6:30...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни