- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я отворим най-добре...
Кое отваряне: с пръсти или с член е по-малко болезнено и носи по-голяма наслада? Кое предпочитате ?
Искам да знам,кое защото с моята партньорка ни предстой да го направим за първи тъпи искам да се представя добре и да не провалям нещата , искам да остане само с хубави спомени от първия ни сексуален контакт
![]()
mene me otvoriha s prusti,ama sujalqvam mn,drugo si e s 4len
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Нали уж не правеше секс...Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
С пръст НЕ СЕ ОТВАРЯ. Добре е да се пъхне пръст преди акта и на недевствена жена, за да боли по-малко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но много по-важно е да е възбудена.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
monityY, ти направо ме отчайваш....
Jebem te u usta, jebem te u oko
ne,ne sum pravila sex,prosto gadjeto mi me otvori s prusti,kakvo mu e strannoto?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
А ти не си ли се пипала отдолу? Може да си се отворила с нокът, докато си си търкала клитора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заблудени деца. Да не му беше давала да ти бърка...
otvorena sum za sujalenie,za6toto me zabolq,i izte4e dosta kruvПървоначално написано от `Death`Whore``
a i e obqsnimo,negovite prusti sa dosta dulgi4ki i kato po4ne da gi vkarva po 2 navednuj stava mnoo veselo nali?
![]()
Отвори те с пръсти ама не правихте секс ?!
Божичко мили Боже![]()
И 2 да са, пак не са като пенис. Щом от пръсти те е боляло и е текло кръв, при същинския секс и двете ще са много повече.
А ти защо не му каза да спре? Май си търсеше свестен, а попадна на такъв, който не зачита мнението ти дори да собственото ти тяло.
И ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА Е НА ВХОДА НА ВАГИНАТА!
principno nei tfa masturbirane,taka da go nare4a go pravihme redovno i ne me e bolqlo,samo leko kogato si vkarva 2ta prusta,ama sega izvednuj ne6to me bolna,i posle sprq bolkata i az si vikam "ne6to po silno e natisnal za tfa" i posle stavam ot legloto,cqlo petno kruv, burkam si otdolu gledam kruv,i malki pur4enca kato mesce takova,zna4i cipata se e skusala i tfa e ot cipata.... prosto si nqmah predstava 4e moje tfa da se slu4i... nqma zna4enie ve4e,minalo!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Малко трудно ще има парченца от ципата - тя се къса, но остава на входа. А и е доста съмнително да ти вкарва пръсти редовно и изведнъж да ти се скъса ципата...не става така.
emi na mene na vhoda mi be6e,off nqma zna4enie,drugo nqma kakvo da e bilo,sa me murzi da ida na ginekolog da me gleda i da mi kaje imam li cipa,nqmam se 1,ama trea da e tfaПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Няма да имаш ципа едва след като родиш. Малко се поинтересувай от тези неща.
направо ще я изядете момичетоживота си е неин ако ще прави грешки си е за нея какво ще я коментирате
по-добре дайте не`кви съвети
![]()
Усещам липса на искреност и лека фантазия от страна на monityY
1. Аз съм един човек.
2. Незнание и грешка са 2 различни неща.
3. Аз давам съвети, но никой не чете...
Аз как съм мастурбирала, не ме е боляло почти и си бях девствена?
Точно това се опитвах да и кажа, ама го казах малко по-индиректноПървоначално написано от thefreak
![]()
малее човека за каво ва пита вие а какво го обърнахте
е знаеш ли може негожия да са пръститеПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
![]()
Ест че е по-добре да е с член....тва и бебе го знае...но наистина както малко по-нагоре бяха написали е желателно по време на "играта" да й вкараш няколко пъти но не натискай много,за да не я заболи и да се откаже....
А колкото до Монито...Момиче разбрахме че си девствена...разбрахме и как ти се отразява Камелия...![]()
![]()
![]()
![]()
ти явно имаш вагина човекПървоначално написано от golf_5_r32
с коляно ли те отвориха?
![]()
за к`во дрънкаш простотии е сподели как предпочиташ тогава към тебе да действат
е да трябва да приди това тя да бъде достатъчно възбудена от любовната игра и тогава да се пристъпи към другата част![]()
Фолк певачките се отразяват зле принципноособено ако са от Чипровци
![]()