.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Следване в чужбина...

........

Град
    Лапландия
    Аз бих искала във Франция...ама знам че да учиш и да работиш(защото няма как!) хич не е лесно....
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Хм, още година, за да завърша бакалаварска степен тук, след това съм се насочил към Judge Business School
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз искам да уча право във Виена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

аз съм в италия в Бергамо (близо до Милано) и ще уча МИО
    M2O Musica allo stato puro!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    Е в такъв случай,явно не си чак толкова некадърен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Следване в чужбина...

Цитирай Първоначално написано от Myxaxaxa
    Има ли някой, който смята да кандидатства в чужбина? Бихме могли да обменим опит и идеи - аз лично съм за Германия. Слушам ви
    Биха те приели във всяко училище в Германия ако имаш диплома,но допреди години съм чувала,че по принцип е много трудно обучението там.Незнам сега как са нещата след като са ни приели в ЕС,но преди повечето ни студенти там едва свързват двата края,даже и да работят и нещичко да им пратят техните,а покрай това и да учиш...но както казах може вече да не е така...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ха, аз у4а Wirtschafts- und Sozialwissenschaften във Виена Ама нали знае6, 4е ако завършиш право там, ако решиш някога да практикуваш в БГ няма да имаш право?

Ина4е преди 1 година кандидатсвах и в Германия, приеха ме насякъде където кандидатствах, но избрах Австрия! Ти какво иска6 да кандидатсва6?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Velsssy
    Аз бих искала във Франция...ама знам че да учиш и да работиш(защото няма как!) хич не е лесно....
    може със студентски заем и работа на половин работен ден. пак ще е по-леко.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ха, аз у4а Wirtschafts- und Sozialwissenschaften във Виена Ама нали знае6, 4е ако завършиш право там, ако решиш някога да практикуваш в БГ няма да имаш право?

Ина4е преди 1 година кандидатсвах и в Германия, приеха ме насякъде където кандидатствах, но избрах Австрия! Ти какво иска6 да кандидатсва6?

а с какво се кандидатства в Германия,с дипломата от училище ли ще обяснш ли защото не съм запозната а ми е интересно

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    Е в такъв случай,явно не си чак толкова некадърен.
    хаха е мерси
    M2O Musica allo stato puro!

Мега фен Аватара на Blab
    Моето си е чиста мечта...засега(докато не спечеля от тотото:)), но ще споделя:))
    Мечтая си за "Кралския колеж по изкуствата" в Лондон, но май ще си остана само с желанието...

пп:По мои сведения в Германия още си е тежко, но летуват на Sunny beach децата, да са живи и здрави...ииии...отлични:))

Град
    Полис
    Може да кандидатсвам в Москва, руска филология, ама още не съм решила. Трябва да мине малко време, дотогава... още съм 19 клас все пак!
    And I wear all your old clothes
    Your polo sweater
    I dream of another you
    One who would never, never
    Leave me alone to pick up the pieces
    Daddy to hold me
    That's what I needed

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    @teenage_drama_queen

В Германия се кандидатсва с добра диплома и задължително сертификат, който свидетелсва, 4е има знания по немски. Тези сертификати са DEutsches SPrachdiplom der KMK или Test DAF. Ако у4и6 в немската, 73 или 35 в София се взима Deutsches Sprachdiplom, ако не отиваш в Goethe Institut и взема6 TEST DAF
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    @teenage_drama_queen

В Германия се кандидатсва с добра диплома и задължително сертификат, който свидетелсва, 4е има знания по немски. Тези сертификати са DEutsches SPrachdiplom der KMK или Test DAF. Ако у4и6 в немската, 73 или 35 в София се взима Deutsches Sprachdiplom, ако не отиваш в Goethe Institut и взема6 TEST DAF

мерси =)

Град
    В страната на чудесата
    Аз кандидатствах в Белгия право....приеха ме ...но предвид , че завърша ли там няма да имам право в БГ ще карам тук 3 години и след това ще карам международно финансово право в Белгия...

За тези , които са тръгнали към Франция....Съкровища златни учих там една година и да ви кажа колкото и да го днаете езика ако психически не сте ок просто забравете...Колкото до работа аз работих....Бях във фирма за потребителски интерфейс....Плащаха добре....Справих се и с ученето....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Град
    Лапландия
    Цитирай Първоначално написано от Myxaxaxa
    Цитирай Първоначално написано от Velsssy
    ...ми да, то не е като тук...Какво искаш да учиш? Ориентира ли се вече, че аз нещо...се колебая...
    Бих искала с химия....ноо нз
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В момента уча в Хага, международен бизнес и мениджмънт. Голяма скука, между другото. Догодина смятам да се прехвърлям в Щатите.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    А в Америка с какво се кандидатства? Дипломата и САТ и ТОЕФЛ? Трудно ли приемат?

Guest
    i az iskam v 6tatite

Guest
    Момчето от Бергамо трудно ли влезе?Защото съм се насочила специално към Италия-Милано с МИО или Политически науки и питам насам натам...

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момчето от Бергамо трудно ли влезе?Защото съм се насочила специално към Италия-Милано с МИО или Политически науки и питам насам натам...
    Мнооооооооооооого е трудно....Голям зор....Пък за МИО или МО...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Имам още 3 години но ще изкажа мнение .Искам да кандиствам в някой англиски или испански университет със специалност моден дизайн.Но имам още 3 години пред себеси всеки случей едно сигурно искам да бъда в чужбина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си