.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    АнелияяяЯ
    Guest

Глупаво ли е?

Эдравейте!
    Глупаво ли е да приэнаеш чувствата си на момче,което има гадже.Не энам до колко отношенията им са сериоэни,но моите към него са ужасно сериоэни...а и от достааа време.Страх страх и пак страх.Беше ме много страх да му кажа и иэпуснах момента.Но ето ,че сега се эамислям дали да не го направя...но той има приятелка?
    Вие как мислите?
    Мерси!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ни6то не губи6 ако го направи6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    SF
    Не е глупаво да му признаеш, 4е имаш 4увства към него. Но трябва да го оставиш той да реши дали иска да е с теб, или с приятелката си. Глупаво ще е да се опитваш да ги разделиш, особено ако се окаже, 4е са щастливи заедно.

Робинята на Quench

ами кажи му..нищо не се знае

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    По-добре да му признаеш, отколкото да се измъчваш. Може и той да има чувства към теб...знае ли се.... Успех!

Guest
    pitai silveto

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Shte si gadnata kuchka,koqto e razvalila perfektnoto semeistvo (ako ti otvarne de).Ako iskash da si takava deistvai
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от veseliq kuci
    pitai silveto

E po-dobre Kucito

нищо не губиш ако му кажеш.... предполагам

probvai pone ot lubopitstvo moje pak da ti otvyrne na chuvstvata :P
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не е глупаво да му признаеш, 4е имаш 4увства към него. Но трябва да го оставиш той да реши дали иска да е с теб, или с приятелката си. Глупаво ще е да се опитваш да ги разделиш, особено ако се окаже, 4е са щастливи заедно.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    probvai,moje da ti izleze kasmeta
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Глупаво ли е?

Цитирай Първоначално написано от АнелияяяЯ
    Эдравейте!
    Глупаво ли е да приэнаеш чувствата си на момче,което има гадже.Не энам до колко отношенията им са сериоэни,но моите към него са ужасно сериоэни...а и от достааа време.Страх страх и пак страх.Беше ме много страх да му кажа и иэпуснах момента.Но ето ,че сега се эамислям дали да не го направя...но той има приятелка?
    Вие как мислите?
    Мерси!
    Аз мисля да поговориш с него и да му признаеш
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

ми според мен първо го разпитай дали са серизони нещата с неговата приятелка предполагам ще схване,ако каже "не" му кажи за чувствата си.Ама внимавай приятелката му да не разбере какви опити правиш да им го отмъкнеш,че можеш да си навлечеш проблеми
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

teoos
    Guest
    oshte vednaga otivai i mu kazvai za 4uvstvata si kum nego
    pomisli-ti nishto ne gubish,no purvo trqbva da si naqsno s tehnite vzaimootnosheniq.. DEISTVAI moje puk i da bude TVOI.......znae li se???

Guest
    abe ostavi mom4eto 6tom ima priqtelka,de se buta6 deto ne ti e rabota
    ako toi ima 4uvstva kum teb/nqma kum neq sam 6te te potarsi,ako ne go e napravil,po-dobre ne mu gi priznavai,ili iz4akai da vidi6 kak 6te se raxzviqt ne6tata,moje da skasa s priqtelkata si
    ako mu priznae6 sega,riskuva6 da te othvarli(nai-veroqtno) a moje i da q zareje,ama 6to da im razvalq6 vrazkata
    Aman ot takiva kato tebe,deto otnemat 4ujdite gadjeto,be nameri si nqkoe svobodno mom4e

......

az mislq 4e po princip mom4etata trqbva da priznavat 4uvstvata si na momi4etata,no ako misli6 4e 6te go zagubi6 a ne iska6 tova da stane moje bi po diskretno ili s nqkakvi jestove mu pokaji 4uvstvata si

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    +1

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Как ли би се почуствала ако някой момиче признай на приятеля ти че има чуства към него и той и отвърне?
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    probvai,moje da ti izleze kasmeta
    \/

Re: Глупаво ли е?

Цитирай Първоначално написано от АнелияяяЯ
    Глупаво ли е ?
    Да глупаво е !!!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    зависи как той се държи с теб. ако е мил с теб и по някав начин ти показва че те харесва давай - ако те отблъсква и избягва близост с теб значи не иска нишо конкретно. ти сама прецени

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    зависи как той се държи с теб. ако е мил с теб и по някав начин ти показва че те харесва давай - ако те отблъсква и избягва близост с теб значи не иска нишо конкретно. ти сама прецени
    Твоето мнение е некомпетентно -.-

Цитирай Първоначално написано от eastar
    Как ли би се почуствала ако някой момиче признай на приятеля ти че има чуства към него и той и отвърне?

със сигурност не добре.аз за тфа предложих първо да разпита до колко са сериозни отношенията с него и тогава да действа,че може да изяде някой друг шамар.

а ако става на ? за мен моята територия си е моя и не я отстъпвам на друга докато аз не реша противното
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Пречукай гаджето му и той ще хареса теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си