.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Бате Сталин
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    не на 15 съм
    Тогава целуваи краката на Бате Сталин!
    цуни ми

Ами аз доста емоционален човек много лесно плача или се размивам

Повече от фен
    пФ аз съм много емоционална...за най-малкото нещо ми се насълзяват очите...лесно избухвам...най-малките неща и неточности ме дразнят!!! Ужас...не ми харесва това...искам да съм по силна и борбена личност, а не толкова лесно да се размеквам!!!

Айде бе всички кви сте емоционални...

Мега фен
    Град
    София
    Дееба целата ми тема е в спам!!! Пф
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    пФ аз съм много емоционална...за най-малкото нещо ми се насълзяват очите...лесно избухвам...най-малките неща и неточности ме дразнят!!! Ужас...не ми харесва това...искам да съм по силна и борбена личност, а не толкова лесно да се размеквам!!!
    виж сега, един емоционален човек не е задължително слаба личност. въпрос на нагласа е преди всичко.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    mn emocionalen 4ovek sam....ne si merq nito dumite,nito deistviqta.....moje bi pri men tazi svrahemocionalnost e nedostatak.....
    на моменти харесвам и ценя емоционалността си, в други я смятам за недостатък...

Голям фен
    Не разбирам защо под емоционалност и импулсивен разбирате едно и също ? Аз съм емоционална , ама не рева за глупости и не си изразявам емоциите .. просто всичко е вътре в тебе. А като си импулсивен всичките емоции излизат наяве. Не пречи да си емоционален , ама пречи да си импулсивен.

Град
    по света и у нас
    емоционална или не,просто си го пазя в себе си и не се разкривам пред кой да е...много рядко не съм на кеф и то заради глупости като любовта...
    Fuck you...Thank you...I love you all!

И аз съм много емоциална.....и това понякога ми пречи!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Ми аз съм си мн емоционална...в повечето случаи плюсове само....но понякога ми пречи,но на мен не ми пука!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аз съм емоционална и импулсивна. В повечето случаи не сдържам чувствата и мислите си и това ми харесва. Според мен е хубаво човек да е такъв.
    Мдам,по същия начин съм и аз.Емоционалността ми е по-скоро невъздържана и щура,а не в този смисъл на ревлива пикла. Иначе мисля,че е хубаво човек да може да контролира емоциите си понякога,без това да му пречи да ги изразява.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Монке
    не на 15 съм
    бахахахахахахахахахаха

некво вчерашно гомно тръгнало да ми се драчи из форума
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

бла бла бла
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Eмоционалност

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не видях такава тема,но това не эначи че няма Ако има,нека просто модераторите да я эаключат.
    Темата се отнася эа емоциите-и лошите и добрите.Според вас пречат ли ни ?Емоционалността качество ли е или недостатък?Често тя е съпътствана и с неэдържаност,така че кажете мнението си.
    Ами според мен емоцийте пре4ат ...не трябва да си прекаленно емоционален,защото това в доста слу4аи те кара да страдаш... например,когато имаш проблем или си се скарал с някой...или просто ако някой те е нагрубил ти го приемаш прекаленно навътре,а това не е полезно за самия себе си От друга страна,ако нямаше емоций,любовта нямаше да е толкова силна Без любов 4овек не може така,4е въпроса ти има 2 отговора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си