.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Направи си акаунт и почни да си пишеш с него.. направи така , че да си уредиш среща на живо. Уж минаваш покрай мястото където той има среща с "момичето от сайта" и го питаш "Кого чака?" Ако те излъже му обясни , че това си ти и знаеш какво представлява и си отиваш без да му даваш обяснения. Гарантирам ти , че после ще те търси като луд.
    Мхм,мхм.
    План Убиец.
    После разказвай. Умирам си да му видя кухата физиономия
    Много добра идея !! Направи го и после да ни раэкажеш!
    [size=7][b][u]fosse cos

Ок ето го свръх прецакващия план убиец. Сглобих го от вашите идей:

Правиш си нов акаунт. Намираш снимка... Запознавате се. Уговаряте се.
    През това време правиш снимки на неговите коментари И на чата на запознанството ви.
    Отиваш на срещата и го питаш какво прави. Той ще те излъже и ти тогава наживо пред всички хора ще му завреш снимките във шибания, развратен, изневеряващ задник

После вадиш гсм-а и му снимаш тъпата физиономия. Зашиваш му един. Пак го снимаш.
    Всичко ще го разкажеш подробно и ще качиш снимките.
    Това е!
    Успех.
    =D>
    Точно така! Ама моля те да не забравиш да го снимаш

Ееех явно аз трябва да ти го кажа...на тези години кфо очакваше да ти е верен до гроб ?Рядко се срещат такива индивиди НАЙ-малко в саит за запознанства...щом те е излъгал това е признак че крие нещо...идеята да се регнеш и да го разпитваш е доста хитра понеже явно се изживява като плейбои ще се върже а после като му кажеш истината ще каже нещо от сорта "Абе това е просто развлечение кфо се връзваш и ти толкова". Жалко за 7-те месеца...

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ееех явно аз трябва да ти го кажа...на тези години кфо очакваше да ти е верен до гроб ?Рядко се срещат такива индивиди НАЙ-малко в саит за запознанства...щом те е излъгал това е признак че крие нещо...идеята да се регнеш и да го разпитваш е доста хитра понеже явно се изживява като плейбои ще се върже а после като му кажеш истината ще каже нещо от сорта "Абе това е просто развлечение кфо се връзваш и ти толкова". Жалко за 7-те месеца...
    Жалко че аз трябва да ти го кажа... 7 месеца не е просто увлечение. Всичко зависи от връзката им. И за нея явно не е било. Че той е нещастник - ясно.
    Айде направи планът по моя пост и всичко ще се нареди .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И мене ме притесняват. Грозните хора изглеждат красиви... тфа е световна конспирация на грозните хора ... да пречат на нас красивите....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Aбе не обръщай внимание. В тези сайтове хората пишат каквото им падне. Информацията която се дава там в 90% от случайте е пълна измислица.

Град
    Стара Загора
    Ок ето го свръх прецакващия план убиец. Сглобих го от вашите идей:

Правиш си нов акаунт. Намираш снимка... Запознавате се. Уговаряте се.
    През това време правиш снимки на неговите коментари И на чата на запознанството ви.
    Отиваш на срещата и го питаш какво прави. Той ще те излъже и ти тогава наживо пред всички хора ще му завреш снимките във шибания, развратен, изневеряващ задник

После вадиш гсм-а и му снимаш тъпата физиономия. Зашиваш му един. Пак го снимаш.
    Всичко ще го разкажеш подробно и ще качиш снимките.
    Това е!
    Успех.
    точно

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Сайтовете за запознанства ме притесняват

Цитирай Първоначално написано от Нелито
    Здравейте!
    Днес какъв дявол ме накара да поразгледам снимките в някои сайтове, просто ей така нямаше какво да правя.И съвсем случайно попаднах на снимките на гаджето ми-Стефан. Останах наистина изненадана, защото ми беше казвал, че това са"глупости". Някакво любопитсво от вътре ме разигра и потърсих и в другите сайтове. И какво виждам- над 10-тина снимки и то всичките негови. И във всеки един сайт той търси - Секс. Пак от любопитсво разгледах и приятелите му, упомрачителните му коментари, които беше оставял на някои от девойките събудиха ревността ми.
    Но коментарите на едно момиче от сорта на " кога пак ще се видим.. мило много ми липсваш...ще те чакам утре..." ме довършиха напълно Някакви лоши мисли минават през главата ми и не спирам да мисля за това. За всичките му тези акоунти в сайтовете му за запознанства, за написаните там искания, за коментарите му...заболява ме, че освен на мен казва тези думи и на други макар и на чат
    С него се запознахме точно от такъв сайт и вече ходим 7 месеца и наистина много си го обичам,но това,което видях днес ме притесни.Никога не ми е споделял, че още се занимава с сайтовете за запознанства( след мен). Какви ли не мисли днес ми минаха през главата... Кажете какво да направя, дайте ми съвет. Питала съм го дали има регистрации но той каза" НЕ, не ми трябват вече"излъга ме..
    Голяма работа! Ся че е чукал някоя друга ... Ся на проблем ли ще го правиш ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest

Re: Сайтовете за запознанства ме притесняват

Цитирай Първоначално написано от Нелито
    Здравейте!
    Днес какъв дявол ме накара да поразгледам снимките в някои сайтове, просто ей така нямаше какво да правя.И съвсем случайно попаднах на снимките на гаджето ми-Стефан. Останах наистина изненадана, защото ми беше казвал, че това са"глупости". Някакво любопитсво от вътре ме разигра и потърсих и в другите сайтове. И какво виждам- над 10-тина снимки и то всичките негови. И във всеки един сайт той търси - Секс. Пак от любопитсво разгледах и приятелите му, упомрачителните му коментари, които беше оставял на някои от девойките събудиха ревността ми.
    Но коментарите на едно момиче от сорта на " кога пак ще се видим.. мило много ми липсваш...ще те чакам утре..." ме довършиха напълно Някакви лоши мисли минават през главата ми и не спирам да мисля за това. За всичките му тези акоунти в сайтовете му за запознанства, за написаните там искания, за коментарите му...заболява ме, че освен на мен казва тези думи и на други макар и на чат
    С него се запознахме точно от такъв сайт и вече ходим 7 месеца и наистина много си го обичам,но това,което видях днес ме притесни.Никога не ми е споделял, че още се занимава с сайтовете за запознанства( след мен). Какви ли не мисли днес ми минаха през главата... Кажете какво да направя, дайте ми съвет. Питала съм го дали има регистрации но той каза" НЕ, не ми трябват вече"излъга ме..
    зарежи го тоя боклук и си намери някое друго момченце )))

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    направи си акаунт и не казвай,че тва си ти,и почни да му пишеш да видиш какво ще ти каже
    А така!Това е най-лесния начин да го провериш..така поне ще разбереш изневерява ли ти или не.Опитай при мен един път проработи...само дето разбрах истината, а тя никак не ми хареса тогава, но поне я разбрах навреме

Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите
    =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    направи си акаунт и не казвай,че тва си ти,и почни да му пишеш да видиш какво ще ти каже
    А така!Това е най-лесния начин да го провериш..така поне ще разбереш изневерява ли ти или не.Опитай при мен един път проработи...само дето разбрах истината, а тя никак не ми хареса тогава, но поне я разбрах навреме

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    kaji mu 4e si razbrala 4e te e izlugal i mu kaji vsi4ko koeto kaza na nas,nakarai go da si priznae,tegli mu edin 6ut,kolkoto i da go obi4a6
    ебати съвета
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Направи си акаунт и почни да си пишеш с него.. направи така , че да си уредиш среща на живо. Уж минаваш покрай мястото където той има среща с "момичето от сайта" и го питаш "Кого чака?" Ако те излъже му обясни , че това си ти и знаеш какво представлява и си отиваш без да му даваш обяснения. Гарантирам ти , че после ще те търси като луд.
    Мхм,мхм.
    План Убиец.
    После разказвай. Умирам си да му видя кухата физиономия
    Много добра идея !! Направи го и после да ни раэкажеш!
    +1

Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Ами питаи го отново но с по сериозен тои .. ако пак те излъже .. кажи му че знаеш за регистрациите и коментарите му ... Кажи му че искаш да знаеш защо го е направил защо е лъгал .. и дали това за него е просто убиване на време или нещо по сериозно ... Ако продължава да отрича по добре не се занимаваи с него .. Никои не заслужава да го лъжат в очите

Подкрепям мнението и идеята.Опитай с тва ,може и да ти се изяснят нещата.Успех!!
    I am the dream
    You are the dreamer !!

За регистациите няма лошо.Но да те лъже и да пише такива неща..Или наистина ей така се регистрирай от името на някоя друга или пък си направи свой рег и пиши същото което и той да видим как ще се почувства.Ако те пита нещо го питай как като няма регистрации е разбрал..Може и да се получи
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми кажи му,че си видяла профилите му в саитовете.Не ми се вярва да отрече.Поговори с него и му кажи ,че коментарите ,които е дал на някои от момичетата те карат да ревнуваш.Няма нищо лошо да ревнуваш приятеля си.Просто поговорете..

но има нещо лошо гаджето ти да се запознава с мацки по саитовете да ги нарича мило и да иска да се видят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си