- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да кажа на нашите?
hora imam edin problem mi e mnogo gadno dneska bez da iskam kazah na na6te 4e 6te im kaja za6toto postonno me pitat kakvo mi e oba4e ne moga da im kaja te nqma da me razberat i daje moje da me nakajat zatova pls izmilete ne6to koeto da kaja kato problem koito moje da stradam znam 4e e gadno no ne moga
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
4e si se skaral s nai dobrata/dobriq si priqtel/ka
ни6то не разбрах,какъв е проблема?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
да, и аз бих искал да знам за какво става дума...
Първоначално написано от Say It Right
ami na4i imam edin problem mn gaden ama na6te postoqnno me pitat kakvo mi e za6toto vijdat 4e mi e gadno i az im kazah 4e 6te im kaja no znam 4e nqma da me razberat i daje moje da me nakajat i sega ne iskam da im kaja i trqbva da kaja nqkukav problem za koito da sum stradala no neznam izmislete ne6to za6toto az ne se se6tam mn mi e gadno 4e 6te gi luja za tfa ama nqma kakПървоначално написано от monityY
дадоха ти доста добра идея....кажи им че си се скарала с най-добрия/ата ти приятел/ка...Ще повярват пък и няма много да разпитват
Ми ддз..измисли,че няма проблемче просто ти е било кофти,заради твой френд например...моментно просто... и се прави,че вече е минало..
i kav e problema?![]()
Първоначално написано от kanara 1912
6to ne si priznae6 napravo?Nali sa ti roditeli,vse nqkak 6te te razberat...a ako ne go nau4at ot teb-o6te po-zle![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
е кажи къфто си е проблема,за6то да те наказват?сподели за какво става дума,тъпо е да измисля6 други проблемиПървоначално написано от Анонимко
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Кажи им че си в депресия шоту училището наближава. Или пък наистина че си се скарал/а с най добрия/та фр!
ще ни кажеш ли къв е проблема
Това за най-добрия приятел ще свърши работа.Ако ли не можеш да кажеш,че някои те е обидил по някакъв начин или пък си имал/а проблеми с гаджето.Помисли си за някой стар твой проблем и го кажи.
Айде успех и друг път не има казвай,че ще им споделиш,ако не го искаш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от monityY
И аз не можах да разбера почти нищо
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...