Цитирай Първоначално написано от fghifhffh
a da i nai interesnoto 4e dnes daje se pregurnahme , tq posle me celuna(po buzata ama pak e neshto) i nakraq mi vika trqbva da se pribiram(shtoto maika i i kazala 10 chasa da si e u tqh)
maika i syshto i "zabranila" da izliza s men... az znam 4e do golqma stepen maika i i e vinovna, no 4udq se dali i priqtelkata mi go iska istinski... razbrahme se utre , udrugi den li nz koga da piem kafe kato priqteli(vsysnost taka zapo4nahme kato priqteli i posle tova)
no neznam dori tq me pregyrna pyrva...!?!?!? obyrkan sym totalno
Az mislq,4e te Obi4a i opredeleno ne iska da se razdelqte!Neq su6to q boli i su6to strada,moje bi!Ama ne6to q spira naistina i kakto sam podozira6 sigurno e maika i!S tezi pregrudki i celuvki spored men se opitva da ti pokaje,4e ne tq iska tova i i e mnogo trudno ne znam!Trqbva da govori s maika i,ako iska da ste zaedno da q ubedi,v tova,koeto ti trqbva da e obedi6,a imenno,4e nqma da se povtori!Ta utre drugiden govorete po tozi vupros!Izqsni si vuprosite koito ima6 Dali naistina go iska ili ne6to q spira i taka!Nadqvam se vsi4ko da mine uspe6no !Pojelavam ti go!