- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Eмоционалност
Не видях такава тема,но това не эначи че нямаАко има,нека просто модераторите да я эаключат.
Темата се отнася эа емоциите-и лошите и добрите.Според вас пречат ли ни ?Емоционалността качество ли е или недостатък?Често тя е съпътствана и с неэдържаност,така че кажете мнението си.
[size=7][b][u]fosse cos
Аз съм емоционална и импулсивна. В повечето случаи не сдържам чувствата и мислите си и това ми харесва. Според мен е хубаво човек да е такъв.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз не харесвам импулсивните и свръх емоционални хора. Предпочитам по-премерените, по-земните. Що се отнася до емоциите - само добрите стигат, като лошите е добре да се заменят. Например защо омраза, като може игнориране и безразличие? Няма смисъл просто.
mn emocionalen 4ovek sam....ne si merq nito dumite,nito deistviqta.....moje bi pri men tazi svrahemocionalnost e nedostatak.....![]()
Just haters make me famous! εĭз
и аз съм доста емоционална и и това е гадно щото съм доста отчаяна за какво ли не ако се случи нещо гадно![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абсолютно!Първоначално написано от `Death`Whore``
Light The Universe
Емоционалните много се натрапват на другите понякога. Но не може пък съвсем без емоции. Аз съм златната среда и обичам хора по средата.
Емоционални - може, скандалджии и нерваци - не, да мрат в кофата такива дебили.
И аэ съм емоционална.Ама понякога това ми прави лоши номера.Като се ядосам и иэбълвам една камара простотии и после съжалявамИ все пак мисля,че е плюс.
[size=7][b][u]fosse cos
Шибан, гаден, долен недостатък е.
Изобщо няма повод някой да се гордее с тва нещо. Може би тва е единствената черта в характера ми, която много яко ме дразни и с чието изкореняване сериозно съм се заела и не смятам да си оставям магарето в калта.
Може ли да го споменеш това в още една тема!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
+2 =D>Първоначално написано от rewind
Аз да не би да се натрапвам на хората по улиците? Който не иска да общува с мен и аз не искам с него, да се изнася, а хората, които ми се кефят, не вярвам да мислят, че се натрапвам. Не знаеш какво говориш.Първоначално написано от Анонимко
Човек трябва преди всичко да се доверява на разума си. Ако емоциите не се контролират, това може да доведе до катастрофални последствия.
Ще кажете, че ако човек е емоционален, може да изпитва силна радост и еуфория. Но също така приема по-тежко нещастията.
Ако действията се ръководят от емоции, а не от мисъл, те са нелогични и често деградивни.
Да, не може без емоции, те са също и важни за оцеляването ни. Но трябва да има контрол над тях.
Защо го приемаш толкова лично и се комплексираш от това, което казах?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Аз? да се комплексирам? Просто ти разясних, че говориш глупости.
А Lake_bodom, никой не е казал, че емоционалните хора не мислят и нямат воля. Просто дават израз на чувствата си.
Глупости според теб. Като не ти харесва какво мисля може ли да си затваряш плювалника, ако обичаш?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Не съм казал такова нещо. Просто в повечето случаи двете неща си пречат взаимно.
Аз съм свикнал да планирам и обмислям внимателно всичко, да меря 3 пъти и да режа веднъж. Свръхемоционалните и импулсивни хора не ги разбирам и мисля, че по-скоро имат проблем.
Нямам какво да кажа,освен БРАВО! =D>Първоначално написано от Lake_bodom
[size=7][b][u]fosse cos
Сега ти се натрапваш![]()
От една страна е хубаво,но в някои ситоации е по-добре човек да си мери думите и да знае как да се държи.
=D> Е, намери се кой да им го каже най-накрая. Дано да разберат, макар, че "едно си баба знае - едно си бае"Първоначално написано от Lake_bodom
Да си емоционален,не эначи да си малоуменПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
[size=7][b][u]fosse cos