.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

помните ли вашата първа среща

помните ли вашата (ИСТИНСКА) първа среща? Как мина? Какво правихте?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    hodihme u tqh i slu6ahme muzika,zaedno s edin negof fr
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ами за помня я защото не беше отдавна .. Беше с момче което си мислех че харесвам а се оказа че е просто привличане за 1 среща .. А самата среща не беше нищо особено .. Ходихме към парка седяхме на пеиките говорихме си много дълго време .. и тези разговори ми показаха че аз не го харесвам и така претупах нещатата че едва ли не му казах бързам .. тръгвам .. и накрая чао
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Да, и не искам никога да се повтаря
    Идиотът, с който излезнах, мълчеше през цялото време, така че тряваше аз да плямпам като луда и за двамата. После устата ме болеше и не ми се говореше 2 дена
    Нито знаеше какво иска да правим, нито къде да ходим - всичко трябваше аз да реша. А уж супер много ме бил харесвал
    След това майка ми ми каза, че е идвал до нас няколко пъти да ме търси, но аз не исках да го виждам повече
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на maybelline
    С първото ми гадже срещата беше на кино.Гледахме "Мадагаскар" - беше много интересно (тогава бяхме на по 14).
    Първата ми среща със сегашния ми приятел беше на един китайски ресторант.Спомням си я много добре.Беше страхотно - първата целувка с него,после като се разхождахме в тъмното (беше вечер)...

Guest
    не си спомням първата среща...сигурно не е била нищо особено

Мега фен Аватара на koalka
    Беше много хубаво, говорихме си дълго и нашироко.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    be6e nai-nezabravimoto mi prejivqvane,edin ot momentite,kogato mi se e iskalo vremeto da spre
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Истинската...бяхме в едно заведение...пихме бира...радвахме се един на друг...натискахме се...говорихме...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    честно казано не знам кога ми е била първата среща. С първото ми гадже(дори не се цлунахме за 3-те дни връзка) си имахме традиция да пием сутрин кафе в 1 кафене, но то беше още преди да сме гаджета. На срещи като съм ходилавинаги е било мн тъпо. Или инцидентно с някой съм се понатискала, или първо сме били приятели. С когото съм отишла на любовна среща, не е ставало нищо!

Guest

Re: помните ли вашата първа среща

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    помните ли вашата (ИСТИНСКА) първа среща? Как мина? Какво правихте?
    ne.

ufff nai typata sre6ta koqto sym imala-toi me zavede v nqkakav park be6e kupil i za dvama ni kola sednaxme na edna peika zapo4naxme da si piem kolite oba4e nikoi po4ti ni6to ne kaza,tolkova typo be6e i sled nqkolko dni kogato iska6e pak da se vidim az mu otkazax i tova be6e.posle toi postoqnno mi pi6e6e oba4e az ne mu otg i qvno me e zabravil ve4e...
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimentseto_93
    ufff nai typata sre6ta koqto sym imala-toi me zavede v nqkakav park be6e kupil i za dvama ni kola sednaxme na edna peika zapo4naxme da si piem kolite oba4e nikoi po4ti ni6to ne kaza,tolkova typo be6e i sled nqkolko dni kogato iska6e pak da se vidim az mu otkazax i tova be6e.posle toi postoqnno mi pi6e6e oba4e az ne mu otg i qvno me e zabravil ve4e...
    хах видях кой набор си и ми се изясни

Град
    Бургас
    бяхме излезнали след кат аз свърших даскало некъде 6-7часа разходихме се отидахме в парка говорихме си и т.н мн дълга история
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен
    Не помня първата ми среща .... явно не е било нищо усобено.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Дам..помня я..никога няма да я забравя..Толкова лесно се получи всичко. Досега винаги съм се борел адски много за момичето с което съм искал да бъда, а този път и тя го искаше, и аз г исках.. Разбрахме се за кафе в 18h и излязохме..разхождахме се малко и седнахме на кафе..тя седна до мен и ме слушаше много внимателно и винаги се разсмиваше на всичко което съм казал..личеше си че и тя искаше да е с мен. После станахме и се разхождахме час и нещо, обаче аз я оставих да видя тя дали иска да е с мен или само си въобразявам. Тръгнахме да пресичаме една улица и тя ме фана за ръката..аз я прегърнах и я целунах..странното беше че нямаше абсолютно никой на улицата, само ние двамата, а улицата е главна.. После тръгнах да я изпращам и пред тях бяхме още 30 мин и тя закъсня малко да се прибере..после излизахме пак и пак..3 месеца бяхме заедно. Никога не съм бил толкова щастлив както с нея Ще я помня винаги..

Град
    Стара Загора
    ами не мога да го нарека точно първа среща но... разхождахме се в един парк и си говорехме...приятно беше

Ми помня я...Бяхме се разбрали да се чакаме в една градинка до една чешмичка...И първо видях,че имаше някакво момче седнало на една пейка,но незнаех,че е той,защото не го бях виждала на снимка(запознахме се по чата).И първо си викам "а неможе да е той"...Постоях така 10 минути(аз бях с една приятелка).И решихме и ние да седнем на една пейка,която беше срещу неговата.Седнахме и започнахме да се гледаме с него.Докато той не се престраши да дойде до нас..Каза ми здравей и седна до мен.Започнахме да си приказваме...макар и с доста плахи думи.Поговорихме си доста и след това моята приятелка си тръгна.Останахме двамата и за жалост,някакъв негов фр му се обади да го извика за футбол...извини ми се и ме изпрати докъдето можеше и си тръгна.След това започнахме да излизаме често и..станахме гаджета.След 7-8 месеца го зарязах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си