- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
Здр. Преди около седмица ми се наложи да пия Ескапел.. И все още не ми е дощло.. Малко ми е притеснено тъй като съм чувала от повечето момичета, че им идвало по-скоро.. На мен трябва да ми дойде около 18 и честно казано доста се притеснявам.. А иначе хапчето по правила си го пих на 23 час някъде след половия акт... Я кажете дали и при вас е имало такива случаи.. А иначе странични ефекти поне върху мен нямаше..![]()
Помогнете при първа възможност.. !!! Моля ви! И сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички, които биха изразили мнение по темата!
Еми виж ся не е задължително да ти подрани...може да ти закъснее....или да ти дойде на време (в което честно казано се съмнявам).Не смятам че имаш повод за притеснение...хапчето се пие до 72 часа тъй че мисля че при теб всичко е наред
На мен също ми се наложи да го пия....преди известно време...но нямах никакви странични ефекти
Еми от мен тфа е надявам се да съм ти била полезна
![]()
Хапчето може да има странични ефекти.Може например при мен нямаше никакви всичко си беше нормално.За това най-добре се успокой и си направи един тест щом толкова се притесняваш.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Мерси страшно много дано да е така!