.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    fffffffffffffffffffffffff
    Guest

Тривитаминол - въпросче ? :)

Hora iskam da vi pitam dali e problem ako si slagam na glavata samo trivitaminol 4ist ot 6i6enceto???
    4eta razni maski no ne6tu ne mi haresvat s taq rakiq i t.n. kajete pls nali nqma da mi navredi ne6tu ?
    {} mersi predvarinelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

няма
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    а как точно се приотвя маската за мазна коса с травитаминол

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз това се чудя ..... неска за пръв път ползвах Тривитаминол..смесих го с един жълтък,оцет и ракия

Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и аз това се чудя ..... неска за пръв път ползвах Тривитаминол..смесих го с един жълтък,оцет и ракия
    Добре си направила като си сложила жълтък и ракия,обаче оцет за косата не ми звучи добре .Иначе бадемово масло и 2 капки гас също можете да прибавите!

мм а защо не е добре да се слага оцет? не съм много наясно с тея маски за тва ако може да ми се обясни ... на скоро си изсветлявах косата и четох някъде че не е добре да се слага газ

Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    мм а защо не е добре да се слага оцет? не съм много наясно с тея маски за тва ако може да ми се обясни ... на скоро си изсветлявах косата и четох някъде че не е добре да се слага газ
    По принцип си права за газта,но 1-2 капки няма да ти навредят .Тя придава блясък,аз я използвам(но пък моята коса не е третирана),но ако се притесняваш много за косата си слагай по една капка,като предварително пробваш на малък кичур от косата си.
    За оцета и аз не съм сигурна,обаче съм чувала че при продължително киснене на китката да речем,костите омекват и за това не ми се струва добра идея да си го мажеш по косата,но както вече казах,не съм сигурна,ако има някой по-запознат с въпроса да се обажда =p

сега се сетих и за друг въпрос - има ли значение дали ще сложа жълтък или белтък ? аз сам с по мазна коса и предполагам че белтъка е по-добре , но да попитам ..... ?

аз пък съм чувала,че не се слага белтъка,защото не може да се отмие ,или нещо такова...а по темата -ако ползваш само тривитаминол,той е доста мазен и после не знам как ще си го отмиеш от главата...тъй че по-добре слагай и от другите съставки на маската,като все пак съобразиш какъв тип е косата ти, в смисъл ,ако е по-мазна няма да е уместно да сложиш маз например

Мненията за оцета са доста противоречиви. Едни казват, че е добър, други не.
    Наскоро четох статия за него и пишеше, че една лъжичка на един литър вода (за плакненето става въпрос) прави косата лъскава и не уврежда косата.
    Аз лично не ползвам оцет, а за блясък в балсама и в маската за коса слагам лимон.

За белтъка знам, че се слага в маски за мазна коса.
    Жълтъка трябва да се отмива задължително с хладка вода, защото остава по косата (пресича се)

вече 2-ра седмица се мажа с тривитаминола...смесвам го с 1 ч.л. ракия и 2 капки лимон ....

Ето ви рецептата:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л. мас - обезсолена или зехтин
    1 суп.л. ракия или спирт
    1 суп.л. оцет
    2-3 капки газ - няма проблем за изрусените понеже 2-3 капки няма да окажат влияние.
    1 жълтък, мед или кисело мляко - хубаво е да се редуват, но лично аз мед няма да си сложа на косата.

Защо?Когато си правя маска аз слагам мед!

Защо мисля,че сте напълно луди?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Защо мисля,че сте напълно луди?
    Нали знаеш кво става като обратните станат повече от нормалните Тъй че не мога да разбера кво дириш още тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си