.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Голям проблем

koi e nai golemiqt problem koito vi se e slu4val s u4ili6te ili izob6to koi e nai golemiq problem svurzan s u4ili6ta ili nne6to takova koito moje da se slu4i

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    Бургас
    Хммм ми може би че тфа дет виках на една даскалка по английски език...Бех 5ти клас
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi..v 8mi klas otno6eniqta mi s dve momi4eta ot klasa se vlo6iha,yj bqhme priqtelki ama se skarahme,az izlqzoh vinovna i te me zarqzaha..sega mi se pi6at parvi drujki,no ve4e gi znam 6to za stoka sa...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    това да ме изолират и да остана без фр-та,не ми се е слу4вало,т.е слу4вало се е на 1-2 пъти,но си пожелавам да не се слу4и пове4е
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Непостоянно
    най-лошото което ми се случи......ми сбих се с бест фр...е на явно само аз мислех че е бест
    .!.

най - големия проблем е класа ми - ние сме най - долния и отвратителен клас , големи са злоби едва ти дават да дишаш ...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Седми клас замалко да ме изключат,заради неизвинени и от тогава съм най-редовната ученичка в цялото даскало сигурно

Guest
    ми в 8 клас си поправих 2 двоики и си написах в дневника 5 шестици и после ме хванаха за поправената двоика ма класната ми беше печена и ме утърва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си