.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

как мислите???

...Искам да попитам някой дали има такова http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020777 Доволни ли сте и може ли да се правят интерсни прически с него!Другия ми въпрос е какво е мнението ви за това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025117И кое от двете според вас е по-добро!Благодаря!

Guest
    vtoroto mi izglejda po gotino xaxyauxyu .. a i mai ima pove4e pristavki :P

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Нямам нито едното от двете, но второто ми изглежда по надеждно. Има повече приставки и сигурно с него могат да се правят доста повече и по-интересни неща в сравнение с първото

Guest
    nqmam nito edno ot dvete,no vtoroto opredeleno izglejda po-dobree i po-nadejdno ;]]

Аз имам като първото само, че моето е ''Velform Rotair''. Ами не е толкова мощно за каквото го представят и толкова ефектно. Но на мен ми върши работа, защото косата ми е права и го използвам само когато понякога щръкне и не застава добре. Ами освен за изправяне, можеш да го използваш за издухване, подвиване на краищата на косата навън или навътре, както и да направиш някакви вълнообразни къдрици.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Епилаторът ми е на тая марка и не съм доволна,ама са си съвсем разли4ни неща.Бих избрала 2то-с пове4е приставки е

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    6te dade6 100lv za tova? off kakvo se u4udvam i az...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си