- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кой даскал ....мразите
Абе чак да мразя силно казано.Сега не знам кой по какво ще ми бъде,но не ми беше приятна даскалката по английски.Правеше се на много интересна и ни изпитваше като щураПък и тя май ме мрази...не знам защо
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ПО РУСКИ.МРАЗЯ Я В ЧЕРВАТА СИ !!!!!!!
Everything happens for a reason..
Всичките ги мразя...само се заяждатЕдиствената даскалка която не мразя и даже ме кефи е класната ми, мн е печена \
/
Първоначално написано от find_m3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"продажница"
![]()
Мииии мраза тазя по англииски,тая по биология,по история и химиядругите са супер яки!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Класната(по български), тая дте първия срок ми бе6е по музика(вчера се нанесаха в апартамента отгоре нас и си е донесла ПИЯНОТО), по физкултура даскала, аааааа и тая по англ!
Не мразя,просто ми е антипатична учителката по изобразително.Голяма особнячка,за лудницата е.
<3 ^^
по добре питай кои харесвам!
харесвах класната си (у4ителка по математика)
но тя се е преместила тая година!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По физика![]()
В момента никой, защото имам само един даскал, за който не ми дреме особено много.
Мразя даскалката по физика и тая по математика-мн е гадна,горката никой я не обича особено мн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз най-много мразя бившата по физкултура..дано не се върнеъъ друг май не мразя(чак да мразя де..)
Аз мразя физика, щото е някаф смотааааан до безбожие, комуниста, СЪДИСТ и ни замеря с тебешири и е... гаден, мръсен и ме мрази и той - взаимно е![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
По физическо,тая година ми беше учителка за пръв път и аз много я намразих.Тя само волейбол знае да играе!!
И химичката.Много ми трови живота.бърка ми в здравето!
Абе хубаво е да мразиш учителите.Голяма тръпка.![]()
Ее хубав вапрос ... даскалката по БЕЛ.... сатана![]()
Izkliu4itelno mnogo mrazq,ama mrazq v palniq smisal na dumata,biv6ata mi u4itelka po biologiq(to donqkade be6e i vzaimno,no az q mrazeh mnogo pove4e otlkolkoto tq men-to e normalno,de).E,taq mi skasi jivota s godini!Taq godina 6te vidim kak 6te sa v novoto u4ili6te.Stiskaite palci da sa gotini,MOLQ VI!
Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...
по англииски .. Тодорка Димитрова.. мале ужасна е ...хубаво че 2ри път нема ни преподава
![]()
Мразя тая по География![]()
директора ни по Химия и изобразително
аз мразя тази по Биология и Химия
иде ми да я![]()
The pain is undividable part of the life.
На първо място многоуважаемата ми госпожа по Биология. Защо? Защото говори мегатихо, а знае много да се отваря. Казваме й: Госпожо, лампата пръщи, не чуваме нищо ( а е гробна тишина). Тя: Аз ли съм виновна, че пръщи лампата? Не съм дошла тука да викам. Ауе аз ли съм виновна, че пръщи шибаната й лампа? В шибания й кабинет + това говори супер бързо, когато диктува и човек нищо не може да запише, колкото и доброто желание да има да го направи.
Госпожата по НЕМСКИ. Ауууу, тя е шибана, шибана, тъпа, тъпа. По-тъп човек от нея не познавам. Въобще не знае да предава, прави се на гъзе, облича се отвратително и е много грозна (въпреки че е млада). Целия час минава в проверки на домашното. Не се предава нов материал."много хубаво, ще кажете, но не е -щот следващото ви домашно е на новия материал. Два пъти без домашно и честит сбор, свате. Патка.
Memento moriendum esse!
МАТЕМАТИКАТААААААА
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.