- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рецепти за задействане на метаболизма...
Много ви моля,пуснете тук кой,каквито знае!
Аз намерих тази.Някой ако я е изпробвал да каже има ли резултат и дайте мнение дали деиства според вас и дали може да се отслабне без лишаваня,само като се спазва.ПЛС!Мн съм отчаяна
Благодаря!
Аз не разбрах какво си намерила ти?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Izvinqvam се много,забравих да я копна:Американската магия: грейпфрут + глухарче
Има начин да впрегнете метаболизма си и да отслабнете без глад – последвайте примера на манекенките в Ню Йорк
Ако се разходите из супермаркетите в Манхатън, Ню Йорк, ще видите, че всяка втора не, а всяка първа стройна красавица е минала през стелажите с грейпфрути. Освен ако ценните плодове не са свършили, което напоследък често се случва, разказва Ирена Милянкова, модел в Ню Йорк. 23-годишната манекенка отскоро живее в САЩ, но вече е заразена от американската мания по здравословен начин на живот и... от най-новата супер диета с розов грейпфрут и чай от глухарче. Тя е толкова нова, че все още никой не е успял да издаде книга за нея, твърди британското издание на ELLE.
Ние решихме да проверим дали наистина диетата е толкова ефикасна и толкова нашумяла, колкото твърдят колегите, и се свързахме с българската манекенка Ирена. Тя ни разказа малко повече за американската рецепта, която научила от свои колежки на подиума.
Диетата е проста: изяждате половин розов грейпфрут преди всяко хранене и изпивате чаша чай от глухарче (стрък или корен) за десерт. Резултатът – метаболизмът ви се ускорява като изстребител.
Глухарчето е супер диуретик – манекенките отдавна се възползват от него преди ревюта, за да не задържат и капчица вода в организма си и да не изглеждат подпухнали и подути. Растението стимулира дейността на червата и помага на черния дроб да преработва мазнините. У нас рядко се намира чай от глухарче по билковите аптеки, но лесно се приготвя в домашни условия от стръкове или изсушени корени на растението. Грейпфрутът също е високоценен плод от диетолозите. Слабокалоричен, неговият сок стимулира топенето на мазнини, а последните проучвания сочат, че редовната му консумация преди хранене предотвратява трупането на мазнини в черния дроб.
Комбинацията от грейпфрут с чай от глухарче има невероятен ефект, убеждава ни Ирена. Вярно, че чаят е малко горчив, но на фона на лишенията, на които самата тя се е подлагала, преди да научи за новата диета (без любимия шоколад с бадеми и вкусните курабийки в събота сутрин!), три чаши чай на ден са нищо. Не се гладува, но не е желателно и да се прекалява с висококалоричните храни. Спокойно можеш да изпиеш кафето си със захар (вместо с подсладител) и да се насладиш на любимата си бисквитена торта, без да броиш калориите.
Ефектът от диетата е сравнително бърз, твърдят специалисти. Ирена трудно се наема да съди по себе си, защото тя не е била с наднормено тегло, но използва диетата като лесен начин да поддържа манекенските си мерки без глад и лишения. Нейна приятелка – американка, обаче свалила 4 кг още през първата седмица. Лекарите й обяснили, че най-вероятно преди това е имала склонност да задържа повече вода и в първите дни организмът се е освободил от излишната течност. При подобна диета, посъветвали я специалистите, не бива да се спира приемането на течности – напротив, поне по 2 л вода дневно, за да не се обезводним. Освен това водата също топи мазнини
Дайте коментари и други методи![]()
Емм,какво да коментирам,поредната диета или не точно.
Може и да има ефект,но все пак ,ако си седиш по цял ден пред компа
и ядеш като угояващо се прасенце колконо и грейпфурт и
чай от глухарчеда поемаш се е тая.
![]()
Просто се храни здравословно и няма да имаш проблеми.
И ми е много интересно какво повече може да сваля една манекенка
тежаща не повече от 45 кила,това си е просто мания!
Четири килограма може да свалиш и без подобни неща,но пък
е по-добре от повечето диети.Ако ти се занимава пробвай.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
mili4ka ot mn vreme se podlaga na dieti i osven da vidq dunoto na 4a6ata i sega da imam mn zdravoslovni problemi,dr ne napravih....ina4e za tova,koeto pi6e6..moje i da podeistva...dobre izglejda,no nz....ve4e sum se ot4aqla ot vsqkakvi babini divetini...ne sum go 4uvala tozi metod ...no dano ti pomognem
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Хм...звучи ми добре, може и да има ефект. Аз съм чувала, че ако се храниш често и помалко(някъде около 6 пъти на ден, но със здравословни храни) метаболизма се засилва. Също така, ако редуваш диети с преяждания метаболизма силно се забавя.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
на мен пък ми прилича на онази глупост, че ананасът топял мазнини, обаче никъде не се споменава, че въпросното вещество се съдържа не в плода на дървото, а в стъблото му...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тоя раздел що не го преименуцвате на "СМешки и анекдоти"???
Метаболизма си действа винаги. Метаболизъм - обмяна на веществата. ВИж, ако не дишаш и сърцето ти не бие - няма метаболизън. Малко undeath и измиаслени истории.
Метаболизма се засилва с редовно спортуване и по-често хранен на по-малко порции. Рецептата е безорказна и изпитана. Доказала се е с годините.
За грейпфрута си е вярно, тои най-добрия плодът, които най-топи мазнините и ускорява метаболизма и е много полозен, майка ми ми го е казвала и наскоро учитела ми по "Health and Nutriтion" същоНо никога не съм чувала за този чай.. Но както и да е преди ядох грейпфрути като майка ми копуваше, пак трябва да почна и пробвай - то не си е диета нищо не губиш ако пробваш а и е полезно.
I am the substance and the one who has no substance.
mislq 4e shte ima efekt
kajete kak to4no se pravi 4aiat i dali nqkoi zapo4na da go probva ako da da kazva ako ima rezultati
от каде да взема тоя чаи или сама да си го направя плсс пишете......![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Are deee
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in