- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nOrMaLnO Li e ?
spored vaz na kolko godini e normalno da se zapochne da se vodi polov jivot?sushto taka odobrqvate li 12-13 godishni tineidjari da pravqt sex ?
Има милион такива теми.Тинейджър се нарича момче/момиче след 13-тата си година.И съм на мнение,че всеки си има акъл в главата и всеки сам решава кога да почне да води полов живот.Не смятам,че аз съм човекът,който трябва да преценява дали му е рано или не.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
saglasenПървоначално написано от SexyTka
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
И аз съм на мнение, че 12-13 годишните са малки за полов живот, едва ли разбират нещата както трябва и могат да разсъждават трезво. А дори и да го направят...като стане някой гаф...деца, деца ще гледат....![]()
Ами първо да те поправя...12 годишните не са тийнейджъри, тийнейджйър ставаш на 13, по темата : според мен е доста ...как да се изразя...просташко да се правиш на голям, само да се дигнеш в очите на приятелите си...според мен е по-добре да го направиш с човек с когото си от дълго време и му имаш доверие, а пък вашите ако разберат ще им докараш инфаркт![]()
NE!минимум 16 години е нормалното за мене![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не одобряеам секса преди 16 мисля че ти отговорих и на 2-та въпрсоа![]()
Момиче съм ! ! !
Не е нормално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
٠·˜”*°•. ˜”*°•.....•°*”˜.•°*”˜
˜”*°•.~ I LOVE YOU!~.•°*”˜
.•*”˜.•°*”˜˜˜˜˜˜”*°•.˜”*°•
Jingle Bell rock
i az takaПървоначално написано от mp3f
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Ave na 12 -13 godini pove4eto nz de sa im p*tkite i p*i6letata mi trygnali da se e*at . tova ne e sex ... a nqkva parodiq
Хаххах... още от заглавието се подразбира, че 12-13 годишна е ПиСаЛа ТеМъЪтаАааЪъаАа....
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има редица такива теми. Не са дали особен резултат!