.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Sunshine^^^
    Guest

Какво иска от мен?

С едно момче бяхме гаджета известно време,но после скъсахме(по-точно аз го зарязах) и то по мн тъп начин-написах му смс че няма нищо да се получи м/у нас,тъй като аз вече нищо ни изпитвам към него.След няколко дни се засякохме в чата и аз му обясних всичко от а до я и накрая той ми написа "FUCK YOU" а пък аз ми се изсмях(всъщност това беше някакъв вид облекчение за мен нз защо ).И това беше всичко до преди два дни,когато си провирих ригисрацията и той ми беше писал "hi ko si praika6" и сега нз кво да правя,да му пиша ли и аз и какво по-точно?Толкова съм объркана от неговото държание,мислех си,че вече ме е забравил.Сега какво ли иска от мен?

P.S.-пиша тази тема,защото искам да си излея душата и ако някой ме разбере ще съм му мн благодарна.Мн ми е гадно

ne e trqbvalo da kysate 4rez sms.tva v 4ata ti go e napisal po skoro za6toto e naranen 4e si go ostavila,a moje bi toi te obi4a mnogo pogovorete si i si izqsnete polojenieto...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    i na men mi se e slu4valo tfa,prosto mu e minala zlobata,i te e zabravil predpolagam
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    В момент на злоба човек казва какво ли не..Сега, че тва с смс-а е тъпо - спор няма..Не е трябвало така...Малко или много е трябвало да имаш смелост да го погледнеш в очите и да му кажеш какъв точно ти е проблема..Само,че като гледам и ти не знаеш баш защо си го оставила...Пък сега държанието му те притеснява? Хах...Нямам думи :P Замисли се сериозно над това какво искаш ти..аз ако оставя един човек още преди да го направя съм си дал сметка какво му причинявам на него и какво на мен..Т.че би трябвало да знаеш какво да очакваш..колкото до тва с чата и писането..Ми много просто..той не иска да губи контакт с теб или все пак като сте били заедно е поне малко загрижен за състоянието ти..Може и от любопитство да е..знам ли..Нещо от гореизброените Ай със здраве
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Много ми е чудно защто един път като ги зарежете после пак мислите за тях.За да го зарежеш нещто, не ти е харесало в него.
    Мисли навреме
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

ами пиши да видиш какво иска, пък ако продължи се държи тъпо го заеби

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Поговорете,изяснете се и го попитай какво иска от теб.

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Много ми е чудно защто един път като ги зарежете после пак мислите за тях.За да го зарежеш нещто, не ти е харесало в него.
    Мисли навреме
    =D> =D> =D>
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен
    Град
    София
    Иэглежда,че още имаш нещо към него,а?
    Може и да те е эабравил.Това,че ти е писал ,не оэначава нищо.Ако искаш да поддържате контакт-пиши му.Ако не искаш-не му пиши.Ти си решаваш.Но не вэимай едно поэдравче в Скайп толкова сериоэно...
    [size=7][b][u]fosse cos

Хм еми като нараняваш хората кфо очакваш апък и на живо надали щеше да ти рече FUCK YOU...ако ти ме зарежеш така може би и аз бих реагирал така а като ми мине може да те потърся от любопитство...пък и ти познаваш него и ситуацията мн по добре от нас така че вярвам(по скоро се надявам) че си достатъчно голяма и не чак толкова тъпа да разбереш кфо иска с малко питане...

Мега фен Аватара на koalka
    Остави го, нали всичко между вас е приключило, защо да се връщаш назад?

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    пиши му,пиши му...

Град
    in ur dreams
    Еххх...Луда работа. Знам ли, от любопиство може би, може да иска да сте приятели или още се надява. Поговорете и се изяснете, кой какво иска

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Първо трябва да си наясно със себе си, искаш ли да има нещо между вас или наистина не изпитваш нищо. След това няма да е зле да поговорите, за да му обесниш чувствата си, за да разбереш неговите чувства и да сте наясно един с друг. Ако решите, че нещата няма да се получат може да си останете приятели-няма нищо лошо в това. Айде успех

Не се занимавай

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne se zanimavai-stanaloto stanalo..nema smisal
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако те гризе любопитството му пиши и питай какво иска.

Супер фен
    Вероятно още има чувства към теб,а ти щом питаш какво да правиш - май и ти имаш?Отговори му,но недей да се поддаваш много,защото може да иска да си го върне,ако си го наранила доста.Така,че пиши,но внимавай какво,че после да не пишеш тема,че ти го е върнал и те е наранил ....
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си