- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме заради друга.. не го очаквах от него :((((
Здравейте.. чувствам се ужасно, направо не мога да си намеря мято, непрекърнато плача и мисля за него и за това, което се случи.. с приятеля ми (така де.. вече бившия) бяхме заедно почти 2 месеца, но за тези 2 месеца бяхме нон-стоп заедно и имам чувството, че сме ходили поне 4 месеца.. и сега отидохме н море с него.. са септември в началото тръгнахме и вчера се върнахме.. както и д е.. датите не са от значение.. таа н морето се запознахме с едно момиче, което той явно хареса доста.. лафиха си, вечер като ходиха да запиват по стаите н хотела бяха заедно.. той там мн пиеше и аз му се карах, щото наистина прекаляваше, а не исках д си докара проблеми с черния дроб, като един негов приятел.. и там той хареса въпросното момиче и реши да скъса с мен.. каза ми, че се е поевила по-силна тръпка, по силни чувства.. с мен тръпката явно от началото не е била чаак толкова силна и не е могъл да се раздава за мен на 100%, а с нея мисли, че ще е щастлив и съответно тези 100% ще ги отдаде на нея.. тъпото е, че за тези 2 месеца аз тамън започнах да изпитвам доста сериозни и силни чувства към него и хоп.. за*ба ме, заради няква, дето я познава от една седмица(((((
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете ми не е ли тъпо така да позтъпва..? аз ли съм сгрешила нещо.. като го питах какво съм направила аз, тойказа, че нищо не съм направила, че във връзката ни е нямало грешки, а просто не е имал тръпка.. питах го и дали ако не беше срещнал това момиче щеше да остане с мен и той каза "сигурно".... не знам.. моля ви кажете си мнението..? кажете ми как да го забравя.. а междудругото това, което стори с мен, не го прави за 1ви път.. така е зарязвал и др свой гаджета.. ходи с една.. появи се др и хоп, зареже момичето и тръгне подир другото..
Ох.. чувствам се ужасно.. направо не знам какво д правя.. плс дайте някакъв съвет(((
![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам, сигурно наистина ти е кофти! Няма да давам някакви съвети, които ще ти дадат още 10 човека след мен, просто няма смисъл...да ти кажа, радвай се, че 1. е бил честен с теб, 2. все пак два месеца са си два месеца, не две години, загубеното време не е много 3. в последна сметка си се отървала от него, казано грубо. "Нямало тръпка"...тогава защо въобще се е занимавал с теб? Можеше да е по-лошо - да ти дава все по-силни надежди, ти да се влюбваш много и накрая да ти го каже това, или пък да е едновременно с други момичета, докато сте заедно, нали? Просто приеми, че човекът си е вятърничав, несериозен (за момента), не му се занимава с ангажиращи обвързвания - и това си е негов избор, все пак.
Ами освен да се стегнеш,да вдигнеш глава и да продължиш напред друг вариант няма!Просто се опитай да го игнорираш и да не мислиш за него-трудно е но се постига!
Мисли за позитивни неща...!Успех!
A qui
Ми да и аз го питах защо тогава е тръгнал с мен като не е бил сигурен в чувствата си.. а ако трябва да съм честна, за времето, в което бяхме заедно, той се държеше ПЕРФЕКТНО.. адски мил, нежен, добричък, грижовен.. именно заради това не вярвах, че ще стане така.. а и той е на 21.. сега ги направи август.. имал е сериозни връзки.. 2.. и 3 кратки (в 3те кратки се включва и тази, която имаше с мен) и сега тази, заради която е отряза.. го е отрязала него, но той каза, че няма да се откаже от нея толкова лесно и ще опитва, докато не е сигурен, че няма шанс със нея..
тъпото е, че ми беше казал, че ме обича, само като ми кажеше "Ангелче" и ме разтапяше, правеше планове как зимата на студа ще се гушкаме и ще се топлим, някви такива неща, които ме караха да св чувствам страхотно.. ох.. не знам.. за тия 2 месеца изпитах неща, които не бях изпитвала от мн време и сега ми е адски кофти((( не знам какво да правя.. как да го забравя..
(((((
Много съжалявам. По същият начин приключи и последната ми връзка, само че аз бях с него от 9 месеца. Знам колко ти е кофти, иска ти се да ревеш постояно, да крещиш, да чупиш...Моя съвет е да го забравиш, така ще е по-добре за теб. Малко е трудно да се оттърсиш от разочорованието, но се опитай да не мислиш за него, излизай с приятели, смей се, весели се, пусни си филмче, поглегай някоя хипер смешна комедия или се наплачи хубаво на някоя драмичка...
Успех, ще ти мине![]()
![]()
Сигурно ти е много гадно,но в крайна сметка не си заслужава заради един женкар (от това,което си написала аз останах с такова впичатление) Не търси вината у себе си забрави го и продължавай напред.Ще си намериш някой сериозен,въпреки че сега искаш само него.Ще мине време и ще ти олекне.Постарай се да не мислиш за него
Emi 6e se opitam, no ne znam kak.. tupoto e, 4e prosto nqmam mn istinski priqteli.. ne vurvi d zvunq n negovite frs.. vupreki 4e ima mn gotini hora ot kompaniqta mu.. ma nqkak si ne vurvi.. iskam d poddyrjam priqtelski otno6eniq s nego, no z sega mi e trudno, ina4e s nego mi e nqkvo qko kato si prekarvam vremeto.. ili pone mi be6e qko.. oh.. ne znam.. idva mi d se metna ot nqkude
аЕ...Тегли му майната на тоя...След много кратко време ще разбереш,че изобщо не си е заслужавало,дори ще си се смееш на постъпката![]()
“Убий ме” крещеше сърцето!
“Изгуби ме” крещеше ума!
“Проклинай” крещеше душата!
“Забрави ме”, заради любовта!!!
It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...
Той е на 21, ти на колко си?
Иначе, глупаво е да ти го казвам, след като очевидно и сама го виждаш, но не трябва прекалено да вярваш на хората. "Обичам те" са две олигавени, захаросани думички, които определен тип хора са способни да изричат при всеки повод, за да постигнат някакви цели. Така че...ето ти го...пак казвам (аз съм първият гост :P ) - радвай се, че е бил директен. Не му прави чест, че ти е казвал такива неща, а после изведнъж е забегнал, но просто има такива хора, които не си ценят думите и не се притесняват да се възползват от такива случаи за самото забавление...което не ги прави лоши, просто трябва да страниш от тях и толкова...
Аз съм на 18 и си имам от много време работа с едно момче, което също като твоето навърши 21 съвсем скоро...колкото и да е абсурдно, явно е заложено генетично у някои мъже да смятат по-малките от тях момичета за лесна плячка...много общо има между твоят индивид и моят, честно![]()
Mi az sum na 17.. momi4eto, zaradi koeto me zarqza toi.. su6to e na 17..ne znam.. toi ne izglejda takuv 4ovek, o6te pove4e, 4e e dobur priqtel i e stra6no kontakten.. ima mn poznati i priqteli i vs-te go obi4at kato priqtel.. no po otno6enie n momi4etata ponqkoga postupva naistina glupavo.. az mu go kazah, ne sikah d stane taka.. ne go o4akvah ot nego.. kaza, 4e s men mu e bilo mn dobre, no kato q e vidql neq i e usetil vuprosnata trupka, e razbral, 4e imenno tazi trupka mu lipsva i suotvetno, 4e az nqmam mqsto do nego.. bati gadnoto( napravo ne znam.. ne znamkak d go zabravq.. az nqmam tolkova mn poznati i priqteli, 4e d izlizam navun vs den i po cql den.. a kato si stoq v nas ne moga d ne mislq z nego.. napravo ne znam kvo d pravq ve4e..
(((((((( ot4aqna sum, ot lubov i ot razo4arovaniq i ot kvo li ne.. dobre, 4e pone vas ot foruma vi ima, 4e d pogovorq s nqkogo.. taka de.. popi6a
Аз също съм като тебПък и твоят човек пак ужасно много прилича на моя, по това, което чета поне...това е първата тема в такъв форум, в която пиша, хаха
![]()
Иска ми се да ти кажа нещо, което ще те успокои, не знам защо...може би защото те разбирам...не знам, никога не съм се оставяла на меланхолията, просто се боря с нея. Съветвам и теб да постъпиш така - не губи време да мислиш какво е било, кой какво е казал и как е направил, в последна сметка...почни да четеш. Сериозно го казвам, четиКаквото искаш чети...можех да ти кажа и да гледаш филми, да слушаш музика, но не случайно ти казвам - чети. Ще видиш защо
![]()
Сигурно просто трябва да ти кажа: "Спокойно, всичко ще е наред"...ама аз пак почвам да анализирам, какво да се правиУхили се на света, ама злобно му се ухили, и си помисли за онези хора, които ще видят у теб тръпката. Много егоистично би било да ги изпуснеш заради някакъв човек, който може и да е имал всякакви качества, но просто не ти е пасвал, нали? Да забравиш в случая не означава да се предадеш, би се предала, образно казано, ако продължаваш да търчиш след него. Недей, остави го да си живее, това си е неговото решение...може би, евентуално, след време ще съжали за постъпката си, но тогава и ти ще си се променила, и той. Случил ти се е, два месеца си слушала колко те обичат - истината е, че много хора никога няма да познаят такова нещо, така че - радвай се
![]()
еми като нямаш толкова много приятели излизай малко с майка си. първо тя никога няма да ти откаже, защото "я нямало тръпката" и второ тя ти е истински приятелне ти казвам да си изливаш мъката на нея, за да ти олекне, а просто да се забавляваш с нея
лично моята майка е много добра в тези неща, мисля че и твоята би могла да е
![]()
![]()
Oh, ne znam, sig. vremeto 6te mi pomogne d go zabravq, no samo kato znam, 4e toi iska neq i 4e nqma da se otkaje ot neq, me boli NEVEROQTNO MNOGO((((
mi toi samo vednuj mi kaza, 4e me obi4a.. za tezi 2 meseca, pra6ta6e mi nqkvi sur4ica v skype, be6e si napisal i v zabelejkata v skype, 4e me obi4a, no smao vednuj mi go kaza n jivo.. ili moje bi 2 puti d sa bili.. ne e kato d mi go kazva vs den.. a n men mn mi se iska6e nqkoi d me obi4a.. iskah tozi nqkoi d e to4no toi.. no qvno mn sum iskala.. a po na4ina mu n durjanie ne li4e6e, 4e NE me obi4a.. naprotiv, super milo se durje6e, super qko.. no.. qvno dobre se prikriva.. kaza, 4e tova mu durjanie ne e vs, koeto moje d dade ot sebe si.. ne sa tezi 100%, koito moje d dade ot sebe si i d se otdade napulno n vruzkata.. vupreki, 4e mi kaza, 4e me e bil haresal predi o6te.. oh.. ne znam..
Gostenke, q dai skype ako iska6 d ti pi6a tam
MERSI mn z suvetite n vs, ako moje draskaite pak tuk.. daite i nqkvi dr suveti, kak d go zabravq.. kvo d pravq
"Нищо не е така както изглежда.В това се крие фаталността на вярата,такъв е урока,който ни дава любовта" незнам кой го е казал ама е мн точно
Next Time I`ll be True...
Дори и да се откаже от нея, да не би да мислиш пак да тръгнеш с него.След като ти е казвал само един път (Както каза два) Мислиш ли че наистина те е обичал, човек който Наистина те обича щте ти го казва всеки ден.Дали Алкохола не му е повлияел да избере онази "приятелка която я познавал от 1 седмица"Код:Oh, ne znam, sig. vremeto 6te mi pomogne d go zabravq, no samo kato znam, 4e toi iska neq i 4e nqma da se otkaje ot neq, me boli NEVEROQTNO MNOGO Sad((((
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Незнам дали ще ти помогна по-някакъв начин...,но искам да ти споделя нещо!
Преди няколко месеца се разделих с приятелят ми...за много кратко време той се промени...,започна да се драчи с мен за най-малкото,постоянно ми правеше забележки
... .Подозирах,че има друга...но все си повтарях че е невъзможно,че не е истина...постоянно говорех с "най-добрата" ми приятелка,плачех и споделях,питах я тя как мисли къде греша...,а тя все ме успокояваше...
Докато един ден при поредният спор
,след куп обиди,той каза "всичко свърши"
и си замина...
И знаеш ли кое е най-лошото,че в действителност се оказа,че има друга и тази другата беше "най-добрата" ми приятелка...,а аз я имах за сестра... .Оказа се,че Тя просто се влюбила,и когато той я е помолил за съвет,как да постъпи за да спрат нашите скандали...тя предприела стъпка напред...и му обяснила...,че не си струва...колко лоша съм аз и как не го заслужавам...
,само и само да го има за себе си - И успя!
Е няма да ти кажа как се почувствах...такова предателство не пожелавам на никого....Нея я имах за сестра,а него го обичах адски много...И ние си имахме планове за в бъдеще,и то доста сериозни...но всичко свърши...и аз като теб неочаквах да ме остави заради друга,но ето,че и това стана...
Беше ми много трудно но го забравих,изтрих го...просто,когато си помислях за него винаги свързвах нещата с предателството му...и така постепенно,чувствата гаснеха.
Така,че отново те съветвам и теб...гледай да не мислиш за него...,когато го правиш си спомни болката...,която си преживяла...и ще видиш,че един ден сама ще разбереш,че няма за какво да съжаляваш...,че той просто не те е заслужавал...
Сега с него,пак се чуваме...но изгарящите чувства от моя страна...ги няма...те умряха...заедно с предателството му...
П.П. Извинявам се,малко се поолях с писането...
Знам,че не е точно като твоят случай...но е подобен...,надявам се да съм ти помогнала поне малко...
A qui
Mersi mnogo na vsi4ki pak..
Erica, naistina ti blagodarq i n teb, naistina mn gadno se e polu4ilo i s teb i tvoeto mom4e, sujalqvam mnogo.. mn e gadno.. osobeno puk s nai-dobrata ti priqtelka.. z men be6e vajno toi d nqma 4uvstva kum neq, puk te momi4etata neka si go haresvat, vajnoto z men be6e d su6testvuvam az samo z nego.. ako naistina me obi4a6e nqma6e d se zaglejda po drugi.. az kato obi4am nqkogo, z men dr mom4eta ne su6testvuvat prosto.. ako zapo4na d se zaglejdam po-seriozno v nqkoe mom4e, zna4i 4uvstvata mi kum gadjeto sa ohladnqli.. no sega s nego.. ne sum se zaglejdala.. iskah nego, samo nego.. iskah d e s men, d se durji s men tka, kakto se durje6e v na4aloto.. no z nego e vajna trupkata, samo taq pusta trupka.. to ne moje ve4no d ima trupka e*asi.. NE MOJE, horata se obi4at, izpitvat lubov, 4uvstva, no ne vinagi ima trupka, razbira se s vuprosnoto pogudeli4kvane pod luji4kata e mn po-qko.. ama horata izpitvat 4uvstva edin kum drug dori i sled kato otmine vuprosnata trupka.. za6to me zarqza taka basi.. nqma si i n ideq kvo mi pri4inava i imam 4uvstvoto, 4e izob6to ne mu dreme z men.. z tova, koeto az izpitvam i z bolkata, koqto mi pri4inqva po tozi na4in.. 4uvstvam se kato mazohistka kato go pitam za neq i toi mi kazva "haresva mi, 4uvstvam, 4e s neq 6te sum 6tastliv i 6te moga da dam 100% ot sebe si, imam 4uvstva kum neq, no vajnoto e dali tq ima kum men".. tova mi kazva..ne to4no tka, no go zbih v edno izre4enie i se opitah d go predam vuzmojno nai-to4no..
ne znam.. napravo ne znam kakvo d pravq.. a kaza, 4e men o6te me haresva, no bez trupka ne e su6toto.. ne znam kvo d pravq basi.. 4uvstvam se izpolzvana, izhabena.. zahvurlena.. 4uvstvam se ujasno...
Хех...още те харесвал,но я нямала тръпката...това е доста изтъркано...Не се самозаблуждавай и не се измъчвай повече...той явно иска да си остави вратичка към теб...и един ден,когато е сам и отхвърлен да се върне при теб...,защото е наясно,че ти ще го посрещнеш с отворени обятия...
Опитай се да приемеш,че всичко е свършило!
Погледни на случилото се и от друга гледна точка...приеми го като урок...,че не трябва да вярваме на всеки и на всичко...Аз така направих...
A qui
i men sa me zarqzvali zaradi druga,no s sms..6to se otnasq za teb-mislq da go zabravi6,da se opita6 da ne misli6 za nego i da si gleda6 jivota,6tom iska trapka-neka q ima,za teb 6te se nameri nqkoi koito bi se razdal na 100% sigurna sam![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Misli6 li, 4e si ostavq vrati4ka? ne znam, problema e, 4e az go obiknah.. i ako me pomoli d se seberem otnovo.. ne znam kvo 6te napravq.. ni6to 4udno i d se suglasq, d mu prostq i pak d sme zaedno, vupreki, 4e znam, 4e tova 6te e ADSKI golqma gre6ka.. znam go, no prosto jelanieto d sum s nego moje bi 6te naddelee.. osobeno ako naistina doide tova vreme, pomoli me d sme zaedno i ako az o6te tuja z nego.. vij, ako do togava sum go zabravila.. sig. nqma d trugna s nego pak.. no ako stradam z nego kakto sega.. ne znam kakvo 6te napravq..
no naistina li msili6, 4e ostavq vrati4ka? ne moje linastina d me haresva..
kajete mi kak d go nakaram d sujalqva, 4e me e ostavil? iskam nqkak si d mu go vurna.. mn iskam.. iskam d go nakaram d se izdrazni i d sujalqva.. d razbere, 4e az sum edinstvenata, koqto go e obi4ala istisnki (verno, 4e z 2 meseca n vs 6te im se stori, 4e ne moga d obikna silno, no az moga d obikna i z edna sedmica, prosto sum takuv 4ovek), no d razbere, 4e moje bi nqma d me ima pove4e.. iskam d go nakaram pak d me jelae..d zabravi neq i d iska men..
Проблема е там че пак щте се примериш .......... и не можеш да бъдеш сигурна че след време пак няма да те остави + това както вече знаеш от друга приятелка че той само ги менка 'Момичетата".А според мене, ти търсиш някой по - сериозен
Няма да е лесно след 2,3 дена щте го забравиш
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Виж сега,незнам дали те харесва още или не.Но да погледнем реално на нещата.Той те оставил...просто защото тръпката я няма...и те е оставил,заради друга - смятал,че на нея може да даде 100% любовта си (ако не греша,мисля,че така ти беше казал).Не мислиш ли,че това е достатъчно...за да си отговориш на всички въпроси...Ако имаше чувства...нямаше да те остави просто така...гадно но факт.Приеми истината,макар и от нея да боли!
С времето,ще се научиш,че не всичко,което човек казва винаги е истина...Да обикнала си го-нормално...ти сама казваш,че в началото всичко е било супер...повярвала си,че това е Той...,човекът за който винаги си мечтала...,но...явно това е било в твоите очи....,явно за него всичко е било авантюра...
И още нещо...,ако един ден дойде при теб и поиска отново да е с теб...,колкото и да го искаш...,първо се замисли...дали ще можеш да преодолееш болката отново...,защото не е задължително да се повтори...,но има и такъв вариант...а ти спомена,че той е постъпвал така и преди...да е с някоя и като се появи следващата...той да забравя за сегашната...!
А що се отнася до това да му отмъщаваш...няма смисъл...поне според мен...
A qui
Предполагам как се чувстваш.Чувството е ужастно.Но не се затваряй в себе си само заради него.Не мисли,че на него му пука вече за теб.Той те е зарязал-добре,но сега му покажи,че не ти пука за него.Не му доставяй това удоволствие.Отдай се на приятелите и др неща,които ще те накарат да се почувстваш наистина добре.Успех.
Oh, kolkoto i d ne mi se iska, ste absoliutno pravi vs.. naistina moje bi nqma 4uvstva kum men, a tova, 4e mi kaza, 4e me haresva vse o6te.. moje bi e prosto za da posmeg4i malko bolkata mi.. da me uspokoi po nqkakuv na4in.. a tova, koeto stori s men, go e napravil.. mai n po4ti vs-te si priqtelki, osven n edna, s koqto sa hodili 2 meseca i dvamata sa nqmali osobeno jelanie d sa zaedno i sa se razdelili po vzaimno suglasie.. v dr slu4ai momi4eto go e zarqzali i v ostanalite 3 slu4aq.. vklu4itelno is men e postupil po 1 i su6ti na4in.. qvno si e takuv, makar 4e ne izglejda takuv opredeleno.. ma to vuv vsqka vruzka vinagi ediniq obi4a pove4e drugiq.. ne e li tka..? oh.. mn mi e zle.. ma trqa d go zabravq..
Ами...започни от днес...стига с това ох гадно ми е ама ще трябва да го забравя....Намери си някое занимание,което да ти разсее мислите от него.Опитай се да ни си задаваш въпроси...какво е било,защо е станало,ама лъже ли ме...просто си наложи,че не трябва да мислиш за него.Самовнушението и волята са голяма работа
![]()
А пък и все още си малка...не се тревожи...и ти ще срещнеш Истинският един ден.
A qui