.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Мазно Лице

Хора значи лицето ми е мн мазно и мн се ядосвам има ли решение?(имаше някав спирт дето изсушавал кожата ама нз)

Благодаря Предварително!

Решението е тук:
    http://tinyurl.com/2jgzqt

Guest
    Не се хванах и не го натиснах хаха лишпери колкот щеш

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не се хванах и не го натиснах хаха лишпери колкот щеш
    Дам като не щеш си ходи с мазно лице

MoMi4EtO_nA_pOwEr_BoY

мазно сухо се си е грозно
    ٠·˜”*°•. ˜”*°•.....•°*”˜.•°*”˜
    ˜”*°•.~ I LOVE YOU!~.•°*”˜
    .•*”˜.•°*”˜˜˜˜˜˜”*°•.˜”*°•

Използвай изсушаващ лосион или спирт(принципно изсушаващите имат алкохол в състава си) и някакъв изсушаващ крем, аз ти препоръчвам ''Скинорен''. И не се ядосвай за това, че имаш мазна кожа, защото тя започва да се набръчква по-късно(е все пак трябва и да я поддържаш), мазната кожа е ужас на млади и благодат на стари години, така, че споко.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

vij mili4ka.......prosto 6te se radva6 sled godini,za6toto nqma da ima6 bru4ki....a segaaaaa....izpolzvai spitr,6toto i moito e mazno,no po-dobre taka,otkolkoto suho
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    Dreamland Varna
    Купи си някакво матиращо кремче.
    Недей да си съсипваш кожата, като я изсушаваш със спирт, защото ще стане още по-зле!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Nito spirta nito skinorena 6te ti pomognat v tvoq sly4ei a imenno omaznqvaneto na liceto.Ako ne ti se xodi pri dermatolog makar 4e tova e nai dobroto ne6to koeto moje da ti se prepora4a moje da ide6 do aptekata i ot tam da si vzemem6 nqkakvi maski za mazna koja sa6to moje da si kypi6 i nqkoi bebe6ki sapyn sytrin i ve4er si mii liceto s nego.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    салициловия спирт
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си