.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: объркана

Голям фен

объркана

neznam ot kade da zapochna istoriqta si. chuvstvam se mnogo zle. moito gadje se dyrji vse edno ne mu puka za men. ima edno zavedenie, koeto mu e kato 2ri dom, ima tam edni momicheta ot personala i toi po cql den si stoi pri tqh. i vinagi kato mu se obada i toi vinagi e tam. stoi tam postoqnno. opitah se da mu obaqsnq che ne mi e priqtno a toi me izkara che iskam da izliza samo s men i samo kogato az iskam. i kogato otidoh do tam toi si sedeshe nai nahalno s tqh i dori ne se napravi che mu e neudobno. nai-loshata chast e che predi edna sedmica mi se moleshe da sym s nego i da ne go ostavqm, a sega se dyrji tochno obratnoto. mnogo sym obyrkana i iskam mnenieto vi! Moje pyk az da sym mnogo paranoichna, ama vseki den postoqnno da e s tqh, i daje da ne se seshta za men ne mislq che e paranoq. Molq vi za syvet kakvo da pravq

Мега фен
    Град
    София
    Спри да му эвъниш.Остави го той да те търси
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne se zanimavai s nego,nameri si ne6to koeto da razseiva mislite ti kam nego..ne go tarsi-taka vs edno si mu v karpa varzana,a toi mai-mai ne te ceni(a vie ste gageta!!!!),ti si ima6 dostoinstvo i ne mu pozvolqvai da ti se ka4va na glavata!!!!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Подкрепям Presley`n`Sum, не го търси няколко дни и виж какви действия от негова страна ще последват. Ако и той не те търси поне ще имаш един коз при положение, че пак започне да ти се моли да не го оставяш. Не си позволявай да бъдеш пионка в ръцете му, трябва да проявиш характер! Успех!

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    дам..

Супер фен
    Град
    Панацея
    една от наи-добрите ми приятелки имаше 1 такъв подобен проблем... Най-важното е да си намериш занимание, което те изважда от мислите за него- престани да си представяш какво прави той с тях, защото си вкарваш допълнителни паранои!!!! Пр0сто не му се обаждай. Рано или късно ще му домъчнее за теб и той ще ти call, а ако не го направи, хвашай си друго момче, което да направиш щастлива, нали ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от comics
    една от наи-добрите ми приятелки имаше 1 такъв подобен проблем... Най-важното е да си намериш занимание, което те изважда от мислите за него- престани да си представяш какво прави той с тях, защото си вкарваш допълнителни паранои!!!! Пр0сто не му се обаждай. Рано или късно ще му домъчнее за теб и той ще ти call, а ако не го направи, хвашай си друго момче, което да направиш щастливOOOOOOO, нали ?
    ina4e +1... LET HIM CALL YOU![/b]

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    хмм ако ни6то не прави с тях,няма ло6о.ама е странно толкова време да им отделя,а тебе да те заебва,може би не си му интересна,какво да направи6 си ре6ава6 ти,но аз на твое място или бих му го върнала по съ6тия на4ин,или бих го зарязала
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ами той с тези момичета прави ли нещо? ако са само приятели мисля, че няма проблем.

Цитирай Първоначално написано от i am not okay
    ами той с тези момичета прави ли нещо? ако са само приятели мисля, че няма проблем.

Da be to4no nqma problem...Kato sedi toi tam cql den i ne se se6ta za gadjeto si,na koeto predi nqkolko dena se e molilo da ne go ostavq..Nqma problem..Spored men ako 4aka6 toi da te potursi...moje6 daa si po4aka6..ako ne -Are Bye ti

Голям фен
    еми обади ми се, аз бях на кафе с приятелка и дойде да ме види за малко и пак си отиде там (този път си беше с приятелите му). и му казах, че ако после не се сети за мен ще му се сърда много

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: объркана

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    neznam ot kade da zapochna istoriqta si. chuvstvam se mnogo zle. moito gadje se dyrji vse edno ne mu puka za men. ima edno zavedenie, koeto mu e kato 2ri dom, ima tam edni momicheta ot personala i toi po cql den si stoi pri tqh. i vinagi kato mu se obada i toi vinagi e tam. stoi tam postoqnno. opitah se da mu obaqsnq che ne mi e priqtno a toi me izkara che iskam da izliza samo s men i samo kogato az iskam. i kogato otidoh do tam toi si sedeshe nai nahalno s tqh i dori ne se napravi che mu e neudobno. nai-loshata chast e che predi edna sedmica mi se moleshe da sym s nego i da ne go ostavqm, a sega se dyrji tochno obratnoto. mnogo sym obyrkana i iskam mnenieto vi! Moje pyk az da sym mnogo paranoichna, ama vseki den postoqnno da e s tqh, i daje da ne se seshta za men ne mislq che e paranoq. Molq vi za syvet kakvo da pravq
    Остави го. Не те заслужава. По цял ден сигурно се сваля с момите ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Остави го!Недей му званя един - два дена и ще видиш как сам ще почне да те търси и да иска да излизате.Сега си му лесна .... ходиш подире му и той затова се държи безразлично.С моя приятел беше така.Той и сега си се държи малко безразлично.Ама и аз се държа така .... просто не си показваме чувствата.Не му званя постоянно да го питам къде е (както отначало) и сега той ми звани и все ме пита къде съм с кого съм .... абе просто го остави .... и той сам ще дойде!
    Обичам те <3 !!!

Tazi istoriq mi e mn poznata... Znam edna dvoika sus su6tata situacia!Mom4eto postoqnno be6e v edno zavedenie,kadeto ima6e momi4enca servitiorki i dvamata mnogo se karaha za tova i toi se durje6e mn gadno s momi4eto i sqka6 ne mu puka za neq i v su6toto vreme toi i durji smetka kade hodila a tq,kato tq hode6e samo pri priqtelki,a ne v zavedenie s muje servitiori,koito kato se navedut i im se gledat razni raboti!Ta istoriqta ne priklu4i mn mn dobre dano ne te razo4arovam!Toi i izneveri pri uslovie,4e bqha 1 godina zaedno i dori ne i kaza!Edinstveno izsledvaniq i pomognaha da razbere tova ina4e toi nqma6e da i kaje i 6te6e da si q prai kvot si iska!Ta nz kakvo da ti kaja!Trqbva seriozno da govorite!Ama az li4no hora,koito se durjat sqka6 ne im puka i s neuvajenie kum gadjeto hi4 ne gi obi4am ! Taka,4e pomisli si dali ima smisul da ste zaedno!Vse pak ti re6ava6!Dano da ne te narani po na4ina,po koito onzi narani momi4eto!Uspeh dano da ne se okaje su6toto!Iskrenno ti go pojelavam!Dano ne6tata da se opravqt!I naistina taka e kaktto te suvetvat drugite!Toi trqbva da te tursi ne ti!

Град
    Bulgaria,Varna
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    mmm .. az imah podoben problem .. v smis1l .. vijdah,4e gadjeto mi nqma golqm interes i kato sprqh da zv1nq...toi s16to ne zv1nq..minaha k1m 7-8 dena..i nakraq prosto se razdelihme..(taka i taka ne se bqhme vijdali 3 sedmici-toi beshe na selo) .. dori me izkara vinovna ot edna strana,4e ne s1m mu pisala..taa...taka de po temata .. da..ostavi go toi da te pot1rsi .. m1jka rabota e tova..toi trqbva da ti bqga zad g1za..ako te obi4a shte ti se obajda! uspeh..
    relax take it easy ;}{}

Град
    Там, където е сърцето...
    Недей да го търсиш и ще видиш че сам ще те потърси.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си