.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Абе чак да мразя силно казано.Сега не знам кой по какво ще ми бъде,но не ми беше приятна даскалката по английски.Правеше се на много интересна и ни изпитваше като щура Пък и тя май ме мрази...не знам защо
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен Аватара на Ice
    ПО РУСКИ.МРАЗЯ Я В ЧЕРВАТА СИ !!!!!!!
    Everything happens for a reason..

Всичките ги мразя...само се заяждат Едиствената даскалка която не мразя и даже ме кефи е класната ми, мн е печена \/

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    оная тъпата по английски и тая продажница класната
    "продажница"

Мииии мраза тазя по англииски,тая по биология,по история и химия другите са супер яки!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Класната(по български), тая дте първия срок ми бе6е по музика(вчера се нанесаха в апартамента отгоре нас и си е донесла ПИЯНОТО), по физкултура даскала, аааааа и тая по англ!

Не мразя,просто ми е антипатична учителката по изобразително.Голяма особнячка,за лудницата е.
    <3 ^^

по добре питай кои харесвам!
    харесвах класната си (у4ителка по математика)
    но тя се е преместила тая година!!!!

От старото ми даскало мразя даскалката ми по математика С.Арабаджиева!!!!Голяма овца ей От новото даскало още не ги познавам

По физика

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В момента никой, защото имам само един даскал, за който не ми дреме особено много.

Мразя даскалката по физика и тая по математика-мн е гадна,горката никой я не обича особено мн

аз най-много мразя бившата по физкултура..дано не се върне ъъ друг май не мразя(чак да мразя де..)

Аз мразя физика, щото е някаф смотааааан до безбожие, комуниста, СЪДИСТ и ни замеря с тебешири и е... гаден, мръсен и ме мрази и той - взаимно е
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

По физическо,тая година ми беше учителка за пръв път и аз много я намразих.Тя само волейбол знае да играе!!
    И химичката.Много ми трови живота.бърка ми в здравето!
    Абе хубаво е да мразиш учителите.Голяма тръпка.

Аз всички ги мразя,ма то е взаимно

Walk go home boy...

Ее хубав вапрос ... даскалката по БЕЛ.... сатана

Град
    Sofia
    Izkliu4itelno mnogo mrazq,ama mrazq v palniq smisal na dumata,biv6ata mi u4itelka po biologiq(to donqkade be6e i vzaimno,no az q mrazeh mnogo pove4e otlkolkoto tq men-to e normalno,de).E,taq mi skasi jivota s godini!Taq godina 6te vidim kak 6te sa v novoto u4ili6te.Stiskaite palci da sa gotini,MOLQ VI!
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

по англииски .. Тодорка Димитрова.. мале ужасна е ... хубаво че 2ри път нема ни преподава

Мразя тая по География директора ни по Химия и изобразително

Град
    Някъде из вселената
    аз мразя тази по Биология и Химия
    иде ми да я
    The pain is undividable part of the life.

На първо място многоуважаемата ми госпожа по Биология. Защо? Защото говори мегатихо, а знае много да се отваря. Казваме й: Госпожо, лампата пръщи, не чуваме нищо ( а е гробна тишина). Тя: Аз ли съм виновна, че пръщи лампата? Не съм дошла тука да викам. Ауе аз ли съм виновна, че пръщи шибаната й лампа? В шибания й кабинет + това говори супер бързо, когато диктува и човек нищо не може да запише, колкото и доброто желание да има да го направи.
    Госпожата по НЕМСКИ. Ауууу, тя е шибана, шибана, тъпа, тъпа. По-тъп човек от нея не познавам. Въобще не знае да предава, прави се на гъзе, облича се отвратително и е много грозна (въпреки че е млада). Целия час минава в проверки на домашното. Не се предава нов материал."много хубаво, ще кажете, но не е -щот следващото ви домашно е на новия материал. Два пъти без домашно и честит сбор, свате. Патка.
    Memento moriendum esse!

МАТЕМАТИКАТААААААА
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    химичката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си