- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и пари.
Не и когато спечелиш от тотото.Първоначално написано от beyond_transience
И да бих предпочел да спа с много жени защото имам много пари....
говорех по темата за "невъобразимо малкото предимства на жената над мъжа"![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Ем да ти кажа тфа им е единственото предимство. И може би това,че не бива да ходят в казарма. Ама вече го отмениха.Първоначално написано от beyond_transience
NFW :Успех с анкетата
Аз ви казах и го повторих 2 пъти в първият си пост,че това е моето мислене по-въпроса
А ти за да си уж по 'оригинален' тръгна да правиш безумни анкети за да докажеш безмислените си твърдения![]()
Еми, какво да правя, опитвам се да бъда интересен.
Не се получава ли?
Не ме е*е. ^_^
А ти имаш доста странно мнение по въпроса за представител на мъжкия пол...разбрах вече, че си духовно израсъл, с желание за чиста и непокварена от парите любов, но...16 МИЛИОНА! Демн, не мисля, че си честен дори спрямо себе си.![]()
Пак говориш глупостиПървоначално написано от Анонимко
Пък и любов с тези пари няма да имаш
Просто ще имаш една купена човешка вещ
Естествено пак ще се опиташ да ме убориш с това,че не искам парите но абсолютно никъде в темата не съм го написал.
Light The Universe
ЗА какъф чеп ми е любов като имам 16 милиона! Нали си имам Мама и тате.
Пак дадох обръзен пример и вие се лепнахте за негоПървоначално написано от w0sh
Глупаво е и изобщо не разбирате какво имам на предвит не знам такива ли сте си или се правите шоу да става!![]()
Както и да е ако ще на Японски да го напиша няма да ме разберте със здраве.
Light The Universe
my dear, това ще е до едно време...ЗА какъф чеп ми е любов като имам 16 милиона! Нали си имам Мама и тате.
Тогава ще имам още повече пари и ще съм ебал толкоз много,че няма да ми става. И хич няма да ме ебеПървоначално написано от Анонимко
![]()
NFW :Първоначално написано от Valar
Тц, не говоря глупости. Пиша доста смислени неща, ти не мислиш върху тях.
С 16 милиона ще си имам перфектната илюзия за любов и докато си ги имам, няма дори да разбера, че е илюзия.
А и ще имам дооста повече физически проявления на любовта, ако ме разбираш. А на тази възраст още не смятам да мисля с кого да прекарвам старините си. След 15-20г. - може би. И пак не съм убеден.
Ю лууз. Не се опитвай да ме опровергаваш. ^_^
Отивам за цигара, брб.
а да знаеш как само се самозалъгваш ... (едва ли и сам си вярваш)Тогава ще имам още повече пари и ще съм е*** толкоз много,че няма да ми става. И хич няма да ме ебе![]()
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Все пак 16 милиона.. ако искам любов ще си хвана 200 килограмова пача дето само заради това ,че съм и се усмихнал ще каже да на сватбата.Първоначално написано от beyond_transience
Ако още ги имаш, ВСЯКА(е, добре, нека да е ПОЧТИ всяка) ще каже "Да" на сватбата, задето й си се усмихнал.Първоначално написано от w0sh
![]()
Дамм... със сигурност не си вярваш на глупостите не мога да опровергавам пълни безмислени твърденияПървоначално написано от Анонимко
Написани само и само за да има с какво да ми отговориш
Най-добре продължете със смешките![]()
Light The Universe
убеден съм.Първоначално написано от sasha_90
Да но дебелата ще ме обича защото е дебела и никой друг няма да и се усмихне.Първоначално написано от Анонимко
NFW :Първоначално написано от sasha_90
Всъщност да. И още никой не е успял да ми промени мнението. Затова пък да ми го затвърдят са успявали много хора.![]()
Аз не споря с теб за това дали да вземеш парите или нещо от сорта. Просто не вярвам, че обичта (тая дума по ми се нрави) на мама и тате ще замести дори от части истинската любов. Кога и как ще я намериш (НЕ говоря за само за секс)- не се знае (с пари или без). Единственото лошо на парите е,че не знаеш дали Тя те взема заради Тях или заради Теб. (ако въобще ти пука (не визирам теб) за това)
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Да браво =D>Първоначално написано от beyond_transience
Но дори и така представено ще се направят,че не са го разбра ли убеден съм .
Light The Universe
Защо спорите, след като знаете, че никой няма да си промени мнението?![]()
едит: И все пак съм на страната на кака Светла и бате Заро.![]()
Аз бих си го променил срещу стабилна сума пари.Първоначално написано от AFT
Иначе споря,за да си убивам времето и нервните клетки. (смятам,че са ненужни дребни работи)
в една дискусия, човек чува различни гледни точки, отстоява мнението си, търси и представя аргументи - къде по-стойностни, къде не толкова; от тази гледна точка има мн предимства в това да се обсъждат различни "темички"
Какая у тебя мечта?
А есть ли у тебя она?
Тотали ъгрийд.Първоначално написано от beyond_transience