- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Eмоционалност
цуни миПървоначално написано от Бате Сталин
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз доста емоционален човек много лесно плача или се размивам
пФ аз съм много емоционална...за най-малкото нещо ми се насълзяват очите...лесно избухвам...най-малките неща и неточности ме дразнят!!!Ужас...не ми харесва това...искам да съм по силна и борбена личност, а не толкова лесно да се размеквам!!!
![]()
Дееба целата ми тема е в спам!!!Пф
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
виж сега, един емоционален човек не е задължително слаба личност. въпрос на нагласа е преди всичко.Първоначално написано от I'm crazy
на моменти харесвам и ценя емоционалността си, в други я смятам за недостатък...Първоначално написано от CuRly Doll
Не разбирам защо под емоционалност и импулсивен разбирате едно и също ? Аз съм емоционална , ама не рева за глупости и не си изразявам емоциите .. просто всичко е вътре в тебе. А като си импулсивен всичките емоции излизат наяве. Не пречи да си емоционален , ама пречи да си импулсивен.
емоционална или не,просто си го пазя в себе си и не се разкривам пред кой да е...много рядко не съм на кеф и то заради глупости като любовта...
Fuck you...Thank you...I love you all!
И аз съм много емоциална.....и това понякога ми пречи!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ми аз съм си мн емоционална...в повечето случаи плюсове само....но понякога ми пречи,но на мен не ми пука!![]()
![]()
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Мдам,по същия начин съм и аз.Емоционалността ми е по-скоро невъздържана и щура,а не в този смисъл на ревлива пикла.Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе мисля,че е хубаво човек да може да контролира емоциите си понякога,без това да му пречи да ги изразява.
![]()
Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)
бахахахахахахахахахахаПървоначално написано от Вилхелм Монке
некво вчерашно гомно тръгнало да ми се драчи из форума![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами според мен емоцийте пре4ат ...не трябва да си прекаленно емоционален,защото това в доста слу4аи те кара да страдаш...Първоначално написано от Presley`n`Sum
например,когато имаш проблем или си се скарал с някой...или просто ако някой те е нагрубил ти го приемаш прекаленно навътре,а това не е полезно за самия себе си
От друга страна,ако нямаше емоций,любовта нямаше да е толкова силна
Без любов 4овек не може така,4е въпроса ти има 2 отговора
![]()