- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сайтовете за запознанства ме притесняват
Много добра идея !!Първоначално написано от Mitizaro
Направи го и после да ни раэкажеш!
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Mitizaro
![]()
=D>
Точно така! Ама моля те да не забравиш да го снимаш![]()
Ееех явно аз трябва да ти го кажа...на тези години кфо очакваше да ти е верен до гроб ?Рядко се срещат такива индивиди НАЙ-малко в саит за запознанства...щом те е излъгал това е признак че крие нещо...идеята да се регнеш и да го разпитваш е доста хитра понеже явно се изживява като плейбои ще се върже а после като му кажеш истината ще каже нещо от сорта "Абе това е просто развлечение кфо се връзваш и ти толкова". Жалко за 7-те месеца...
Жалко че аз трябва да ти го кажа... 7 месеца не е просто увлечение. Всичко зависи от връзката им. И за нея явно не е било. Че той е нещастник - ясно.Първоначално написано от GregoryHouse
Айде направи планът по моя пост и всичко ще се нареди.
И мене ме притесняват. Грозните хора изглеждат красиви... тфа е световна конспирация на грозните хора ... да пречат на нас красивите....
Aбе не обръщай внимание. В тези сайтове хората пишат каквото им падне. Информацията която се дава там в 90% от случайте е пълна измислица.
Голяма работа! Ся че е чукал някоя друга ... Ся на проблем ли ще го правиш ?Първоначално написано от Нелито
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
зарежи го тоя боклук и си намери някое друго момченцеПървоначално написано от Нелито
)))
А така!Това е най-лесния начин да го провериш..така поне ще разбереш изневерява ли ти или не.Опитай при мен един път проработи...само дето разбрах истината, а тя никак не ми хареса тогава, но поне я разбрах навремеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от TuZAra
Първоначално написано от MoHuTo
ебати съветаПървоначално написано от monityY
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
Първоначално написано от LofYou
![]()
Подкрепям мнението и идеята.Опитай с тва ,може и да ти се изяснят нещата.Успех!!Първоначално написано от ArTanDra
I am the dream
You are the dreamer !!
За регистациите няма лошо.Но да те лъже и да пише такива неща..Или наистина ей така се регистрирай от името на някоя друга или пък си направи свой рег и пиши същото което и той да видим как ще се почувства.Ако те пита нещо го питай как като няма регистрации е разбрал..Може и да се получи![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Първоначално написано от Presley`n`Sum
но има нещо лошо гаджето ти да се запознава с мацки по саитовете да ги нарича мило и да иска да се видят