.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    тест за бременност...кога
    Guest

искам да питам за теста Престо,тест с две касети спецялно за откриване на ранна бременност.Та на него пише,че едната се праи на седмия ден след секса и резултата се отчита:една черта "Вие ВЕРОЯТНО не сте бременна",две черти" Голяма вероятност за бременност" и саответно втората на първия ден от забавянето на цикъла ако има такова.Та да питам...по принцип колко най-рано втреме след секса мога да чакам резултат които да е сигурен и верен ,ако направя тест 11 дена след секса може ли да му вярвам,верен ли ще е?Иако направя Престо първата касета не на седмия а на 11 ден след секса може ли да е сигурен резултата?

Ne si go pravi vinagi luje

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от Goshko
    Ne si go pravi vinagi luje
    що теб излъга ли те ?!

Момиче съм ! ! !

Da orinirah vurhu nego, no nishto ne pokaza

Guest

тест

ае бе хора някой да ми каже нещо сериозно притеснена съм

Ako pokazva sinio zna4i si ot LEVSKi, ako pokazva 4erveno zna4i svinq shte si umresh (ili ako e 4erveno moje da izpuskash neshto otzad) Uspeh!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    14 дни ще са достатъчни. Втората касетка ползвай за тестване 48 часа след първото тестване. Така ще си покаже вярно!

Guest

крем4е

крем4е мерси и аз така мислех след 2-3 дена жтората касетка ама просто питах пйрвата може ли да се поуспокоя ако е отрицателна или не е сигурно

Град
    Свищов
    Не съм си правила такъв тест. Но ако и двата покажат еднакво-това е! Ако обаче покажат различен резултат-направи трети от друга марка.

Guest

към Крем4ето

Крем4е ти какъв си ползвала?и още мнения моля ви искам да знам не мога да спя спокоино

Град
    Свищов
    Шур чек. При все, че казват, че не е добър си показа вярно. Направих го за успокоение на гаджето си, защото той вяра на противозачатъчните няма.

Guest

хапчета

то по принцип и аз пия хапчета вече чевърта опаковка ще почвам ама чак тоя месец цикъла ми беше по-слаб отколкот е нормално преди почна хапчетата и затова рещих тест

Nabutai si glavata v edna kofa s ledena voda ( -2 -3 gradusa) i druj 3 minuti bez da se digash nad kofata

Град
    Свищов

Re: хапчета

Цитирай Първоначално написано от тест за бременност...кога
    то по принцип и аз пия хапчета вече чевърта опаковка ще почвам ама чак тоя месец цикъла ми беше по-слаб отколкот е нормално преди почна хапчетата и затова рещих тест
    Ти си на противозачатъчни!!!! Изобщо нямаш нужда от тест. Няма начин да си бременна!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти си на противозачатъчни!!!! Изобщо нямаш нужда от тест. Няма начин да си бременна!
    Aide be ti mnogo dobre znaesh che tezi testove lujat

Guest

да ама

да ама секса беше в паузата а на листовката на хапчетата пише "контрацепцията не е сигурна ако са минали повече от 36 часа от последното хапче" а бяха минали поврече и с тоя слаб цикал и затва тест

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Aide be ti mnogo dobre znaesh che tezi testove lujat

Град
    Свищов
    На какви хапчета си? по принцип се им предвид, ак си изпуснал хапч. А и си имала кървене-при хапчетата то е "направено", за да са спокойни жените, че нищо не е станало. Дай инфо!

ABSINTHE
    Guest
    PO-DOBRE SI NAPRAVI SURE CHECK TAM PONE REZULTATA E 100%, KVI SA TIA IZMISLENI TESTOVE DETO GI PROBVA6, AKO SI BREMENNA AKO 6TE I 10 KASETKI DA NAPRAVI6 VSE 2 4ERTI 6TE TI POKAZVAT! POPRINCIP NAI-SIGUREN E REZULTATA 1 SEDMICA SLED KATO SI PRAVILA SEX, NO TE SYVETVAM KAKYVTO I DA E REZULTATA NA 2TA SEDMICA DA NAPRAVI6 O6TE 1 KONTROLEN ZA VSEKI SLU4AI! A MOJE DA TI ZAKYSNEE I ZA6TOTO MNOGO SE PRITESNIAVA6 OT NERVI STAVA TAKA 4ESTO! NAPRAVI SURE CHECK NE SE ZANIMAVAI S GLUPOSTI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си