- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво ли е?
Эдравейте!
Глупаво ли е да приэнаеш чувствата си на момче,което има гадже.Не энам до колко отношенията им са сериоэни,но моите към него са ужасно сериоэни...а и от достааа време.Страх страх и пак страх.Беше ме много страх да му кажа и иэпуснах момента.Но ето ,че сега се эамислям дали да не го направя...но той има приятелка?![]()
![]()
![]()
Вие как мислите?
Мерси!![]()
ни6то не губи6 ако го направи6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не е глупаво да му признаеш, 4е имаш 4увства към него. Но трябва да го оставиш той да реши дали иска да е с теб, или с приятелката си. Глупаво ще е да се опитваш да ги разделиш, особено ако се окаже, 4е са щастливи заедно.
![]()
Робинята на Quench
По-добре да му признаеш, отколкото да се измъчваш. Може и той да има чувства към теб...знае ли се.... Успех!
pitai silveto
Shte si gadnata kuchka,koqto e razvalila perfektnoto semeistvo (ako ti otvarne de).Ako iskash da si takava deistvai![]()
Next Time I`ll be True...
нищо не губиш ако му кажеш.... предполагам
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
probvai pone ot lubopitstvo moje pak da ti otvyrne na chuvstvata :P
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Първоначално написано от SINDEL
probvai,moje da ti izleze kasmeta![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз мисля да поговориш с него и да му признаешПървоначално написано от АнелияяяЯ
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ми според мен първо го разпитай дали са серизони нещата с неговата приятелка предполагам ще схване,ако каже "не" му кажи за чувствата си.Ама внимавай приятелката му да не разбере какви опити правиш да им го отмъкнеш,че можеш да си навлечеш проблеми![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
oshte vednaga otivai i mu kazvai za 4uvstvata si kum nego
pomisli-ti nishto ne gubish,no purvo trqbva da si naqsno s tehnite vzaimootnosheniq.. DEISTVAI moje puk i da bude TVOI.......znae li se???
abe ostavi mom4eto 6tom ima priqtelka,de se buta6 deto ne ti e rabota![]()
ako toi ima 4uvstva kum teb/nqma kum neq sam 6te te potarsi,ako ne go e napravil,po-dobre ne mu gi priznavai,ili iz4akai da vidi6 kak 6te se raxzviqt ne6tata,moje da skasa s priqtelkata si![]()
ako mu priznae6 sega,riskuva6 da te othvarli(nai-veroqtno) a moje i da q zareje,ama 6to da im razvalq6 vrazkata![]()
Aman ot takiva kato tebe,deto otnemat 4ujdite gadjeto,be nameri si nqkoe svobodno mom4e![]()
az mislq 4e po princip mom4etata trqbva da priznavat 4uvstvata si na momi4etata,no ako misli6 4e 6te go zagubi6 a ne iska6 tova da stane moje bi po diskretno ili s nqkakvi jestove mu pokaji 4uvstvata si
+1Първоначално написано от SINDEL
Как ли би се почуствала ако някой момиче признай на приятеля ти че има чуства към него и той и отвърне?![]()
Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.
\Първоначално написано от VerryBerry
/
Да глупаво е !!!Първоначално написано от АнелияяяЯ
зависи как той се държи с теб. ако е мил с теб и по някав начин ти показва че те харесва давай - ако те отблъсква и избягва близост с теб значи не иска нишо конкретно. ти сама прецени
Твоето мнение е некомпетентно -.-Първоначално написано от inSane_baby
Първоначално написано от eastar
със сигурност не добре.аз за тфа предложих първо да разпита до колко са сериозни отношенията с него и тогава да действа,че може да изяде някой друг шамар.
а ако става на ? за мен моята територия си е моя и не я отстъпвам на друга докато аз не реша противното
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Пречукай гаджето му и той ще хареса теб![]()
![]()