- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
Червила..неее![]()
Гланц му е маиката..мн по хубаво изглежда!!
Използвам само телесни цветове..наи- мн ми харесват..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
haresvam i dvete polzvam i 4ervilo i glancove i balsami za ustni ......![]()
мн ясно че гланцчервилото е демоде апа и го слагат жени над 25 (лично мнение)
![]()
Червилото е демоде вече никой теен не го ползва в това число и азгланцът си е супер
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Определено гланц
аз имам червила в почти всички нюансино използвам балсами
и гланцове предимно безцветни или много бледо розово и бежово
защото в даскало правят забележкидори една съученичка я изгонили заради тфа
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
opredeleno sum maniachka..na tema glancove..imam i nqkoe drugo chervilo balsamcheta..no vsichko obshto nadhvurlq broikata 50 .. napravih vi snimka ama neshto ne moga da q kacha![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Имам много и от двете .Но повече слагам гланц много тийн и свежо е.Червилата ги оставям за по специални случей или за някой ден в който съм на кеф.
Az sam za glanc.Predimno rozov,no po nqkoi pat i kafqv![]()
As imam ot vsi4ko.Glancove,4ervil,balsami,imam i stilo sa ustni.Imam i rosovi,kafqvi,po 4ervenikavi sa specialni slu4ai,beszvetni... .Nai mnogo mai preobladavat oba4e glancovete.No na skoro si vseh edmo 4ervilo i nego obiknoveno si go kombiniram s glanc.I as imam snimki ma kato siLenT_scReaMs ne moga neshto da gi ka4a.
![]()
![]()
ми гланц или някво светличко червило
Гланц за устни