- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спонтанни ерекции
на 15 сам и ми е голям проблем кат си варвя по улицата и изведнъж ми се надърви и се чудя къде да се скрия. спрях да нося слипове, обличам само дънки вече ма пак. дайте някакви съвети моля.
Аз мисля,че тфа не е проблем.
много ме излага като ми се надуе панталона насред улицата, или докато си седим с приятели в парка. айде на данките не им личи чак толкоз ама все пак.
Туряй си лед в гащите.Първоначално написано от Анонимко
Ае човек случва се на всеки(поне така мисля, ако не съм дефектен)
Друг вариант наври си го в крачола
Друг вариант - кръстосвай си краката.
и на мен някой път такамного гадно като си на кафе или по улицата
![]()
Първоначално написано от Technof@n
![]()
Преди излизам на дъската да разказвам некъв урок,той като се надървилаз се чудех що сички се хилеха
![]()
![]()
Спокойно момко напълно е нормално.
Преди няколко дни с приятелката ми се натискахме
и ми се беше вирнал на пред тъй като бях с 1 широки боксерки
ама за жалост тя после се засили към мен и ...![]()
Иначе да, нормално е.Особенно когато си в рейс-а и започне да друса![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
А тия спонтанни ерекции от нищото ли се получават?
защо да не ?![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
И къв е проблема.Някой едвам си го дигат а ти се оплаквашПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
знам 4е е абсолиутно нормално. прочел сам десетки статии по темата и все пак е стра6но неприятно. особено с приятели като сам и има и момичета...
haha i na men to4no togava mi sa nadyrva mn stranno po4ti vinagi kato se vozq na avtobus i sym sednal mi se dyrviПървоначално написано от nohuty
![]()
Ох бате и мен ми се е случвало много пути примерно с жена ми сме някаде уж на разходкадуржиме си се за раце целуваме се ала бала и некои пат като ми стане да не ти казвам.. само Айде мило да поседнеме малко
![]()
![]()
а иначе това да си го пуснеш в единя крачол е оферта
пробвал сам го и е сигура скрит \
/
Нормално е така да е като си нямаш женакато си имаш ще е друго
![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
пише се пътиПървоначално написано от Анонимко
Споко бе на всеки се е случвало![]()
normalno e ,hormonite ti bo6uvat,sled nqkolko godinki vs 6te bade v ramkite n a normalnoto![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Буташ в крачола ама глей никой да не те гледа и по темата си е напълно НОРМАЛНО![]()
Тва е нормално и при мене става![]()
![]()
![]()
нормално еприкривай се по някакъв начин и няма проблем..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
na men super chesto mi se darvi po spirki,daje v momenta mi e nadarven....dryg variant da go prikriesh e kato si go vdignesh nagore,ako si s prilepnali bokserki(az nosq samo takiva)nqam da lichi![]()
слипове рлз... кофти и при мен като се кача в автобуса иииииииииии........... после кат слизам и гледам да се прикривам![]()
Първоначално написано от Technof@n
xaxaxa ili si go udreji malko kato ti prechi;]![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!