- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 800кг трева...
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=60322![]()
Сега си спомних, че преди няколко години бяха намерили 4000кг в хамбара на някакъв дядо ако не се лъжа, но не помня в коя част на България.
са ше стане тагаво тия толко коз са изели 4е не мога да повервам деа![]()
бяха обвинили няква баба на 80 години че е дилар![]()
![]()
![]()
![]()
Пълни глупости![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ами ....да и според мен ще се пусне на пазара ... ше зема да стана една кука маина ..поне ше пресвоявам !![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ужас..
със мойте скромни килограм и половина се чувствам нищожен..
hahah pone 4uk li e?Първоначално написано от niGGa
Ихаа, защо баба ми не е такава?![]()
Тя мойта баба също отглежда зеленичукове,само че не знае за това ...Давам и напътствия и след 2 месеца я посещавам за беритба![]()
То сичко е свързано...Ебати кръговрата...тревата...полиц айте...Всичко е в едно...и полицайте и управниците са намесени много ясно!!!пФ...само да взимат лудите пари![]()
![]()
nie imame vila v petri4 6te zema da otida i da namera baba kalina i da sa zapoznaq s neq 6te pafkam s neq xaxaxax ebati filma 6te e
Мда пък аз съм си засял 10 декара нива с трева.
Абе да ги дадат на мен беее!!! На никой няма ги дам !! Сам че ще си ги издера![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Абе сички политици пафкат бе, сигурно целото министерство е пълно с трева, къде ли отива наистина? Аз като малка си спомням имаше поникнал канабис в градината и баба ми и дядо ми го изкореняваха, беше си ебати разхищението, и дойде няква кука и вика "Изгорете го!" ХААААААААААААААААААААААА трябва да съм била някъде на 6-7 ама си го спомням още..ся като се сета .. всичкия този коз отиде по дяволите, не знам какво стана с него, ама ако наистина са го подпалили..
![]()
... без думички
![]()
ами какво ще кажете за това а http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=59102 бооооооооооооооооооже мой ебати злетата !![]()
ще мине поне един век, докато си заминат всички тия нещастници, дрънкащи простотии че марихуаната е дрога.. и че първата цигара путки майни те праила наркоман и пр. даже и след един век ще има такива, които все още ще са останали с това старо мислене , дееба и незнаещите копеленца, помнете ми думите ! щото ако всеки знаеше закво става въпрос наистина, вобще неаше да сме на тва дередже.. бати