- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
i azПървоначално написано от Nicole_Richie
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Гланц определено.Най ми харесват розовите нюанси![]()
Как по-точно се грижиш за тях,като изключим гланца?Първоначално написано от chocolate`kiss
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Червило в розов нюанс и отгоре гланц !
![]()
червило. гланцът не може да ми даде наситените тъмни цветове, които ми отиват - тъмнокафяво, сиво, червено-кафяво.
Ми незнам и аз, май червило . . .
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от CuRly Doll
И двете...слагам някакво розовко червило и отгоре гланц(в повечето случай)иначе повече гланц
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз съм такаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Ами и двете но определено гланца стой много младежко и свежарско
Ами за основа слагам балсам и отгоре червен гланц....получава се тъмно розово и мн ми харесва как ми стои
Предпочитам безцветен балсам, иначе харесвам червила в по-тъмни цветове(кафяво, червено), но не са като за мен ...
[b][i]Je t'aime au-del
предпочитам гланц за устни
~cLose t0 yoU~
i az predpo4itam glanc ama ne e lo6o i nqkvo svetlo 4ervilo i otgore glanc \/
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Предпочитам гланц. Розов, безцветен или кафеникав с отблясъци...![]()
![]()
![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
Първоначално написано от ©eli©a ™
ami polzvamsamo glancove...v svetlo rozovi i praskoveni niuansi...obi4am i bezcvetni s blqsuk i silikon..
Честно казано предпочитам гланца!Не си слагам много често,защото го изяждам за отрицателно време,пък и не мисля че ми прилича на устните,т.к. са тънки,но все пак има моменти,в които си слагам(през зимата,на дискотека или пък просто когато имам време и съм в настроение)!Червило не си слагам,може и да си сложа но много много рядко,когато ми хареса много цвета.Обикновено телесните цветове ми допадат,но аз съм по-мургава и има някои,които ми стоят като на мъртвец.Затова предпочитам по-тъмните телесни цветове,отиващи на кожата ми!
![]()
Glanc ili balsam za ustni![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
емии лично аз предпочитам гланцовете. В цветове ... розов, леко кафеникаво , прасковено ии безцветен . ползвам и течни червила, но по рядко пак в същите цветове:P
![]()
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
Гланц! \/
аз съм маниачка на тази тема.. имам един куп гланцове, балсамчета, червила и кво ли не още
и все купувам още и още
таа, гланц или червило ще сложа днес зависи от случая и облеклото ми![]()
Собственост на Canis_Dirus