- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я отворим най-добре...
probvai s bastun ili 4adur
Първо с пръсти и след това с членПървоначално написано от ocenalia
Тоя е оказа най-умния от си4ки ви...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
според мене първо като мо доди времето но иначе както му е рада напрао с копието напредаПървоначално написано от ocenalia
![]()
![]()
parvo s prast,posle s 4len
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мммм....с член според менА колкото до Мониту-не и се бъркайте,живота и тече с пълна сила....преди 20 дни си търсеше гадже.....намери си ...неска май правят максимум 10 дни...не помня колко точно...и вече я е отворил с пръсти
Такава е скоростта на развиване на събитията....моралността вече не е ценност
И тфа чакане със 6...7...8+ месеца и нагоре за първия секс вече явно не съществува
Мода...кфо да праиш
Трябва да приемем че сме старомодни
![]()
аз си мислех че съм поне малко умна а то се оказа че съм старомоднаПървоначално написано от KimBerLy1912
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
i az mislq che trqbva s chlen...no e dobre parvo s parsti nezavisimo dali si devstvena ili ne
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
За 9 дней вече "редовно" ти бърка отдолуОмг!...А по темата-нз дали може да се отвори с пръсти, и с колко пръста може...Е,съмнявам се,че като ти вкарат 3-4 пръста или цялата ръка ще си още девствена-
Но все пак си е друго с член,всмисъл по-яко е именно първия си път да се "слееш" с гаджето!
![]()
Абе, момичта кака така сте девствени, а може да поемете по 2 пръста. Аз от 1 умирам от болка, а при два си е трагедия. И говоря по време на любовната игра, когато съм възбудена. Не ми е ясно и още нещо-защо да не може да се отвори с пръст. По-скоро с 2. 2-та пръсна на моето гадже са доста дебели и съезмерими с дебелината на пенис. А като са свити-как ще минат през 2 съседни дупки. Лично при мен кръв имаше след подобна любовна игра на 20-тия ми РД. Прибрахме се рано сутринта с моя от диско и той го направи пред входа. Боля и имаше кръв тогава. При първия ми секс нямаше кръв. да, девствена съм си останала и следващите 9 месеца, но..............тогава реално загубих девствената си ципа!
Ти изобщо секс правила ли си? Ако първо е вкаран пръст /или два/, винаги е по-безболезнено.Първоначално написано от rihannka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ама с кой твой приятел,с този с който си от 9 дена ли?Първоначално написано от monityY
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
писна ми да чета такива глупости от сорта
Според мен е по добре с пръсти първои след това с пениса и е важно да е възбудена и да има лубрикант
![]()
аз ба мойта и бъркам с по 4 пръста бе... мале почвам да се съмнявам в това момиче мн палаво е било.. олеле край ще я питамба си маймуната
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
ми мой човек.. не я ли отвориш първо с пръсти няма как да и го набуташ![]()
хахахаха а на мен как ми го "набутаха"Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Давай ако искаш първо с пръсти, ако искаш направо действай.
И в двата случая ще я боли, така че няма значение. Първи път си е все пак.
Само че гледай да я възбудиш хубаво преди това.
Първо думата "отваряне" се използва другаде...но не и за едно момиче....![]()
Второ с пръсти не можеш да "отвориш" момичето...но те улесняват за по нататъчния сексуален контакт и няма толкова да я боли...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
S hui mnogo qsno. Ti maitap li si pravish!?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Въх, изненадан съм, че мнозинството предпочитат "с член"![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
и за какво не давате съвети, ами се карате...![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.