Цитирай Първоначално написано от be_true
Цитирай Първоначално написано от love_enrique
Цитирай Първоначално написано от be_true
Цитирай Първоначално написано от LilKittie
Съветвам те да си ходиш на частни уроци. Просто за същите пари ти обръщат внимание само на теб и евентуарно още едно дете. Ако искаш - пиши ми на ЛС да ти кажа учителите си. Сега кандидатствах - изкарах 5,893 по БЕЛ и 5,250 по математика (имай в предвид колко беше гаден изпита). Влезнах в Немската, на 33 място. Успех
това беше възможно най-елементарния "изпит"....

Видях, че се спомена Немската за по БЕЛ, аз ходих там...и останах доволна.
Това беше най-елементарния изпит???Цялата страна проплака колко е бил ужасен и 75% имат ПО-МАЛКО от 4...Ако на теб ти е бил лесен,за нас простросмъртните беше гаден(поне за мен,имам 5.00) Междо другото средната оценка в СМГ е била 5...Явно си някъв гений =D>
просто програмата за затъпяване на населението работи на пълни обороти.Аз кандидатствах 2003-та, но видях изпита .....брат ми започна по новата система с учебници-комикси....с тази нова с-ма за никъде не сме...СМГ или където и да е...по думи на учители - децата са с все по-малък умствен потенциал...жалко, наистина...
E,ясно,кандидатствала си преди 3 години-е,съжалявам ама изпита беше много по-различен,сред тия 50 задачи имаше такива,които могат да се решат за не по-малко от 20 минути и няма нищо общо със стария формат на изпита!Може да ти се е сторил лесен на пръв поглед,но ако го решаваш на изпит за време със сигурност няма да ти се вижда толкова елементарен(ако не си някакво изключение с завидни способности по математика)А относно това,че населението като цяла затъпява-да,съгласна съм!И за това са виновни чалгата,биг брадър и множеството простотий,реализирани с единствената цел да изпростее народа,за да ни управляват по-лесно!ТОВА е жестоката истина...Но не мисля,че ниските оценки се дължат точно на това,а по-скоро на самия формат и трудност на изпита по математика!Ето например изпита по БЕЛ-там резултатите бяха по-високи от предишните години,зависи си от нивото на трудност на задачите най -вече!