- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2-ри учебен ден
Е чак от първия ден да тръгна с тетрадки и учебници не.Ще си взема само тетрадка и несесера там с джунджурийкие
abe da pitam sofiqncite na 17 6te se u4i li? i da popitam po speciqlno za ezikovite gimnazii?
аз от 2 години само с тая тетрадка си изкарах даскалото..Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Абе,една тетрадка или няколко листа и един химикал са си напълно достатъчни...
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
аз ще хода със сичко шото вече е 11 ,пък на всички учебниците се знаятПървоначално написано от Анонимко
![]()
pfff kfi tetradki kfi u4ebnici xaxaxa edna tetradka i himikalka i tolkova!
хаха отивам с едно листче и химикалец
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз също, освен ако не ни кажат нещо друго.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
az do kum sredata na okt. karam s takava tetradka,mn e prakti4naПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
аз лично ще си ида с чантичката която побира точно 1 тефтер от малките и едно химикалче.. и друго маи не ми трябва.. предполагам![]()
![]()
Не сте си взема малката чантичка с тефтерцето ми и химилката и това е
az 6te nosq 1 tefter (mani4ak )i 1 himikal tolkoz![]()
С една тетрадка и една химикалка.Чанта след като съм купил учебниците.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
нееееееееееееееееее ходя без нищта пари ключове и телефонПървоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
С една тетрадка и един химикал. И така докато не свърши тетрадкатаЧак тогава други
![]()
Memento moriendum esse!