.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    sOmewhere iN the DarknesS
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от eastar
    Как ли би се почуствала ако някой момиче признай на приятеля ти че има чуства към него и той и отвърне?

със сигурност не добре.аз за тфа предложих първо да разпита до колко са сериозни отношенията с него и тогава да действа,че може да изяде някой друг шамар.

а ако става на ? за мен моята територия си е моя и не я отстъпвам на друга докато аз не реша противното
    Така е ..права си..Ако са сериозни нещата при тях..по добре да не им се меси
    Lubovta e kato vqtyra - ne mojesh da q vidish, no q useshtash.

ми.. какво да ти кажа.. помисли малко до колко той обича аверката си и дали изпитва нещо към теб и ако му кажеш какво изпитваш и зареже другото момиче ти как би се почувтвала или пък тя недеи да мислиш само за себе си не си само ти и другите имат чувства и можеш да ги нараниш адски мн
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Probvai 6toto az posledniq pat kato probvah toi skasa s gadjeto!!! =D>
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Re: Глупаво ли е?

Цитирай Първоначално написано от АнелияяяЯ
    Эдравейте!
    Глупаво ли е да приэнаеш чувствата си на момче,което има гадже.Не энам до колко отношенията им са сериоэни,но моите към него са ужасно сериоэни...а и от достааа време.Страх страх и пак страх.Беше ме много страх да му кажа и иэпуснах момента.Но ето ,че сега се эамислям дали да не го направя...но той има приятелка?
    Вие как мислите?
    Мерси!
    ми да много е глупаво ! все пак на кой му пука ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си