- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ТЕЛЕФОН (искам,но не знам)
Искам да си купя телефон.Имам,но той е без екстри,а аз бих искала нещо по-съвременно.Моля,предложете ми телефон,който да има много екстри и да е хубав на външен вид \
/ .Марката е без значение.
П.П. По възможност ми покажете и снимка на GSM-а![]()
зависи колко точно пари даваш.има много и наи-различни хубави телефони.аз си обичам марката Сименс.Нокия също е добра.естествено,че колкото по-скъп,толкова по-добър е телефона.влез в mobilebulgaria . com и разгледай телефоните и екстрите.има нови и борса със стари телефони.
Няма значение цената.Разглеждах много сайтове,но реших да ви попитам и вас.Ако може ми покажете снимки на готини телефончета.
тоя как е ?
Нов човек съм
Първо трябва да знаем до колко пари и вече да даваме предложения.
lg kg320i ne e skup
NOKIA - смартфон.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
и в крайна сметка каква е разликата между смартфон и обикновен развален телефон.![]()
Нов човек съм
Разликата е,че даваш повече пари.Можеш да правиш доста други работи.(инсталция на приложения и т.н) Аз съм си доволен от мойта Нокия работи на пушка и в даскало често ми помага.Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Сони Ериксон К800i
има мн екстри
мп3
мп4
bluetooth
инфра червен порт
слот за карта с памет
3жи
3.2 мп камера
cyber shot
и още мн мн...
Snoop Doggy Dogg,телефона е готин,а
cold_arrow Сони Ериксон К800i не е никак лош.Даже е много хубав.Мерсии.
А какво ще кажете за LG KG 800 chocolate.Аз много харесах този телефон.Да си го купя ли????
не е лош,но немже да намериш по-добри от Нокия N73...
Първоначално написано от MajeStic
защо да не е добър звука и аз съм с такъв и си е мн добур и е силен
Nokia 7373
Nokia N73
Sony Ericsson W850
Sony Ericsson K810i
Sony Ericsson S500i
![]()
Sony Ericsson S500i и Nokia 7373 са хубави телефончета.А какво ще кажете за LG KG800?????????
NAI-HUBAVIQ TELEPHONE SONY ERICSSON W800I AZ SAM S NEGO MALKO E SKAPI4ACK AMA E EDIN OT NAI-DOBRITE OT W SERIQTA NA SONY![]()
Какво ще кажете за Нокиа 5300?
Благодаря ви!!!!!!
Nokia 5300
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
гаджето ми си го взе преди около месец и е доволен на мен също мн ми харесва има мн х3 и е на цена около 400 лева (с абонаментен план) \/
Sony Ericsson S500i е много як телефон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()