- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-комичната ситуация у дома
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
mqstoto ti e v 4-ti kilometur
xahajxahxajh
хаха ами супер много са в нас постоянно нещо се лигавят наще и правят некфи глупости![]()
Ми бяхме в леля ми.И сме се сабрали на масата и всички ме нападнали да ми дават съвети(това след един купон,на който се бях нафиркала и идваха да ме прибират) и аз само седя и са чудя кого да слушам.Кака ми ме защитава и по едно време се развиках и те млъкнаха.И както си мълчим всички баща ми се изцепва "Ами ти спала ли си с момче?смисал .. правила ли си секс?".И аз туш.Умрях от срам.И свако ми се обади "това не е тема на разговор за маса!" и баща ми толкова пиян,че ми вика "Слизай под масата!" .... бях се шашнала и умрях от срам.После не мога да ги погледна в очите ....
Дам сещам се бяхме на гости на едни приятели в Созопол на масата бяхме и разговаряхме нещо аз си говорех с френдките и братовчед им де .Брад ми нали е фен на Ливерпул гледаше ШЛ финала и така аз измислих че ако той ме бие на кендкупе ще кажа три пъти силно-"Аз мразя Ливерпул" разбрахме се играта започна играхме и попедих![]()
![]()
Когато излезнахме на терасата брат ми заяви че няма да кажа нищо ние го хванахме и казахме че ако не го кажа ще го хвърлим през тересата-Той заяви"какво искате да кажа че мразя ливерпул ето казах го"тва го направи без да иска и като схвана кво е направил почна да крещи като ненормален
Веднъж се прибрах мъртвопияна у нас(то не е ставало само веднъж,ма ся подробности..![]()
)и само наще кат ме видяха и почнаха да ми пляскат.След това баща ми ми изля една дамаджана вода на главата и усили до дупка компата..музиката де,пусна Dope-Die MF,die..аз бях много зле и само главата ми гърми,но докато се усетя и почнах да си я клатя в такт.Баща ми не обича много такава музика,ама и по едно време и той почна там да се кефи.След тва ми направи едно силно кафенце и аз малко се пооправих
![]()
![]()
Абе много съм се излагал пред нашите, ама това с баба беше много е весело.
Лятото съм на село, при баба ми.... та една вечер си лягам и си пускам ФЕН ТВ и съвсем забравям, че след 12 часа ФЕН ТВ става ФЪК ТВИ съм си заспал ама съм надул музиката яко, по едно време баба ми влиза в стаята и гледа некфи лесбота пищят и като ми се развика ... " поне като гледаш перверзии ги гледай без да надуваш телевизора " сутринта ме беше срам да я гледам
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Хаха това едва ли много пасва на темата,но все пак за нас с брат ми си беше смешно....Значи аз и Мартин сме на село и с него се опитваме да обясним на баба ми възможно най-просто какво е компютър.Итака значи аз казвам:-"Babo комп.е от 2 'части' монитор и самия си компютър,значи монитора е горе-долу като телевизорче,а компютъра нещо като куфарче."И баба понеже си нема представа к'во е това компютър изведнъжсе изцепва:
-"Е па тоа компютор се у куфара ли си седи"
А пък ние всички смяях...![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски