- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх..
Эдравейте.
МНого ме е страх от пъпвият път.Пробвах се с едно момче,но ме е много страх.Напрво не энам.Пробвах и сама с пръстче,ама чувствам голяма болка,всеедно някаква игла ме боде..оххх
Какво да правя
![]()
![]()
![]()
Щом толкова те е страх предполагам,че още не си готова,за такава стъпка.Най-добре обмисли внимателно нещата преди да тръгнеш да правиш секс.И както каза някой по-горе найстина от голямо значение е да се отпуснеш и да не мислиш,за болката.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
На колко години си?На 10 то вече стана модерно от малки да се е*ете
OnLy God CaN Judge Me !
da,taka 4e ne e bilo nujno izob6to da opitva6 i s maj i s prast4e,kogato ti doide vremeto,nqma da reve6 i pi6e6 po forumiteПървоначално написано от sasha_90
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
На 16 съм![]()
Прави ми се4 секс.Много често се въэбуждам,ама тая болка![]()
![]()
Ами отпусни се и си мисли за хубави работи.Така като мислиш само за болката никога няма да го направиш.Щом казваш,че си готова...просто се отпусни и забрави![]()
Момиче съм ! ! !
оффеми пиини си "малко" и след това го направи ко те е страх ! пак ако искаш сама се отпуши кво момиче си че нетърпиш на болка...свиквай .. и не само 1вия пат ше те боли...и стига се притеснява да не ти пука пииваш 2 -3 водки отпускаш се и нека момчету да действа ... :P \
/
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Kойто го е страх от мечки да не ходи в гората. А ЗАЩО СИЧКИ МИ КОПИРАТ АВАТАРА МАМА ВИ ДЕБА ??!Първоначално написано от savoy
Направи си упойка на пу*ката и няма да те боли ае касмет
Права сиПървоначално написано от sexita
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Отпусни сеВ повечето случаи като твоя най-големия проблем е притеснението и страха. Просто момчето ти трябва да е по-нежно и да те предразположи.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ми като за начало се опитай да се отпуснеш,не мисли за болката.И най-вече приятеля ти трябва да е максимално нежен
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Като се нуждаеш от жена,с която да се чувстваш добре си фани някоя на 17,а не на 13,ве малоумник прост...Първоначално написано от huy_na_sky
![]()
![]()
![]()
тъп педофилПървоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от huy_na_sky
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO COMMENT
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!