- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Hi. Загазих. Тъпо ми е.
Снощи една позната ми се включва в ирк и ме пита преди 5 месеца какво е имало между мен и нейния приятел на една хижа.
Усетих, че тя знае от някъде, явно някой й беше казал.
Премълчах по-голямата част от истината и й казах, че е имало само една целувка. Явно и това не трябваше да й го казвам, ама то няма смисъл да не й бях казала, защото както казах - явно е знаела.
Днес, спя си аз сладко сладко и по едно време джи-ес-ем-а ми звъни - нейния приятел. Не дигнах, защото ми се спеше а и не знам какво да му кажа. Спрях си звука. Чувах само вибрацията му. Звъня не повече от 5-6 пъти. Събуждам се и гледам смс от него да съм кажела на приятелката му, че снощи всичко съм си измислила, защото заради мен били скъсали.
Ся ми е тъпо. Ходят повече от година. И интересното е, че мацката нито ме е псовала, нито ме е обиждала, нит нищо.
И ся не знам какво да правя.
.. тва не е първия гаф на момчето..
Мисля, че аз съм само ПОВОД да скъсат, причините са съвсем други.
Какво мислите?
Той си е виновен![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да не ти пука. Тва вече не е твия работа. Вината си е негова да не е кръшкал!
Подяволите, аз знаех, че са заедно. Дори се познавах лично с приятелката му, но същата вечер скъсаха по телефона и той се напи от мъка, а аз се напих от мъка заради неговата мъка, защото ми беШЕ мн добър приятел.Първоначално написано от Th3MaN
А сега ми най-зле от това, че с единия от двамата ще си прекъснем добрите отношения.
То, май май и с двамата..
Може би се чувствам виновна, защото ако я бях излъгала - сега нямаше да съм в такова положение.
Но истината е, че никога не бих се скарала с момиче заради момче, а още по-малко да предам доверието на момиче заради момче.
Уффффф.
na sy6toto mnenie sym nqma za6to da se 4uvstva6 vinovna;]Първоначално написано от Th3MaN
не се занимавай повече , шото другия път може и да отнесеш псувнята на другата![]()
Аз не бих излъгала приятелката му,само, за да спася неговата кожа.
Той,както разбирам, и е изневерявал не веднъж.Според мен ,не я заслужава.
Не се бъркай повече. Тя е взела решение вече.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Първоначално написано от момиче съм
Са тя ако ти е истинска приятелка не би трябвало да казваш. За такива неща е по-добре да си мълчиш. Като ги кажеш няма да станат по- хубави. И все пак е негова вината. Пък щом се карат и късат за неща от преди 5 месеца значи не се обичат много.
Съгласна съмПървоначално написано от Th3MaN
Вариянт 1: Обяснаваш и всичко на неговата приятелка щом е и твоя може и да има някъф шанс да те разбере но момчето никак нема е щастливо...(не вярвам да има ефект особен но от обпит главя не боли или поне не често)
Вариянт 2: Да я излъжеш и като по този начин има някъф шанс да запазиш неговото приятелство но 100%тя няма да ти повярва и губиш нейното.
Вариянт 3: оставяш нещата така и се надяваш и 2мата да ти останат приятели до някаква степен малко вероятно има и не малък шанс да те разкарат и 2мата но поне няма да наливаш масло в огъня...
По принцип бих ти препоръчал някой от тези само дет аз сам не мога да избера един ако съм на тове място....
ако разбирам е било повече от целувка,мисля че приятелката му заслужава да знае истината и тя да прецени,пък е тъпо да кажеш "Аз вчера си измислих всичко"
Съгласна съм и още нещо той сам си го е направил щом и изневерява и то не за първи път трябва да си понесе последствията и за какво да продължават като ще е лъже и според мен и кажи истината за всичко с теб и останалите ---> бих предпочела да е знам, колкото и да ме боли, отколкото да съм лъганаПървоначално написано от GregoryHouse
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ебати лигльото. Ми да не му се е дигала пишката по тебе е да го еВа.
Айде веднага казвай, че направо сте се еб@ли и толкоз.
Той си е виновен да е фнимаал кфо прай
OnLy God CaN Judge Me !
И няма нужда да лъжиш заради негоПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Еми не си виновна ти мацка, той е кръшкача. Мисля, че трябва да кажеш на момичето всичко. Ще ти благодарна, че си я отървала от него, като гладам не е единственото му кривване, така че и обясни положението и се оттегли, от там нататък тя си знае кво да прави![]()
Да не е правил глупости, за да не попада в гадни ситуации.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а така ... кат се праи толкоз на тарикат кажи и на другата цялата истина и хууубаво го натопи .. да му изсъхнат ягодките дано ....Първоначално написано от Mitizaro
![]()
So free
nikoga ne sum bil privarjenik na lujata![]()
![]()
Питай го: "Какво като съм поп?!"...![]()
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Защо се чувстваш виновна. Така му се пада като се прави на тарикат-хем да си направи кефа с теб, ама и гаджето да не разбере-няма такива филми. Нека си бие главата в стената сегаДано да знае какво да прави за друг път
=D> съгласнаПървоначално написано от Th3MaN
![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Момчето само си е виновно.Това,че са скъсали да не те бърка.
според мен не се бъркай повече.От какъв зор да лъжеш момичето заради него![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?