- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спонтанни ерекции
бате аз незнам к'во се притесняваш от това, че ти става без пречина... след години ще се вайкаш, що не ти става и със причина АХАХХА такаче РЕЛАКС ДооД АХХАХА
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
na ebi se da ti mine ili go odreji
ми .. и на мене ми се е случвало .. и като стане "работата" .. си я местя нагоре и я затискам сус ластина на боксерките (ама малкоо) и си перкам без да ми пука![]()
![]()
Затегни си колана на каквото и да носиш и го насочи нагоре, ако някой не се взира там няма да разбере![]()
Уфф а пък вибрацийте на влака?Чавдарчетата(автобус ите) с тия квадратни гуми и тва друсане?
Въййй напрао ужас
Тва за единият крачол съм го пробвал ама нещо взе да ме боли![]()
ЕЙ ТОВА СЕ НАРИЧА ЕСТЕСТВЕНА ВИАГРА![]()
![]()
Normalno e v toq period (14-15) az minalata godina (togaz bqh na 15) kat se ka4a v busa ili v kolata i vednaga mi stava ili na daskalo i kat mi stane qko,ma az sam temerut razbiri6 li nekav ne mi puka
![]()
![]()
i nakraq na slizane ot busa si bqh po-blizak s pove4eto patnici
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от w0sh
aaahahahaha тфа разцепи мрака "туряй си лед в гащите" или не, по скоро "наври си го в крачола" омг АААААААААААУАХУХАХАХАХАХх ахахехаххх.. звучи като се ено треа да криеш некав маркуч три метра е такова, че се размотва...![]()
![]()
ХАХАХАХА
![]()
![]()
![]()
![]()
ми шофьора кво? или си спирате буса на некоя полянка и се забавляватеПървоначално написано от bloodranger
![]()
![]()
![]()
![]()
П.Ц. аз съм момиче ама искам да се изкажа![]()
ебати ситуациите ХАХАХА даже и не подозирах, докато приятелят ми не ми каза, че не се вози в рейсове щот се дига![]()
вие момчетата сте ебати странните същества.. човек да не ви плесне по задника
![]()
![]()
![]()
![]()
радвай се
тва значи, че се развиваш добре
Собственост на Canis_Dirus
Радвай се, че става така. Показва, че си напълно нормален мъжки индивид в пубертета. След някоя и друга година хормоналният хаос ще стихне и ще спре да ти става на неудобни места.
То ако не може да се дигне тогава е проблем..![]()
Трябва ти жена мой човек![]()
вие женските сте много по странни същества от нас мъжете !Първоначално написано от oTPoBHa
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
а да бе да. ако аеПървоначално написано от zmey
![]()
п.с. само не ми се карай плс![]()
Дано ти са случи докато говориш с момиче, само там гледа горката с гладен поглед.
wtf
Нищо ти нема са не мрънкай!!! Кт те вий некоя големата работаПървоначално написано от Анонимко
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
абе брат да не си объркал и да си си убул гаштите на убратно и да му мирише на гъз![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ АХАПървоначално написано от Spirov
Spirov искам да ти го начукам за тоя пост.
wtf
AXUHUXHUAHXH LED W GASHTITE :LD AHXHAUXUAXHUXH
** ne mi se sluchwa chesto O_O