.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

c++??? SPE6NOOOOOOOO

awe q da vi popitam nqkoi razbira li q tazi programa c++, bila nqkfa za programirane nz si kfo??? ai molq vi ako razbirate kajete, 4e 6te mi
    trqa malko pomo6t... plssss [-o<

доста помощ ще ти трябва според мен

http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/

разгледай и в google
    Клик ми (:

Програмата за програмиране е мн сложно нещо.Първо вземи прочети,че е език.. второ
    Няма повече.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

с++ не програма, а програмен език!
    за да програмираш ти трябва много мозък и знания, а в слу4ая на с++ и компилатор, така наре4ената програма за програмиране...
    нета е достатъ4но голямо и развито пространство, с милион търса4ки, с които можещ да си помогнеш!

Продават се доста полезни книги
    Клик ми (:

да не искаш да кажеш DC++?Тя има notepad и от нея се програмира.Ама тряа и да си свалиш един плъгин - winamp,с който се надъхваш.Ааа ... да ... за малко да забравя и пейнт-а Ако има нещо друго пиши на _PuNk`PrInCeSs_ . :P
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

hahhah стига ве разби ме абсолют...ДИСИ ПЛЮС ПЛЮС

Леле кви сте смешни всичките!
    "Програма за програмиране"
    "компилатора е програма за програмиране"

не е истина
    C++ е програмен език - един от най-използваните заради гъвкавостта му(която понякога се превръща в кочина) и заради възможността да се програмира дори на ниско ниво.
    пробвай да почетеш малко. В интернет има много книги на български, а на английски и руски ако изчетеш дори 4 ще имаш достатъчно знания да боравиш свободно с него.
    Но в програмирането най-важни са алгоритмите. За тва си имам на Преслав Наков "Програмиране = Алгоритми++".

абе ти си зле ве! проблемния пита за програма за програмиране ако не разбра! опитвам се да го изложа възможно най-лесно за разбиране за него, не да се прая на интересна ...после кой бил смешен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    абе ти си зле ве! проблемния пита за програма за програмиране ако не разбра! опитвам се да го изложа възможно най-лесно за разбиране за него, не да се прая на интересна ...после кой бил смешен
    програма за програмиране НЯМА!
    а тва дето ти се опитваш да обясниш е компилатор - пробрама която разчита програмен кот

от такива специалисти като теб ми е писнало

Е има програми с направо готови кодове
    Клик ми (:

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    и с тях и гъза не може си обършеш

ДОБРЕ БЕЕЕЕЕЕ,ПРОГРАМИСТИ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    и с тях и гъза не може си обършеш
    Така е
    Клик ми (:

Re: c++??? SPE6NOOOOOOOO

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe q da vi popitam nqkoi razbira li q tazi programa c++, bila nqkfa za programirane nz si kfo??? ai molq vi ako razbirate kajete, 4e 6te mi
    trqa malko pomo6t... plssss [-o<
    1.C++ не е програма а програмен език...
    2.Отиваш някоя книжарница и си копуваш книгите за C++
    3.Сядаш си на газа и се скъсваш от четене
    4.Не е много лесно да запомниш всичко мени ми са е налаголо ги чета 5-6 пати тея книги
    5.Много си зле незнам на колко си ма ти давам 13 години без да се обиждаш

П.С. Мраза хората дето чакат на готово трябва да се потрудиш!
    П.С.С. има една мъдрост " Който не работи не трябва да яде! "

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако тепърва си решил да се занимаваш с някакъв програмен език без значение - С++ е един добър вариант, защото е много популярен, но за различни платформи трябва да пишеш нов сорс код. Моят савет е да се хванеш с Jawa, защото програмите ти ще тръгват на всякъде.
    П.С. Мъничко съм се занимавал и с двете и ти гарантирам, че ако не друго поне главоболие ще ти докарат. Списание PC WORLD слагат на дисковете си уроци по C++. Без четене работата няма да стане. Успех.

И аз не съм на вътре много с програмирането но все мога да боравя с няколко програмни езика като Паскал и С++ и все пак аз та първа ще уча такива неща и моят савет е че трябва да четеш и да учиш и 2но повече практика на компа си защото без практика и да четеш и да не четеш нищо не става.Успех !!!
    Нов човек съм

Някой по-горе беше написа "..разчита коТ" Котки в C++ няма. Има КОД.Научете се да пишете правилно преди да говорите.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Някой по-горе беше написа "..разчита коТ" Котки в C++ няма. Има КОД.Научете се да пишете правилно преди да говорите.
    не бягайте от часовете по български като мене полезни са !

Каквото и да казвате ако не се чете и най-вече няма практика нищо не става.Същото е и с всичко друго било то БЕЛ,Химия,Английски..т.н.
    Нов човек съм

И к'во кат' съм поп?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си