- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Следване в чужбина...
........
Аз бих искала във Франция...ама знам че да учиш и да работиш(защото няма как!) хич не е лесно....![]()
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
.............
Хм, още година, за да завърша бакалаварска степен тук, след това съм се насочил към Judge Business School![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Аз искам да уча право във Виена.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм в италия в Бергамо (близо до Милано) и ще уча МИО![]()
M2O Musica allo stato puro!
Е в такъв случай,явно не си чак толкова некадърен.Първоначално написано от nekaduren
![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Биха те приели във всяко училище в Германия ако имаш диплома,но допреди години съм чувала,че по принцип е много трудно обучението там.Незнам сега как са нещата след като са ни приели в ЕС,но преди повечето ни студенти там едва свързват двата края,даже и да работят и нещичко да им пратят техните,а покрай това и да учиш...но както казах може вече да не е така...Първоначално написано от Myxaxaxa
Ха, аз у4а Wirtschafts- und Sozialwissenschaften във ВиенаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Ама нали знае6, 4е ако завършиш право там, ако решиш някога да практикуваш в БГ няма да имаш право?
Ина4е преди 1 година кандидатсвах и в Германия, приеха ме насякъде където кандидатствах, но избрах Австрия! Ти какво иска6 да кандидатсва6?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
може със студентски заем и работа на половин работен ден. пак ще е по-леко.Първоначално написано от Velsssy
Първоначално написано от leti_cherry
а с какво се кандидатства в Германия,с дипломата от училище лище обяснш ли защото не съм запозната а ми е интересно
![]()
хаха е мерсиПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
Моето си е чиста мечта...засега(докато не спечеля от тотото:)), но ще споделя:))
Мечтая си за "Кралския колеж по изкуствата" в Лондон, но май ще си остана само с желанието...
пп:По мои сведения в Германия още си е тежко, но летуват на Sunny beach децата, да са живи и здрави...ииии...отлични:))
Може да кандидатсвам в Москва, руска филология, ама още не съм решила. Трябва да мине малко време, дотогава... още съм 19 клас все пак!![]()
And I wear all your old clothes
Your polo sweater
I dream of another you
One who would never, never
Leave me alone to pick up the pieces
Daddy to hold me
That's what I needed
@teenage_drama_queen
В Германия се кандидатсва с добра диплома и задължително сертификат, който свидетелсва, 4е има знания по немски. Тези сертификати са DEutsches SPrachdiplom der KMK или Test DAF. Ако у4и6 в немската, 73 или 35 в София се взима Deutsches Sprachdiplom, ако не отиваш в Goethe Institut и взема6 TEST DAF![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от leti_cherry
мерси =)
Аз кандидатствах в Белгия право....приеха ме ...но предвид , че завърша ли там няма да имам право в БГ ще карам тук 3 години и след това ще карам международно финансово право в Белгия...
За тези , които са тръгнали към Франция....Съкровища златни учих там една година и да ви кажа колкото и да го днаете езика ако психически не сте ок просто забравете...Колкото до работа аз работих....Бях във фирма за потребителски интерфейс....Плащаха добре....Справих се и с ученето....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Бих искала с химия....ноо нзПървоначално написано от Myxaxaxa
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
В момента уча в Хага, международен бизнес и мениджмънт. Голяма скука, между другото. Догодина смятам да се прехвърлям в Щатите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А в Америка с какво се кандидатства? Дипломата и САТ и ТОЕФЛ? Трудно ли приемат?
i az iskam v 6tatite
Момчето от Бергамо трудно ли влезе?Защото съм се насочила специално към Италия-Милано с МИО или Политически науки и питам насам натам...
Мнооооооооооооого е трудно....Голям зор....Пък за МИО или МО...Първоначално написано от Анонимко
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Имам още 3 години но ще изкажа мнение![]()
.Искам да кандиствам в някой англиски или испански университет със специалност моден дизайн.Но имам още 3 години пред себеси всеки случей едно сигурно искам да бъда в чужбина
.............