- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отново ли гъбички?
Predi nqkolko meseca se lekuwah za vtori put ot gibi4ki, kato gi hvanah ot gadjeto si, s koeto hodim we4e 3 godini.....
Purviq put be6e minalata godina dekemwri, vtoriq fefruari...( toi mi be6e purviq i samo s nego sum prawila seks do sega), na ginekol hodih na nego mu se stori mn malko vreme povtorno da gi hvana i mi naprawi izseldwane, koeto izleze wsi4ko w norma... sqka6 ni6to ne e bilo... i predi 3 dena pak se osumnih zatowa, no we4e ne iskam da hodq na ginekol, za6toto kolkoto i da e pak 6te i cufna sus simptomi, za4erwqwane na wun6nite polowi organi i surbej ( pri polojenie 4e ne sum prawila seks ot 4ri meseca-za6toto nqkolko ot tqh ne bqh w bulgaria, i prosto ne sum imala wuzmojnost da prawq), misylta mi e moga li da sum hvanala po nqkakuf na4in gubi4ki bez da prawq seks??? i towa gubi4ki li sa ili kakwo?
Znam 4e trqbwa da ida.. no prosto naistina nqmam vreme.. tolkowa sum angajirana 4e ne moga w blizkite nqkolko dena i stra6no mn me e strah da ne sum hvanala otnowo... neznam kakwo stawa, moga da dobawq 4e i na gadjeto mi mu prawihme izledwaniq i toi hodi na lekar i vsi4ko mu e OK.. naistina neznam kakwo stawa, molq wi pomognete mi.
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Гъбички може да хванеш от много неща, не само от полов контакт. Влагалището е топло и влажно-идеална среда за развити на всички подобни твари!
Гъбички не се хващат само при правенето на секс.Може да си ги лепнала от някой басеин или .... нещо такова![]()
Момиче съм ! ! !
Ako predi6niq put ne si uspqla da se izlekuva6 kakto trqbva moje pak da sa vuzniknali.Mnogo sa uporiti i trudno se lekuvat , v nqkoi slu4ei se lekuvat s godini-poqvqvat se i iz4ezvat,az ve4e polovin godina se borq s tqh i kato mi doide cikula i kato sloja prevruzka(to nali se sprava6 malko ili mn) i pak mi izlizat i e otvratitelno, taka 4e .... mn zor 6te vidi6
sled kato si imala takuf problem, moje li da mi kaje6 kak po lesno da se oprawq ot tqh i da iz4eznat?
ili ako nqkoi e imal su6tiq problem molq go da se vklu4i i da pomogne.
kakwi hap4eta si wzimala???
oh momi4eta tova e mn gaden problem.Az sa6to imah gabi4ki i mnogo trudno se otarvah ot tqh-za edna godina hodih 3 pati na razli4ni ginekolozi i sumati hap4eta sam izpila i lekarstva,no problema otnovo se poqvqva6e,postoqnno kisneh za napravleniq pri li4nata mi lekarka,i tq jenata me pomisli za nqkva nz i az kakva,i neiska6e da mi dava daje posledniq pat.A az si imam priqtel ot 2 god i sme si verni,i neznaehme kakvo da pravim ve4e,nz kade e problema.posledno hodih do drug grad-burgas pri dr. T. i tq me izlikuva.problema be6e v nqkva druga bakteriq koqto se e poqvila,izpisa mi vaginalni sve6ti4ki koito se slagat ve4er i predi da se slojat vav vlagali6teto se podmivah s "TRIKLOBAKTER" tova mi izpisa i mn osvejava no se izpolzva samo sas izpisanite vag.sve6ti4ki.i taka sled le4enieto se minaha 20 dni i otidoh pak pri T. da si napravq izledvaneto za vseki slu4ai i vsi4ko be6e nared.Kaza mi 4e tva te4enie e normalno deto si go imam tai kato vodq polov jivot i nqmam mqsto za pritesnenie ve4e.
Az imam gubi4ki po krakata ama si traq nali
ami nesi trai 6toto 6te se poqvqt i drugade.........xaxaxa
Вземи ЛАМИЗИЛ![]()
![]()
![]()
ами аз също имах губички от басейн...уф като се сетя..не съм ходила на гинеколог пих едни хапчета и си слагах вагинални свещи и като чели ми мина..но още имам някакво бяло течение нямам сърбеж
..
мий се с смрадлика или с Калиев Перманганат/продават го в аптеките струва 65 стотинки..слагаш савсем малко от него на върха на малка лажичка ,в топла вода около 300-400 милилитра и разбъркваш,после се миеш с него то е за инфекций,разтвора придобива розов-лилав цвят,ако сложиш повече от разтвора става по лилав/
дано са съм ти помогнала![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
POPRINCIP GYBI4KITE PRI JENITE MOGAT DA SE POIAVIAT PO MNOGO PRI4INI, NE E ZADYLJITELNO DA GI LEPNE6 OT NIAKOGO! MOJE DA E OT SAPUNA ILI DU6 GELA KOITO IZPOLZVA6, OSOBENO AKO IZPOLZVA6 CVETEN ILI OT TIA SILNOAROMATIZIRANITE SAPUNI! MOJE DORI DA E REAKCIA KYM PREVRYZKITE ILI TAMPONITE! MOJE I DA NE HODI6 NA GINEKOLOG VYRVI V BLIZKATA APTEKA I PITAI ZA PODHODIA6TITE MEDIKAMENTI, NIAMA SRAMNO- 6TE TI POMOGNAT! OSVEN TOVA KATO 4AST OT LI4NATA TI HIGIENA SLED KYPANE, MOJE6 DA POLZVA6 DETSKI KREM "BO4KO", SME6NO, NO FAKT DORI GINEKOLOZITE GO PRIPORY4VAT!
blagodarq mn na wsi4ki za pomo6ta...
Аз също имах такъв проблем миналата година. Но като ходих на гинеколог тя ми изписа лекарства които ме оправиха за една седмица. Проблемът ми сега е че когато използваме презерватив доста често след това ми се получават същите сърбежи и парене все едно имам гъбички. Болката е непоносимаинтересно ми беше дали може един човек да бъде алергичен към презервативите защото това е почти всеки път когато участва презерватив???